Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Studeni 2019. 20:49

justagirl2201

Otisao mi muz sad po folnu…rekla mi da to pijem sad svaki dan…i ja bih htjela da se dupla al me strah da nije vanmatericna zbog tog GLUPOG endometrija tankog!!! Ne znam uopce kak se osjecam…skroz sam zbunjena…em to krvarenje jel menga il nije…ocito nije ak sam trudna…al sta je onda? Hematom nije vidla na uzv-u, endometrij pretanak za odrzat T, beta pozitivna…uf

Sve je sada u Bozjim rukama,ti tu ne mozes nista osim lezati,odmarati i jos izvadit betu koji put jer ces sigurno morati znog krvarenja..moze ne daj Boze biti da je vanmaternicna,ali moze biti sve ok za koji dan! Drzim fige da sve bude ok s vama 🤞🏻😘

25. Studeni 2019. 20:49

justagirl2201

Vi ste cure divne! Kako god proslo, moramo se nac jednom negdje 😍

Odakle si uopce? Kad smo vec kod toga😂

Breskva
    25. Studeni 2019. 20:51

Justagirl sta god i kako god Saljem ti puno 💋💋💋💋
    Samo ti sad odmori,i neka se dupla i neka bude sve u redu.i neka te muzic sada mazi i pazi ❤️❤️❤️

25. Studeni 2019. 20:55

https://ibb.co/YXfv7KC

Evo ti prosjecnu vrijednost,naravno svaka je individualna za sebe,ali mislim da je tvoja jako jako dobra ako je 14DPO a i ovisi u koje doba dana se dogodila implantacija tako da bi moglo biti apsolutno sve u najboljem redu 🥳🥳🥳🤞🏻

regi
    25. Studeni 2019. 21:10

Drzim ti fige,samo odmaraj..citala sam tu na foeumu da su cure pisale da za debljanje endometeija uzimaju ciklu i ananas,koliko to pomaze nemam pojma.beta ti je super💪

Arwen87
    25. Studeni 2019. 21:11

Evo upravo dosla na forum,i imam sta i procitati...
    Justagirl,nadam se od srca da je sa bebicom sve u redu i da ce ovo krvarenje sto prije stati!
    Moguce i da je u pitanju neki hematom koji se vise ne vidi,ili tko ce ga znati odakle i zasto krvari...nadam se da nije vanmaternicna trudnoca i da ce ti beta rasti za dva dana!
    Odmaraj,opusti se... napravila si sve sto je u tvojoj moci i ne vrijedi razbijati glavu,bit ce kako mora biti,sad to vise nazalost nije u tvojim rukama!
    Nadam se da je mrvica borac i da se cvrsto ugnjezdila kod svoje mame❤️🥰
    Svi smo uz tebe i cekamo skupa novi nalaz bete!
    Drzi se😘

• justagirl2201
    25. Studeni 2019. 21:27

Ja sam u zg. A vi??

• justagirl2201
    25. Studeni 2019. 21:29

Meni je sve ovo nestvarno...uopce ne znam jesam li sretna, mislim jesam ali sam i jako zabrinuta i na mahove optimisticna a na mahove pesimisticna....kao imam mengu a trudna sam...koji cudan osjecaj!! Hhaah

25. Studeni 2019. 21:30

justagirl2201

Meni je sve ovo nestvarno…uopce ne znam jesam li sretna, mislim jesam ali sam i jako zabrinuta i na mahove optimisticna a na mahove pesimisticna….kao imam mengu a trudna sam…koji cudan osjecaj!! Hhaah

25. Studeni 2019. 21:31

justagirl2201

Meni je sve ovo nestvarno…uopce ne znam jesam li sretna, mislim jesam ali sam i jako zabrinuta i na mahove optimisticna a na mahove pesimisticna….kao imam mengu a trudna sam…koji cudan osjecaj!! Hhaah

Hmm mozda si ti u onih par posto slucajeva koji imaju laznu menstruaciju a da je obilnija od par kapi? Nadamo se da je to to..ja nisam iz Zagreba,al ko da jesam jer svaki dan idem na posao u Zg 😂😂😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.