Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme....
Vidim da se svašta ovdje izdogađalo, Justagirl drzim fige da sve bude kako treba, da se krvarenje smiri a mala mrvica ostane na pravom mjestu💕💕
Sama sam u 2 navrata imala krvarenje tijekom trudnoce, moje je bilo oko 8.tjedna i znam kako je nezgodno i tesko to iscekivanje, probaj se sto vise opustiti i misliti samo pozitivno.💕
Kod mene počinju plodni dani, danas je 11dc, akcijali smo vec prije 2 dana, planiram danas napraviti lh trakicu pa vidjeti dalje, malo sam se nekako ohladila od svega i izgubila volju za tim trakicama, tempiranim odnosima 😞😢
Hvala ti Mika! ❤ znam da je lako izgubit volju al mi zene smo cudo...vrati nam se brzo volja i snaga! Samo hrabro dalje 🤞 a kad si ti imala krvarenje u T, jel bilo obilno? Koliko je trajalo? Sta su rekli dr.sta je?
Hvala ti Mika! ❤ znam da je lako izgubit volju al mi zene smo cudo…vrati nam se brzo volja i snaga! Samo hrabro dalje 🤞 a kad si ti imala krvarenje u T, jel bilo obilno? Koliko je trajalo? Sta su rekli dr.sta je?
Jooooj, ja sam ti na zalost poseban slucaj😢😢
Obje trudnoce sam izgubila, a pocelo je s tockicom smeđeg iscjetka, toliko malom da ju jedva vidiš s tim da je par dana prije bio uredan pregled i na uzv-u se sve lijepo vidjelo i srce lupalo.....tako da mislim da nema pravila u kolicini krvarenja, ti samo vjeruj da ce s tvojom bebicom biti sve u redi i citaj price samo sa pozitivnim završetkom. Drzim fige da nam sutra javis lijepe vijesti😊😊
Nisu mi vidjeli ni hematom ni ništa, nikako nisu znali zasto krvarim i onda bi se to samo nastavilo sve jace i izgubila bih trudnocu, s tim da sam nakon prve zavrsila na kiretazi, a druga je sama otišla.
Eto sad pokusavamo treci put vec skoro godinu dana i nikako.....ako ikad vidim ponovno taj plus na testu mislim sa cu umirati od straha prvih nekoliko tjedana, odnosno cijelu trudnoću
Pozdrav cure, nije me bilo neko vrijeme….
Vidim da se svašta ovdje izdogađalo,Justagirldrzim fige da sve bude kako treba, da se krvarenje smiri a mala mrvica ostane na pravom mjestu💕💕
Sama sam u 2 navrata imala krvarenje tijekom trudnoce, moje je bilo oko 8.tjedna i znam kako je nezgodno i tesko to iscekivanje, probaj se sto vise opustiti i misliti samo pozitivno.💕
Kod mene počinju plodni dani, danas je 11dc, akcijali smo vec prije 2 dana, planiram danas napraviti lh trakicu pa vidjeti dalje, malo sam se nekako ohladila od svega i izgubila volju za tim trakicama, tempiranim odnosima 😞😢
I meni jucer 11 dan i pokazan Pik pa smo sinoc akcijali tek i danas i sutra cemo.
Jbg pa moze se dogodit kad tad ako ima akcije🤷♀️
Justagirl jesi radila test? Jel tamni plus? Kako je sad krvarenje? Ljubim te
Nego kak ste vi?? Sta ima? Kak se osjecate? U kojim ste fazama? Ima li simptomica?
Kod mene slabo. Ovaj mj smo lose imali akcije jer sam u recimo sredini ciklusa imala neko malo krvarenje (kasnije zvala ginekologa rekao ovulacija) ali nisam mislila da je to to jer nije bilo vrijeme za to. No pokrila sam prvi dan krvarenja kada jos nisam ni skuzila da krvarim vec sam kasnije otisla na wc vidila i mislila da je to od akcije 🤣, pa eto mozda doplivaju.
Sada sam na godisnjem, skupa napokon, akcija je cesto. Po onom mom kalendaru je ovulacija danas. Pokrili smo. Ali nemam ni trakice, ni vrkutu, ni testove kraj sebe da ohladim od svega. A hvala Bogu za ciklusima od 32-37 dana pa neznam ni kada je tocno O osim sto ju osjetim. 🤦♀️😏
Tako da ovaj mj se ne nadam nicemu. Jer nisam odradila sve kako treba.
a kako mislis nisi odradila sve kako treba…
imas odnose ,na godisnjem si opustena bez trakica i dodataka👌👌💪
Hehehhe ma to ti je moj poremecaj. Nisam pila vrkutu svaki dan, nisam gledala plodne dane, nisam skakala na svaku, nisam imala ni akciju u onoj kolicini kao svaki mjesec(u 15 dana neka 3 puta, vise iz zelje i potrebe nego zbog plodnih dana, a i zbog tog krvarenja) . Vise sam uzivala, mazila se, ljubila, i kupovala bozicne ukrase i uzivala u danima. 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ovo je jutros od 7:
https://ibb.co/fXv602h
Sad cu napravit jos jedan pa saljem fotku...i dalje menga (il sta je vec) ide....bojim se da odlazi...nemam dobar osjecaj :( vidjet cemo sutra ne beti...grcevi su tu i tam al ne tolko koliko inace 2.dan M
Ovo je jutros od 7:
https://ibb.co/fXv602h
Sad cu napravit jos jedan pa saljem fotku…i dalje menga (il sta je vec) ide….bojim se da odlazi…nemam dobar osjecaj :( vidjet cemo sutra ne beti…grcevi su tu i tam al ne tolko koliko inace 2.dan M
Jesi zvala svog ginekologa?
Ovo je od maloprije:
https://ibb.co/qFxDwsd
Ko da da je svjetlije...zovem od jutra i ne javlja se nitko 😡 morat cu bas otic ocito...
Sortiraj odgovore
Najstariji