Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    26. Studeni 2019. 09:02

justagirl2201

Odnose smo imali 3 dana prije pika, 1 dan prije pika, na dan pika i 2 dana poslije…kad se primio nemam pojma :D pitanje je hoce opstat i jel tamo di treba bit ak opstane…u bozjim rukama je sad to

Ajmeee odem na godišnji nema me malo  i ovdje se svasta dogodi.😱
    Uz tebe sam  i u mislima ti saljem podrsku. Javi sve sto saznas. I nadam se da ce sve biti uredu. Drži nam se 😘❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 09:07

Hvala ti Sanja ❤ Marina ja mislim da je nama bilo dobitno 3 dana prije O...sjecam se da je bas tad bilo puuuuno spermica i nekak sam se osjecala cudno ne mogu ti opisat...al opet...moze bit i da je bilo od odnosa na dan Ovulacije ili dan prije...moj savjet...pokrij sve dane! Na dan pika i 2 dana nakon...drzim 🤞🤞🤞

26. Studeni 2019. 09:21

justagirl2201

Hvala ti Sanja ❤ Marina ja mislim da je nama bilo dobitno 3 dana prije O…sjecam se da je bas tad bilo puuuuno spermica i nekak sam se osjecala cudno ne mogu ti opisat…al opet…moze bit i da je bilo od odnosa na dan Ovulacije ili dan prije…moj savjet…pokrij sve dane! Na dan pika i 2 dana nakon…drzim 🤞🤞🤞

jesam jucer kad sam pik vidila i danas cu i sutra pa cemo vidit.
    Hvala ti na savjetima.
    ti si sad ovdje najbitnija jer ti se ulovilo💪💪💪💪

26. Studeni 2019. 09:21

justagirl2201

Hvala ti Sanja ❤ Marina ja mislim da je nama bilo dobitno 3 dana prije O…sjecam se da je bas tad bilo puuuuno spermica i nekak sam se osjecala cudno ne mogu ti opisat…al opet…moze bit i da je bilo od odnosa na dan Ovulacije ili dan prije…moj savjet…pokrij sve dane! Na dan pika i 2 dana nakon…drzim 🤞🤞🤞

Koliko imas godina uostalom i ovo ti prva trudnoca?

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 09:27

Imam 29 godina i ovo mi je prvi put

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 09:27

Hvala ti na podrsci ❤

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 09:30

Nego kak ste vi?? Sta ima? Kak se osjecate? U kojim ste fazama? Ima li simptomica? 

sanja0508
    26. Studeni 2019. 09:41

justagirl2201

Nego kak ste vi?? Sta ima? Kak se osjecate? U kojim ste fazama? Ima li simptomica?

Kod mene slabo. Ovaj mj smo lose imali akcije jer sam u recimo sredini ciklusa imala neko malo krvarenje (kasnije zvala ginekologa rekao ovulacija) ali nisam mislila da je to to jer nije bilo vrijeme za to. No pokrila sam prvi dan krvarenja kada jos nisam ni skuzila da krvarim vec sam kasnije otisla na wc vidila i mislila da je to od akcije 🤣, pa eto mozda doplivaju. 
    Sada sam na godisnjem, skupa napokon, akcija je cesto. Po onom mom kalendaru je ovulacija danas. Pokrili smo. Ali nemam ni trakice, ni vrkutu, ni testove kraj sebe da ohladim od svega. A hvala Bogu za ciklusima od 32-37 dana pa neznam ni kada je tocno O osim sto ju osjetim. 🤦‍♀️😏
    Tako da ovaj mj se ne nadam nicemu. Jer nisam odradila sve kako treba. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

26. Studeni 2019. 09:57

sanja0508

justagirl2201

Kod mene slabo. Ovaj mj smo lose imali akcije jer sam u recimo sredini ciklusa imala neko malo krvarenje (kasnije zvala ginekologa rekao ovulacija) ali nisam mislila da je to to jer nije bilo vrijeme za to. No pokrila sam prvi dan krvarenja kada jos nisam ni skuzila da krvarim vec sam kasnije otisla na wc vidila i mislila da je to od akcije 🤣, pa eto mozda doplivaju.
    Sada sam na godisnjem, skupa napokon, akcija je cesto. Po onom mom kalendaru je ovulacija danas. Pokrili smo. Ali nemam ni trakice, ni vrkutu, ni testove kraj sebe da ohladim od svega. A hvala Bogu za ciklusima od 32-37 dana pa neznam ni kada je tocno O osim sto ju osjetim. 🤦‍♀️😏
    Tako da ovaj mj se ne nadam nicemu. Jer nisam odradila sve kako treba.

a kako mislis nisi odradila sve kako treba...
    imas odnose ,na godisnjem si opustena bez trakica i dodataka👌👌💪

• justagirl2201
    26. Studeni 2019. 09:58

Mozda bas zato je jer nisi radila sve sto si prije radila, bila pod stresom itd. Vidis da nema pravila to nikad. Bitno da ste pokrili! Drzim 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.