Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Studeni 2019. 19:39

Trudnoca je svakakvo, biokemijska nije vise u pitanju jer je jucer bila svjetla crtica a danas tamnija,sada je pitanje samo da nije vanmaternicna,da se nije dogodila unutar jajovoda i onda ostecuje te zilice pa moze doci do krvarenja,a u tom slucaju je operacija jedini nacin da se rijesi to..pu pu,necemo o tome,vibramo da je samo hematom,samo hematom i nista drugo

25. Studeni 2019. 19:41

Breskva

Martina,pise trudnoca 1-2
    Justagirl,ja bi ti pomogla najrade ali nemam pojma nista u vezi endometrija niti ove situacije u kojoj se nalazis,evo samo zelim da prode sve ok.
    Znaci putem bete ce ti rec dali je vanmat.trudnoca ili ce se nastavit normalna? Sam dobro skuzila
    Ja sam ovako malo spaljena pa mi treba vise da skuzim 😂🤦‍♀️

A gle putem bete ako ce bit odgovarajuca za taj raspon dana,onda je moguce da ce ic i sutra vadit betu da se vidi jel raste preko noci, a ako bi rasla ic ce se dalje gledati na sve moguce nacine gdje se nalazi zametak,je li u maternici ili je negdje vani☹️

25. Studeni 2019. 19:53

Breskva

Martina,pise trudnoca 1-2
    Justagirl,ja bi ti pomogla najrade ali nemam pojma nista u vezi endometrija niti ove situacije u kojoj se nalazis,evo samo zelim da prode sve ok.
    Znaci putem bete ce ti rec dali je vanmat.trudnoca ili ce se nastavit normalna? Sam dobro skuzila
    Ja sam ovako malo spaljena pa mi treba vise da skuzim 😂🤦‍♀️

Hvala 😁

25. Studeni 2019. 20:03

Nikada nisam ovoliko cesto bila na forumu iscekujuci vijesti. Kao da se radi o meni...jel ima kakvih novosti?

• justagirl2201
    25. Studeni 2019. 20:04

Cekam da me nazove...ak ne nazove za 10 min, zovem ju ja..ne mogu cekat vise!

• justagirl2201
    25. Studeni 2019. 20:05

Samo daj Boze da nije vanmatericna i da mi moraju vadit nest :(

25. Studeni 2019. 20:05

crnerupe

Nikada nisam ovoliko cesto bila na forumu iscekujuci vijesti. Kao da se radi o meni…jel ima kakvih novosti?

Joj niti ja. Svako malo rifresam stranicu. 🤗. Nadam se da bude sve u redu na kraju. 🙏🤞

25. Studeni 2019. 20:09

justagirl2201

Cekam da me nazove…ak ne nazove za 10 min, zovem ju ja..ne mogu cekat vise!

Drzim fige da je beba borac i da sve bude ok! 🤞🏻😘

Mallla
    25. Studeni 2019. 20:11

Večeras smo dežurne uz Justagirl2201 ❤️ Navijamoo za hematom ič neku sličnu rješivu stvar. 
    Neznam jel ti to što još testove radiš pomaže ili odmaže. 
    Ako je već kako nevalja onda navijam za biokemijsku ona još nije isključena jer HCG ne pada baš naglo, test može bit pozitivan još koji dan.... Beta će pokazat jel ima što ili ne.... A ako je T onda za 2 dana će pokazat jel ok ili ne.... Nažalost testovi sad samo zbunjuju. 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    25. Studeni 2019. 20:29

44.98 beta hcg iz krvi. 14dpo. Sto mislimo o tome??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.