Evo i mene…..da se malo pozalim da mi bude lakse ….
Ovaj ciklus ocito svima teski promasaj!
Sinoc ja glupaca odem pisnuti na test(dodje mi da samu sebe našamaram),4 dana prije!
Naravno da je negativan!
Al ok to,sat vremena nakon toga,odem na wc i kad sam se brisala na papiru malo mutnog iscjetka,roskasto smedjeg!
Inace mi taj smedji iscjedak krene otprilike dan prije nego cu procuriti,al ocito mi je ONAJ gore zelio dati znak da se uopce ne trebam nadati nicemu pa mi sad ovako rano sve krenulo brljaviti!
Bas sam razocarana!
Od sinoc imam neke glupe grceve koji bole 20% kako me inace zna boliti prije nego sto cu dobiti M!
I maloprije odem na wc,na papiru kap svjeze krvi!
Dakle,ne samo da nema nista od mene nego cu jos ovaj mjesec procuriti i ranije,ili ce mi ovo brljavljenje potrajati 4 dana umjesto 1!
I kao vrhunac usranog dana,odem do ginice da provjerim da li su stigli nalazi briseva i ona provjeri,kaze da jesu i da su svi uredni!
Ne znam da li bi se smijala ili plakala!
Da se bar zna u cemu je problem mozda bi se nesto moglo i rijesavati,a ovako…po rijecima dr.moj reproduktivni sustav je u besprijekornom stanju i sve je savrseno,a ja cu do kraja zavrsiti na mpo🤦♀️😭😭😭😭
Eh draga…tocno znam kak ti je…nekad ode covjek malo tak sa razmisljanjem…al to prode za cas. Bit ces ti dobro. Cim prode PMS. Ma nemora biti tako. Mozda sam treba malo vremena. Ne sekiraj se. Nas koliko se mora toga posloziti. Uuuuu…al bit ce. Sad se malo ispusi i idemo dalje. Ok? 🤗🤗🤗🤗
Ma naravno da idemo dalje ...samo eto...svaki mjesec se nadas,jedva cekas da prodje M,da se priblize plodni dan,da dodje O,bacite se na posao,i onda cekas ta dva tjedna koja se pretvore u vjecnost da vidis da li je napokon uspjelo....i onda kao meni,sranje krene 4 dana ranije nego inace😒
Al hvala ti na lijepim rijecima,lakse je kad se malo pojadas nekome tko razumije i tko se jednako pati i iscekuje!
Tocno bi se jednom kad ostanemo trudne sve trebale naci negdje na nekoj maratonskoj kavi i kolacima pa da se nasmijemo svim ovim kukanjima kad budemo sretne i debele!
Zelim nam svima od srca da uskoro raspravljamo o odabiru imena,i o tome koja je guza-maza najbolja☺️😂
Ja sam da "proslavim" menstruaciju sad otvorila bocu vina pa nek sve ide u k...prava depresija kad ne uspijemo...I još pratimo O pa aktivni i sve i na kraju ništa jao jao...ako nam ne uspije u 12.mj morat ćemo otići na preglede već pola godine prođe i ništa 😒
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam da "proslavim" menstruaciju sad otvorila bocu vina pa nek sve ide u k…prava depresija kad ne uspijemo…I još pratimo O pa aktivni i sve i na kraju ništa jao jao…ako nam ne uspije u 12.mj morat ćemo otići na preglede već pola godine prođe i ništa 😒
Ma samo proslavi....nek sve ide u klinac.. proslavila sam i ja sa dva komada Dobosice,razmisljam da rijesim i treci🤦♀️😂
Nisam upratila,vec imate djece ili radite na prvom?
Koliko imas godina?
Ja sam da "proslavim" menstruaciju sad otvorila bocu vina pa nek sve ide u k…prava depresija kad ne uspijemo…I još pratimo O pa aktivni i sve i na kraju ništa jao jao…ako nam ne uspije u 12.mj morat ćemo otići na preglede već pola godine prođe i ništa 😒
Ma samo proslavi….nek sve ide u klinac.. proslavila sam i ja sa dva komada Dobosice,razmisljam da rijesim i treci🤦♀️😂
Koliko imas godina?
Radimo na prvom...ja ću napuniti 25 sad za 10 dana 😁 a mm ima 27...ti?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ma samo proslavi….nek sve ide u klinac.. proslavila sam i ja sa dva komada Dobosice,razmisljam da rijesim i treci🤦♀️😂
Koliko imas godina?
Radimo na prvom…ja ću napuniti 25 sad za 10 dana 😁 a mm ima 27…ti?
Uh,pa ti si piletina jos😂😂😂😂
Salim se malo☺️
Imate vremena koliko vam srce želi!
Meni je 32 godine,muzu 43!
Nalazi super oboma,a ne dogadja se nista🤷
Koliko imas godina?
Salim se malo☺️
Hahaha 🤣 i vi na prvom radite ili?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Koliko imas godina?
Salim se malo☺️
Hahaha 🤣 i vi na prvom radite ili?
Da,a njega ni na vidiku🤦♀️
Da,a njega ni na vidiku🤦♀️
Bit će bit će ☺️ ja se nadam da ćemo svi idući mj imati više sreće 😁 još ću sad pokušati sa onim gelom pa da vidimo šta će biti 😁
Ali stvarno imam dobar osjećaj za idući mj 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ja cure jucer napravila test clearblue na 8 ili 9 dpo hhahah....evo slikeee
https://ibb.co/HG9KSQp
Ko da se vidi neka sjenica?? Uglavnom moram prestat nisam normalna :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji