Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    20. Studeni 2019. 18:19

Breskva

To je clear blue.. tamo su prozorcici udaljeniji..
    zoomirala sam ful da se bolje vidi,zato se tako cini na onoj slici.. evo sad se test tootalno osusio pa izgleda ovako… vidi se cak sad i ona vodoravna ispod te,na onoj prije ne https://ibb.co/BCLrjdq

Aha kužim sad. Pa da crta se jasno vidi, samo ja taj clearblue ne volim nikako, curama je znao tako dat crtu pa ništa a znalo je bit i da je slabija od toga pa T. Ja ti navijam da si T. I nabaci još koji neke druge marke.... Daj pa mpgle bi mi tvornicama poslat pismo da ćemo besplatno testirat i provjeravat pouzdanost 😂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Studeni 2019. 18:22

Arwen87

Evo i mene…..da se malo pozalim da mi bude lakse ….
    Ovaj ciklus ocito svima teski promasaj!
    Sinoc ja glupaca odem pisnuti na test(dodje mi da samu sebe našamaram),4 dana prije!
    Naravno da je negativan!
    Al ok to,sat vremena nakon toga,odem na wc i kad sam se brisala na papiru malo mutnog iscjetka,roskasto smedjeg!
    Inace mi taj smedji iscjedak krene otprilike dan prije nego cu procuriti,al ocito mi je ONAJ gore zelio dati znak da se uopce ne trebam nadati nicemu pa mi sad ovako rano sve krenulo brljaviti!
    Bas sam razocarana!
    Od sinoc imam neke glupe grceve koji bole 20% kako me inace zna boliti prije nego sto cu dobiti M!
    I maloprije odem na wc,na papiru kap svjeze krvi!
    Dakle,ne samo da nema nista od mene nego cu jos ovaj mjesec procuriti i ranije,ili ce mi ovo brljavljenje potrajati 4 dana umjesto 1!
    I kao vrhunac usranog dana,odem do ginice da provjerim da li su stigli nalazi briseva i ona provjeri,kaze da jesu i da su svi uredni!
    Ne znam da li bi se smijala ili plakala!
    Da se bar zna u cemu je problem mozda bi se nesto moglo i rijesavati,a ovako…po rijecima dr.moj reproduktivni sustav je u besprijekornom stanju i sve je savrseno,a ja cu do kraja zavrsiti na mpo🤦‍♀️😭😭😭😭

Eh moja Arwen nek si se ti ispuhala, to možda i PMS prigovara malo. Mene isto povremeno uhvati razmišljanje da mi je pun kufer pa se onda opet trudim i nadam i tako u krug. 
    Ovaj mj kao odlučim sexat se kad nam se da a ne kad moramo i sad kad znam da zadnja dva dana nismo a pik bio jučer sad se mislim da smo zakasnili i tako u krug. Ma da nas hoće više zahvatiti ti plusići.... Joooj

url=https://lilypie.com]

Breskva
    20. Studeni 2019. 18:34

Vidim ja da smo mi svi cudni ovaj mjesec,bit ce da je nesto u zraku 😂
    Mallla,i to sto kazes ...mozemo im ponudit partnerstvo 😂😂😂 a i ja definitivno mogu biti primjer na uputama u kutijama i moje slike od svakog mjeseca kako izgledaju faint line bez trudnoce posto imam uvijek polupozitivane testove od svih testova jaooo 🤦‍♀️
    Ostalim curama zao mi je za menge sto su dosle,neka ne dodu sljedeci mjesec,samo jako naprijed 💋❤️
    Arwen, neka ne dode... ja drzim i dalje 🤞😍

20. Studeni 2019. 18:34

Mallla

Breskva

To je clear blue.. tamo su prozorcici udaljeniji..
    zoomirala sam ful da se bolje vidi,zato se tako cini na onoj slici.. evo sad se test tootalno osusio pa izgleda ovako… vidi se cak sad i ona vodoravna ispod te,na onoj prije ne https://ibb.co/BCLrjdq

Aha kužim sad. Pa da crta se jasno vidi, samo ja taj clearblue ne volim nikako, curama je znao tako dat crtu pa ništa a znalo je bit i da je slabija od toga pa T. Ja ti navijam da si T. I nabaci još koji neke druge marke…. Daj pa mpgle bi mi tvornicama poslat pismo da ćemo besplatno testirat i provjeravat pouzdanost 😂

Buahahhahaa ova ti nije uopce losa ideja. Pa treba to netko provjeriti. Jednom ce nas potrefiti sta. 🤣🤣🤣🤣🤣

20. Studeni 2019. 18:37

Arwen87

Sinoc ja glupaca odem pisnuti na test(dodje mi da samu sebe našamaram),4 dana prije!
    Naravno da je negativan!
    Al ok to,sat vremena nakon toga,odem na wc i kad sam se brisala na papiru malo mutnog iscjetka,roskasto smedjeg!
    Inace mi taj smedji iscjedak krene otprilike dan prije nego cu procuriti,al ocito mi je ONAJ gore zelio dati znak da se uopce ne trebam nadati nicemu pa mi sad ovako rano sve krenulo brljaviti!
    Bas sam razocarana!
    Od sinoc imam neke glupe grceve koji bole 20% kako me inace zna boliti prije nego sto cu dobiti M!
    Dakle,ne samo da nema nista od mene nego cu jos ovaj mjesec procuriti i ranije,ili ce mi ovo brljavljenje potrajati 4 dana umjesto 1!
    I kao vrhunac usranog dana,odem do ginice da provjerim da li su stigli nalazi briseva i ona provjeri,kaze da jesu i da su svi uredni!
    Da se bar zna u cemu je problem mozda bi se nesto moglo i rijesavati,a ovako…po rijecima dr.moj reproduktivni sustav je u besprijekornom stanju i sve je savrseno,a ja cu do kraja zavrsiti na mpo🤦‍♀️😭😭😭😭

Eh draga...tocno znam kak ti je...nekad ode covjek malo tak sa razmisljanjem...al to prode za cas. Bit ces ti dobro. Cim prode PMS. Ma nemora biti tako. Mozda sam treba malo vremena. Ne sekiraj se. Nas koliko se mora toga posloziti. Uuuuu...al bit ce. Sad se malo ispusi i idemo dalje. Ok? 🤗🤗🤗🤗

20. Studeni 2019. 18:37

crnerupe

Ja danas nemam grceve kao jucer,tu i tamo al je neprimjetno u odnosu na jucer i malo nekakav roskasti iscjedak sam primijetila bas danas kad nisam stavila ulozak tako da…cekam da procurim😂🙈

Mozda procuris....😉

Arwen87
    20. Studeni 2019. 18:38

Mallla

Arwen87

Naravno da je negativan!
    Bas sam razocarana!

Eh moja Arwen nek si se ti ispuhala, to možda i PMS prigovara malo. Mene isto povremeno uhvati razmišljanje da mi je pun kufer pa se onda opet trudim i nadam i tako u krug.
    Ovaj mj kao odlučim sexat se kad nam se da a ne kad moramo i sad kad znam da zadnja dva dana nismo a pik bio jučer sad se mislim da smo zakasnili i tako u krug. Ma da nas hoće više zahvatiti ti plusići…. Joooj

Ma znam,svega se pomalo skupilo,ali eto...bas mi je nesto tesko!
    Daleko od toga da bi mi bilo drago da je dr.nasla neki problem,ali u tom slucaju bih bar znala da postoji nesto konkretno sto onemogućava trudnocu,a ovako,i meni i suprugu nalazi savrseni i nista!
    Pa probam 100 sranja,vitamina i gluposti,pa sexat cemo se svaki dan,svaki drugi,oko ovulacije,prije ovulacije,ne znam ni sama vise kako,pa opet nista!
    Umjesto uzivanja,to nam postalo kao obaveza i teret i uvijek si pod pritiskom nekim!
    Necu vise ni uzimati nikakve vitamine,osim folne i eventualno nocurka za sluz i to je to.. sacekat cemo mozda negdje do 3-4 mjeseca,ako ne bude nista trazit cu od dr.uputnicu i neka me salje na obradu za mpo!
    Ne znam koliko ima smisla to sve odgadjati i koliko jos cekati!
    Mislila sam da cemo uspjeti u par mjeseci,pa dok rodim i dok prodje nekih godina ili dvije da se bacimo na posao i pravimo drugo,a ono nista od svega toga!
    Ako ne mogu sad s 32 godine,nece mi ni blizu 40 sigurno biti lakse!

20. Studeni 2019. 18:38

sanja0508

Martina1982

sanja0508

Breskva

Pozdrav cure, evo ja pisnula test nisam mogla izdrzat naravno negativniji nemoze biti. Ok znam da je jos rano tek je 10 dpo i jos sam ga sad malo prije radila ,ali cisto sumnjam da ce biti ista od ovog ciklusa. Vec sam se pomirila da nista. Malo me sve to bedira jer se trudim,a svaki mjesec nista. Cice me i dalje bole,ogromne su i imam danas dosta jak bijeli iscjedak, grcevi su tu Isti kao i ostale dane,temp je pala za jednu nize. Tako da crvenu cekam. Eto od ovog svega “tuznog” jedino me veseli sto sam od pon na godisnjem do 1 mjeseca tako da vjerujem da cu biti opustenija sad kad ne budem radila. U cetvrtak sam narucena kod ginekologa,sad neznam dali trebam odgodit jer ce mi biti 4/5 dan menge? Ostale cure ?????

Nemoj se bedirati jos. Ima jos vremena. I ne biti tuzna. Uspjeti ce nam svima. 😍
    Kod mene ok, imala sam neko slabo krvarenje trajalo 3 dana, tockica na ulosku i malo kada se obrisem. Danas vidim da je stalo. Zvala ginekologa on kaze ovulacija. Da dodem na pregled ako krvarenje krene vise i ako traje duze od 4 dana. 😏
    Ostale cure? Kako ste?

Da da znala sam i ja imat tak krvarenje. Ja izbjegavala akciju onda. Buahhahah kad ono ginica kaze pa to ti bila O. 🤣🤣🤣🤣🤣. Ja umjesto da navalim na M ono kazem sto dalje od mene. Al eto. Ko bi znao.

Da te utjesim nisam ni ja nista bolje napravila. Prvi dan kada je to pocelo, uzela ja bocu vina, MM i ja se lijepo druzili i uzivali skupa. Odem kasnije na wc, obrisem se vidim krv, pomislila mozda je od akcije. I sta napravim? Zadnja 3 dana od seksa ni s. 🤦‍♀️
    Nadam se da je bar taj prvi dan bilo uspjesno 🤣🤣
    Bas sam budala 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bravo mi mozemo si 🤝 dat. 😂😂😂😂😂

Arwen87
    20. Studeni 2019. 18:44

Breskva

Vidim ja da smo mi svi cudni ovaj mjesec,bit ce da je nesto u zraku 😂
    Mallla,i to sto kazes …mozemo im ponudit partnerstvo 😂😂😂 a i ja definitivno mogu biti primjer na uputama u kutijama i moje slike od svakog mjeseca kako izgledaju faint line bez trudnoce posto imam uvijek polupozitivane testove od svih testova jaooo 🤦‍♀️
    Ostalim curama zao mi je za menge sto su dosle,neka ne dodu sljedeci mjesec,samo jako naprijed 💋❤️
    Arwen, neka ne dode… ja drzim i dalje 🤞😍

Ma hvala ti,ali nema nista od toga!
    Kao da nije dosta sto mi PMS krene doslovno sutradan nakon O,sad mi ocito i ovo sranje od iscjetka  nece zapocinjati dan prije M nego bar 4, jer zasto ne!🤦‍♀️😭
    Ali evo,tebi drzim fige da za dva- tri dana test pokaze plus u roku sekunde!
    Ajd nam bar ti popravi prosjek u ovom sugavom mjesecu☺️❤️

Arwen87
    20. Studeni 2019. 18:58

Martina1982

Arwen87

Naravno da je negativan!
    Bas sam razocarana!

Eh draga…tocno znam kak ti je…nekad ode covjek malo tak sa razmisljanjem…al to prode za cas. Bit ces ti dobro. Cim prode PMS. Ma nemora biti tako. Mozda sam treba malo vremena. Ne sekiraj se. Nas koliko se mora toga posloziti. Uuuuu…al bit ce. Sad se malo ispusi i idemo dalje. Ok? 🤗🤗🤗🤗

Ma naravno da idemo dalje ...samo eto...svaki mjesec se nadas,jedva cekas da prodje M,da se priblize plodni dan,da dodje O,bacite se na posao,i onda cekas ta dva tjedna koja se pretvore u vjecnost da vidis da li je napokon uspjelo....i onda kao meni,sranje  krene 4 dana ranije nego inace😒
    Al hvala ti na lijepim rijecima,lakse je kad se malo pojadas nekome tko razumije i tko se jednako pati i iscekuje!
    Tocno bi se jednom kad ostanemo trudne sve trebale naci negdje na nekoj maratonskoj kavi i kolacima pa da se nasmijemo svim ovim kukanjima kad budemo sretne i debele!
    Zelim nam svima od srca da uskoro raspravljamo o odabiru imena,i o tome koja je guza-maza najbolja☺️😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.