Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2019. 16:59

ana.b.

Pa jel ima koja da je uspjela ovaj mjesec? Baš nam je loš bio ovaj mjesec…ili nam se svima sprema božićni poklonici 😁😁😁

Trenutno ne...🤭...izgleda da ce 12 mj biti bolji. Ali imamo jos vremena. Ima nas jos 5 na odbrojavanju. 🤞🤞🤞🤞

Breskva
    20. Studeni 2019. 17:03

Evo ga na  🤦‍♀️ Sad pocinje moje klasicno zabrijavanje pred mengu. Znaci rekla sam da je test negativan pogledam ga nakon 20 min i on ovakav
    https://ibb.co/MVsmqzw
    Opet se pojavljuje crtica,dali ona evap nesto ili ko zna sta je sad,ali opet ce me sad to sve izludit. Nema pisanja iduca 2 dana,stavljam si tezu zabranu ❌

20. Studeni 2019. 17:05

ana.b.

Evo da usput podjelom svoja iskustva iz svoje prve trudnoće…znači uopće se nisam nadala ali nismo niti pazili…I jedan dan na poslu kao i svaki drugi dan doruckovala crosan od čokolade al daj dan mi je bio tako odvratan (nisam niti sumnjala)….I tak poslije posla sva umorna nikakva doslovno krepana (🤣) otišla do ljekarne čisto onak uzela test i napravila i on je znači u sekundi pokazao dvije crtice…sljedeći dan otišla na pregled i ginekolog kaze 8 tjedana…znači 8 tjedana sam bila trudna a da nisam ništa skuzila( doduše neredovnim ciklusi pa mi nije ni bilo sumnjivo)…ali ovo pišem jer i dan danas tražim neke rane znakove trudnoće ali tada ih nisam imala sve do 8.tt…😅.I da zbog mojih hormona i ne uzimanja terapije(greškom doktora) u 9tt smo imali pobačaj…
    tak da cure ako nemate simptome nije nužno da niste trudne 😁

Da istina. Ja isto u prvoj nisam imala. Bio 35 dc i imala jedan doma. Reko aj da ga potrosim jer ce mu isteci rok. I ono bila crtica. Tad je bio 5 tjedana. Otisla na kontrolu jos nije bilo otkucaja. Za tjedan dana me narucila opet i imali otkucaje. Tek sam poslje povezala jedan simptom. A to je da sam zapravo jela vise nego inace. Ubiti jela sam ali kao da nisam nis pojela. Tek kasnije su krenuli simptomi. Ma ja isto kazem da ne mora nuzno biti da bude simptoma. Npr. Provjerena prica od jedne babice na odjelu. To mi od Muza sestricna. Prije nekih dva mjeseca kolegica njena sa odjela bila trudna 8 tjedana bez simptoma i sta je najbitnije test je bio negativan. Cak i kod doktora. A njoj nije dolazila menga i otisla na pregled buduci su testovi bili negativni. I eto sve je u redu. Tak da ponekad nije sve crno bijelo. Ja kazem dok ne procurim kako spadam vjerujem u sve. A mislim da svaka zena zna i osjeti.

20. Studeni 2019. 17:08

Breskva

Evo ga na 🤦‍♀️ Sad pocinje moje klasicno zabrijavanje pred mengu. Znaci rekla sam da je test negativan pogledam ga nakon 20 min i on ovakav
    Opet se pojavljuje crtica,dali ona evap nesto ili ko zna sta je sad,ali opet ce me sad to sve izludit. Nema pisanja iduca 2 dana,stavljam si tezu zabranu ❌

Al ova je tamnija nego onda. Nemoj piskiti sad bar dva dana. Jer bus izludila skroz. Izdrzi. Jer nista se nece promijeniti. Znam da je tesko koncentrirat se ali probaj. Radi sebe. Hajd. Drzim 🤞🤞🤞 da bude ono pravo za dva dana. 🤗🤗

Aneee
    20. Studeni 2019. 17:21

Breskva

Evo ga na 🤦‍♀️ Sad pocinje moje klasicno zabrijavanje pred mengu. Znaci rekla sam da je test negativan pogledam ga nakon 20 min i on ovakav

Ja vidim crticu 😁 
    Ali opet martina je u pravu sačekaj 2 dana pa opet napravi test 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    20. Studeni 2019. 17:23

Breskva koji je to test!? Rastavljeni? Čini mi se daleko ta crta, kontrolna od testne?
    10dpo jee još rano svakako al mi se čine te crte predaleko pa mislim da je to ona crta di zapravo počinje test.
    Ana26 ok su s neta LH testovi samo ako ti oni daju crtu stalno onda bi ti trebali neki manje osjetljivi. Npr. Millerovi su 25 ml/u a clearblue 40 ml/u. Znači clear blue baš lovi kada je u tijelu LH visok jako. 

url=https://lilypie.com]

20. Studeni 2019. 17:32

Ja danas nemam grceve kao jucer,tu i tamo al je neprimjetno u odnosu na jucer i malo nekakav roskasti iscjedak sam primijetila bas danas kad nisam stavila ulozak tako da...cekam da procurim😂🙈

sanja0508
    20. Studeni 2019. 17:34

Martina1982

sanja0508

Breskva

Pozdrav cure, evo ja pisnula test nisam mogla izdrzat naravno negativniji nemoze biti. Ok znam da je jos rano tek je 10 dpo i jos sam ga sad malo prije radila ,ali cisto sumnjam da ce biti ista od ovog ciklusa. Vec sam se pomirila da nista. Malo me sve to bedira jer se trudim,a svaki mjesec nista. Cice me i dalje bole,ogromne su i imam danas dosta jak bijeli iscjedak, grcevi su tu Isti kao i ostale dane,temp je pala za jednu nize. Tako da crvenu cekam. Eto od ovog svega “tuznog” jedino me veseli sto sam od pon na godisnjem do 1 mjeseca tako da vjerujem da cu biti opustenija sad kad ne budem radila. U cetvrtak sam narucena kod ginekologa,sad neznam dali trebam odgodit jer ce mi biti 4/5 dan menge? Ostale cure ?????

Nemoj se bedirati jos. Ima jos vremena. I ne biti tuzna. Uspjeti ce nam svima. 😍
    Kod mene ok, imala sam neko slabo krvarenje trajalo 3 dana, tockica na ulosku i malo kada se obrisem. Danas vidim da je stalo. Zvala ginekologa on kaze ovulacija. Da dodem na pregled ako krvarenje krene vise i ako traje duze od 4 dana. 😏
    Ostale cure? Kako ste?

Da da znala sam i ja imat tak krvarenje. Ja izbjegavala akciju onda. Buahhahah kad ono ginica kaze pa to ti bila O. 🤣🤣🤣🤣🤣. Ja umjesto da navalim na M ono kazem sto dalje od mene. Al eto. Ko bi znao.

Da te utjesim nisam ni ja nista bolje napravila. Prvi dan kada je to pocelo, uzela ja bocu vina, MM i ja se lijepo druzili i uzivali skupa. Odem kasnije na wc, obrisem se vidim krv, pomislila mozda je od akcije. I sta napravim? Zadnja 3 dana od seksa ni s. 🤦‍♀️
    Nadam se da je bar taj prvi dan bilo uspjesno 🤣🤣
    Bas sam budala 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Breskva
    20. Studeni 2019. 17:37

To je clear blue.. tamo su prozorcici udaljeniji.. 
    zoomirala sam ful da se bolje vidi,zato se tako cini na onoj slici.. evo sad se test tootalno osusio pa izgleda ovako... vidi se cak sad i ona vodoravna ispod te,na onoj prije ne  https://ibb.co/BCLrjdq

Arwen87
    20. Studeni 2019. 17:52

Evo i mene.....da se malo pozalim da mi bude lakse ....
    Ovaj ciklus ocito svima teski promasaj!
    Sinoc ja glupaca odem pisnuti na test(dodje mi da samu sebe našamaram),4 dana prije!
    Naravno da je negativan!
    Al ok to,sat vremena nakon toga,odem na wc i kad sam se brisala na papiru malo mutnog iscjetka,roskasto smedjeg!
    Inace mi taj smedji iscjedak krene otprilike dan prije nego cu procuriti,al ocito mi je ONAJ gore zelio dati znak da se uopce ne trebam nadati nicemu pa mi sad ovako rano sve krenulo brljaviti!
    Bas sam razocarana!
    Od sinoc imam neke glupe grceve koji bole 20% kako me inace zna boliti prije nego sto cu dobiti M!
    I maloprije odem na wc,na papiru kap svjeze krvi!
    Dakle,ne samo da nema nista od mene nego cu jos ovaj mjesec procuriti i ranije,ili ce mi ovo brljavljenje potrajati 4 dana umjesto 1!
    I kao vrhunac usranog dana,odem do ginice da provjerim da li su stigli nalazi briseva i ona provjeri,kaze da jesu i da su svi uredni!
    Ne znam da li bi se smijala ili plakala!
    Da se bar zna u cemu je problem mozda bi se nesto moglo i rijesavati,a ovako...po rijecima dr.moj reproduktivni sustav je u besprijekornom stanju i sve je savrseno,a ja cu do kraja zavrsiti na mpo🤦‍♀️😭😭😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.