Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    20. Studeni 2019. 16:36

Pozdrav cure, evo ja pisnula test nisam mogla izdrzat naravno negativniji nemoze biti. Ok znam da je jos rano tek je 10 dpo i jos sam ga sad malo prije radila ,ali cisto sumnjam da ce biti ista od ovog ciklusa. Vec sam se pomirila da nista.  Malo me sve to bedira jer se trudim,a svaki mjesec nista. Cice me i dalje bole,ogromne su i imam danas dosta jak bijeli iscjedak, grcevi su tu Isti kao i ostale dane,temp je pala za jednu nize. Tako da crvenu cekam. Eto od ovog svega “tuznog” jedino me veseli sto sam od pon na godisnjem do 1 mjeseca tako da vjerujem da cu biti opustenija sad kad ne budem radila. U cetvrtak sam narucena kod ginekologa,sad neznam dali trebam odgodit jer ce mi biti 4/5 dan menge? Ostale cure ?????

20. Studeni 2019. 16:39

ana.b.

Dobila danas..🤦‍♀️..znači idući mjesec više srece

A misa joj....😫..sad odmor pa u novi ciklus i nova nada 👍

20. Studeni 2019. 16:40

MalaD

Cure moje.. Gotovo iscekivanje.. Dobila sam vjesticu.. Slijedeca bi trebala biti 28.12. Mozda cak i ranije-sve ovisi kad ce doci ovulacija..

Vedrija strana bar je dosla. Nema vise iscekivanja. Novi ciklus, nova nada 👍👍👍

sanja0508
    20. Studeni 2019. 16:42

Breskva

Pozdrav cure, evo ja pisnula test nisam mogla izdrzat naravno negativniji nemoze biti. Ok znam da je jos rano tek je 10 dpo i jos sam ga sad malo prije radila ,ali cisto sumnjam da ce biti ista od ovog ciklusa. Vec sam se pomirila da nista. Malo me sve to bedira jer se trudim,a svaki mjesec nista. Cice me i dalje bole,ogromne su i imam danas dosta jak bijeli iscjedak, grcevi su tu Isti kao i ostale dane,temp je pala za jednu nize. Tako da crvenu cekam. Eto od ovog svega “tuznog” jedino me veseli sto sam od pon na godisnjem do 1 mjeseca tako da vjerujem da cu biti opustenija sad kad ne budem radila. U cetvrtak sam narucena kod ginekologa,sad neznam dali trebam odgodit jer ce mi biti 4/5 dan menge? Ostale cure ?????

Nemoj se bedirati jos. Ima jos vremena. I ne biti tuzna. Uspjeti ce nam svima. 😍
    Kod mene ok, imala sam neko slabo krvarenje trajalo 3 dana, tockica na ulosku i malo kada se obrisem. Danas vidim da je stalo. Zvala ginekologa on kaze ovulacija. Da dodem na pregled ako krvarenje krene vise i ako traje duze od 4 dana. 😏
    Ostale cure? Kako ste?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

20. Studeni 2019. 16:42

Breskva

Pozdrav cure, evo ja pisnula test nisam mogla izdrzat naravno negativniji nemoze biti. Ok znam da je jos rano tek je 10 dpo i jos sam ga sad malo prije radila ,ali cisto sumnjam da ce biti ista od ovog ciklusa. Vec sam se pomirila da nista. Malo me sve to bedira jer se trudim,a svaki mjesec nista. Cice me i dalje bole,ogromne su i imam danas dosta jak bijeli iscjedak, grcevi su tu Isti kao i ostale dane,temp je pala za jednu nize. Tako da crvenu cekam. Eto od ovog svega “tuznog” jedino me veseli sto sam od pon na godisnjem do 1 mjeseca tako da vjerujem da cu biti opustenija sad kad ne budem radila. U cetvrtak sam narucena kod ginekologa,sad neznam dali trebam odgodit jer ce mi biti 4/5 dan menge? Ostale cure ?????

A misa. Gle tek je 10DPO. Ima jos nade. Dok ne dode crvena. Pa sad za termin ne znam. Mozda da pricekas pa vidis. Ak dode javis da odgadas termin ak ne dode odes da vidis sta se desava. Meni po starom sve. Jutarnja 36.9. Nemam simptoma nista. Jedino imam mljecno vodeni iscjedak koji me nervira. 

• Ana26
    20. Studeni 2019. 16:44

@Mallla Hvala na odgovoru! Nemam pojma kolika je osjetljivost, naručila sam ih na ebayu. Jel misliš da valjaju te s ebaya? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

20. Studeni 2019. 16:45

sanja0508

Breskva

Nemoj se bedirati jos. Ima jos vremena. I ne biti tuzna. Uspjeti ce nam svima. 😍
    Kod mene ok, imala sam neko slabo krvarenje trajalo 3 dana, tockica na ulosku i malo kada se obrisem. Danas vidim da je stalo. Zvala ginekologa on kaze ovulacija. Da dodem na pregled ako krvarenje krene vise i ako traje duze od 4 dana. 😏
    Ostale cure? Kako ste?

Da da znala sam i ja imat tak krvarenje. Ja izbjegavala akciju onda. Buahhahah kad ono ginica kaze pa to ti bila O. 🤣🤣🤣🤣🤣. Ja umjesto da navalim na M ono kazem sto dalje od mene. Al eto. Ko bi znao. 

20. Studeni 2019. 16:46

Ana26

@Mallla Hvala na odgovoru! Nemam pojma kolika je osjetljivost, naručila sam ih na ebayu. Jel misliš da valjaju te s ebaya?

Pa za Lh mogu rec da valjaju te sa interneta. Uslikaj nam da vidimo. Ali za HCG trakice treba jakoooo paziti koje se narucuju. Mallla ti je dala super odgovor. 👍

Aneee
    20. Studeni 2019. 16:49

Pa jel ima koja da je uspjela ovaj mjesec? Baš nam je loš bio ovaj mjesec...ili nam se svima sprema božićni poklonici 😁😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    20. Studeni 2019. 16:59

Evo da usput podjelom svoja iskustva iz svoje prve trudnoće...znači uopće se nisam nadala ali nismo niti pazili...I jedan dan na poslu kao i svaki drugi dan doruckovala crosan od čokolade al daj dan mi je bio tako odvratan (nisam niti sumnjala)....I tak poslije posla sva umorna nikakva doslovno krepana (🤣) otišla do ljekarne čisto onak uzela test i napravila i on je znači u sekundi pokazao dvije crtice...sljedeći dan otišla na pregled i ginekolog kaze 8 tjedana...znači 8 tjedana sam bila trudna a da nisam ništa skuzila( doduše neredovnim ciklusi pa mi nije ni bilo sumnjivo)...ali ovo pišem jer i dan danas tražim neke rane znakove trudnoće ali tada ih nisam imala sve do 8.tt...😅.I da zbog mojih hormona i ne uzimanja terapije(greškom doktora) u 9tt smo imali pobačaj...
    tak da cure ako nemate simptome nije nužno da niste trudne 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.