Helloou svima ☺️
evo da prijavim da kod mene manje vise ista situacija,cice i dalje velike i bolne, grcevi i dalje prisutni.
iscjedak mi je jutros bas bio obilan kremasto bijeli, to je jedino novo danas nasprem ostalih dana. Eto cekam…
Crnerupe,mi smo si blizu,kako je danas?
Justagirl,nadamo se dok ne dode 🥰
Iscjedak neki roskaste boje i cekam da procurim al nikako,bas me muci. Ljudi me gledaju ko da nisam normalna danss na poslu,svi u dugome jedino ja u kratkome meni vruce i kaput u rukama nosim kuci i tako...nervozna,zivcana,onako moody sam. Malo placem,pa se smijem,pa bi ubila i tako u krug 24 sata dnevno zadnjih tjedan dana 😂😂😂
Kak ste žene? Ima li sto na vidiku? Ja imam osjecaj da cu i ja dobit M….grudi malo manje bole, grcevi, iscjedak….ali se ne sekiram…bit ce kad tad! 😍
Kod mene nema nis na vidiku. 6DPO. Bez igdje icega. Osmi nekog vodeno mljecnog iscjedka kojeg danas ima manje neg prijasnjih dana. Skoro pa da ga nema vise.
Hej hej, tu su neka odbrojavanja u điru... Ajde navijamo za koji plus, da bide u skladu sa statistikom 😀
Ja ulovila O i sada lagano u odbrojavanje. Doduše čekam da FF potvrdi O.
url=https://lilypie.com]
Jel moguce dobit mengu na 10dpo? Ja imam grceve ko da cu svaki cas dobit i imam na gacicama neku tockicu smedu kao pred pocetak vjestice...mjerila temp i 37,1...procurit cuuu :((((
Jel moguce dobit mengu na 10dpo? Ja imam grceve ko da cu svaki cas dobit i imam na gacicama neku tockicu smedu kao pred pocetak vjestice…mjerila temp i 37,1…procurit cuuu :((((
Ne nuzno. Mozda implantacija? Jel ti se desavalo ikad tako? Oces uraditi test?
Nikad. Test sam napravila kad sam dosla doma s posla (jer sam poremecena osoba i treba mi zabranit kupovat testove, tek je 10dpo) i bio je negativan...mislim pod svjetlom sam vidjela neku jaaaako slabu sjenicu al ugl.negativan i onda nakon toga grcevi i taj spotting pa sam zbunjena skroz!!! A test tek nakon impl.moze bit pozitivan jel??
Nikad. Test sam napravila kad sam dosla doma s posla (jer sam poremecena osoba i treba mi zabranit kupovat testove, tek je 10dpo) i bio je negativan…mislim pod svjetlom sam vidjela neku jaaaako slabu sjenicu al ugl.negativan i onda nakon toga grcevi i taj spotting pa sam zbunjena skroz!!! A test tek nakon impl.moze bit pozitivan jel??
U principu da. Jer tad zametak pocinje stvarat hormon Hcg. A to se desava nakon implantacije. Pokusaj jos test uraditi i drzim 🤞 da je to u pitanju.
Justagirl2201 čime si potvrdila O?
Meni je dva puta M došla na 9dpo al ja pretpostavljam da je O bila ranije nego sam ja mislila pa da je ispalo 9dpo ilk je bio neki ciklus bućkuriš. Ipak držim fige da je kod tebe implatacija.
Mi smo plodne dane začinili samo 1 akcijom.... Eh, ja ću se ipak nadati iako su šanse mini...
I da i ja sam ta kojoj treba zabraniti testove, ali nema tu pomoći..
url=https://lilypie.com]
Crnerupe, mozda se sprema neki ➕, dobro je to sto mozes skuzit promjene od proslih ciklusa , ako kazes da se ne povlaci, mozda je to stvarno dobar znak.🤞🤞
Ja inace sam na kraju menge suha, onda mi se stvara malo onog kao ljepljivog, pa onda ide kremasto vodenast i na dan O bude mi doslovno ko da sam se upiskila i taj dan kad imamo keks bas osjetim dole da sam otvorena ko kuca,ali nemam bas taj obilan bjelanjak kakav bi valjda trebao bit razvlacit ga s prstima i te fore,i sad me to malo zabrinjava 😐 i onda nakon O krece prema kremasto i pred mengu nestaje
Justagirl skuzila sam da da su nam ciklusi dosta slicni, a i simptomi skoro svaki mjesec 😅😂… eto mozda je ovaj dobitan,nadam se. Bit ce da ti dragi nesto osjeca… 🤞😁
Ja da se ukljucim npr sto se tice tog bjelanka na dan ovulacije ja predpostavljam , bude ga toliko da se moram papirom ako obavljam nuzdu vise puta obrisati koliko ga ima i onda samo sutradan bude bjelkast valjda je to pa pa sto se tice plodnosti i onda jos manje i manje
Ja ima da poludim jer imam situaciju koja mi se do sada nije dogadala. Imala sam neki iscjedak mozda kap dvije kroz dan koji je bio smeckaste boje na gacicama jer nisam racunala bas 5 dana prije M da bi dosla pa nisam imala ulozak,drugi dan se zainatim i stavim ulozak,apsolutno nista nema. Treci dan opet kap dvije i primijetim da je mokraca malo izmjesana s nekom krvi nesto, na papiru jako slabo te boje i dalje,a cijel vrijeme imam neke slabe grceve,pa tu i tamo bude malo jaci,o preznojavanju da ni ne pricam,promjenama raspolozenja isto tako i ono sto je mi je najcudnije,nisu ti grcevi u podrucju kao i inace,nego malo nize..i sad mene brine sto je to vec evo,cetvrti dan cekam da procurim i nista nista nista jos osim na papiru sto ostane malo i u toj mokraci..je li koja od vas imala iskustva s tim jer mi se to jos nije dogodilo do sada i malo sam u strahu 😱☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji