Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2019. 17:18

Update...grcevi su i dalje tu,slabo povisena temperatura i stalno imam osjecaj kao da sam procurila i jos sam stavila ulozak,al nema nista osim tog nekog iscjetka...cekam i dalje..😂 sto ima novo kod vas curke?

Breskva
    19. Studeni 2019. 17:36

Hellouu svima, evo da prijavim ☺️
    grcici i dalji prisutni cijeli dan,iscjedak dosta vodenast. kupila sam danas nocurak pa cu ga pocet pit ako dode menga i tako 2 tjedna pa cemo vidit sta ce biti od te O sluzi.
    Danas je 9 dpo test nisam radila,temp se drzi kao i ostale dane nista ne iskace,tako da mislim da od mene nece biti nista ovaj mjesec. 
    Ostale cure koje trebaju ne dobit,kakva je situacija????

19. Studeni 2019. 17:50

Breskva

Hellouu svima, evo da prijavim ☺️
    grcici i dalji prisutni cijeli dan,iscjedak dosta vodenast. kupila sam danas nocurak pa cu ga pocet pit ako dode menga i tako 2 tjedna pa cemo vidit sta ce biti od te O sluzi.
    Danas je 9 dpo test nisam radila,temp se drzi kao i ostale dane nista ne iskace,tako da mislim da od mene nece biti nista ovaj mjesec.
    Ostale cure koje trebaju ne dobit,kakva je situacija????

Evo ja bas prijavila situaciju prije tebe i mislim da ce ovaj mjesec cak i uraniti ako je suditi po jacini grceva,sto znaci da za Bozic necu imati muka po tome ako i ne bude plusica pa me barem to veseli. Sva sam nekakva nikakva,slusam pjesme koje inace ne slusam u vrijeme kada trebam dobiti,ali pridodat cemo to jacini PMS-a pa cekam da procurim😂😂😂

Breskva
    19. Studeni 2019. 17:57

Crnerupe, bas to i ja sam si sva cudna,vise bezvoljna.
    Za 3 dana cu pisnut test eto jer ga imam pa sta bude bude,ma da eto kazem bas nisam nesto pozitivna.
    A ma, neka dode vide da ju odradim i krenem ponovo...

MalaD
    19. Studeni 2019. 18:00

Samo da izvjestim.. Danas 13 dpo najvjerojatnije.. Test gravignost mini duo ujutro negativan.. Grcevi skoro konstanto kao da cu dobiti.. Napuhana, mucnina, bradavice bole.., ujutro imala neki svijetli rozo smedi iscjedak jako malo.. Sad dalje jos nista.. Sve mi se cini da ce stici vjestica.. :-(

19. Studeni 2019. 18:09

ana.b.

Martina1982

ana.b.

Martina1982

ana.b.

Neka od vas probala ovaj gel?
    https://ibb.co/1zZg4mV

Nisam ali sam ga vidla sto puta i jednom sam dosla u napast da ga kupim ali nisam. Di si ti u Njemackoj? Ja sam u Augsburgu. Kod mene tempica danas 37.0 na 4DPO. Narucila sam si neke testice sa neta. Iste kao i Lh trakice. Pa cemo vidit oce li bacat sjene ili ce se ispostavito da je dobar. Nemam nikakvih simptoma.

Ja jučer naručila i danas stiglo pa ću da isprobam 😃
    Günzburg..nismo daleko 😁
    Ja sam do sad samo clearblue koriatila I meni je dobar…A tamo još nisam nikako mjerila kad imam lude smjene pa mi se nekako ne isplati 😅

A zezas pa to je nekih 50 km. Eto ako se nades ikad u Augsburgu javi se 😁. Onda nam javi djelovanje 😁 ak mislis na mjerenje tempice. Ja ti ju mjerim ujutro kad se dignem. Tipa operem zube. Nekad zaboravim pa naknadno izmjerim. I stvarno je uzorak tu. Prije O bude ispod 36.4 nakon O pone se i to je to.

Ko bi reko 😁 naravno…eto idući mj ću probati s tim pa ćemo viditi…danas imam čitavo vrijeme osjećaj da ću dobiti …još na poslu osjetila "izlijev" trčim na wc kad ono samo obilni iscjedak 🤔
    A mi je teško kad imam noćnu kad bi onda mjerila temp poslije podne kad se probudim ?? 😅

Da malo je nezgodno sa nocnom. A nis...onda trakicama...Kad je the Day? Oces raditi test uskoro? 

19. Studeni 2019. 18:10

MalaD

Samo da izvjestim.. Danas 13 dpo najvjerojatnije.. Test gravignost mini duo ujutro negativan.. Grcevi skoro konstanto kao da cu dobiti.. Napuhana, mucnina, bradavice bole.., ujutro imala neki svijetli rozo smedi iscjedak jako malo.. Sad dalje jos nista.. Sve mi se cini da ce stici vjestica.. :-(

13DPO najvjerojatnije?. Sto znaci da je mogla biti kasnije ili ranije? Jer ako je bila mozda kasnije onda je 13DPO jos rano za test. Bar ja tako mislim.

Nova19
    19. Studeni 2019. 18:18

Martina možeš me maknuti sa popisa ovaj mjesec, išla vaditi Betu jer imam upalu pluća i morat ću na RTG, gin potvrdio da je negativno...
    Sada se samo hoću riješiti ove boleštine pa idemo u nove pobjede... 💪

Aneee
    19. Studeni 2019. 18:25

Martina1982

ana.b.

Martina1982

ana.b.

Martina1982

ana.b.

Neka od vas probala ovaj gel?
    https://ibb.co/1zZg4mV

Nisam ali sam ga vidla sto puta i jednom sam dosla u napast da ga kupim ali nisam. Di si ti u Njemackoj? Ja sam u Augsburgu. Kod mene tempica danas 37.0 na 4DPO. Narucila sam si neke testice sa neta. Iste kao i Lh trakice. Pa cemo vidit oce li bacat sjene ili ce se ispostavito da je dobar. Nemam nikakvih simptoma.

Ja jučer naručila i danas stiglo pa ću da isprobam 😃
    Günzburg..nismo daleko 😁
    Ja sam do sad samo clearblue koriatila I meni je dobar…A tamo još nisam nikako mjerila kad imam lude smjene pa mi se nekako ne isplati 😅

A zezas pa to je nekih 50 km. Eto ako se nades ikad u Augsburgu javi se 😁. Onda nam javi djelovanje 😁 ak mislis na mjerenje tempice. Ja ti ju mjerim ujutro kad se dignem. Tipa operem zube. Nekad zaboravim pa naknadno izmjerim. I stvarno je uzorak tu. Prije O bude ispod 36.4 nakon O pone se i to je to.

Ko bi reko 😁 naravno…eto idući mj ću probati s tim pa ćemo viditi…danas imam čitavo vrijeme osjećaj da ću dobiti …još na poslu osjetila "izlijev" trčim na wc kad ono samo obilni iscjedak 🤔
    A mi je teško kad imam noćnu kad bi onda mjerila temp poslije podne kad se probudim ?? 😅

Da malo je nezgodno sa nocnom. A nis…onda trakicama…Kad je the Day? Oces raditi test uskoro?

Ma da to mi jedino preostaje...A imam neredovne cikluse pa nikad ne znam kad će 😅 a test sam već radila zadnja 2-3 dana negativan je...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MalaD
    19. Studeni 2019. 18:25

Martina1982

MalaD

13DPO najvjerojatnije?. Sto znaci da je mogla biti kasnije ili ranije? Jer ako je bila mozda kasnije onda je 13DPO jos rano za test. Bar ja tako mislim.

5.11. je bio pik. A 4.11. je bila trakica isto pozitivna pa zato mislim da je bila ovulacija 6.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.