Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2021. 12:17

Pokloncic jucer sam te spominjala draga🤭 zanima me na kojem jajniku ti je bio vodeci folikul? Jel i kod tebe domjnira desni?🤭
    Kako se osjecas? Kakvi su simptomi? Pusa trudnici😘

danchy1990
    12. Ožujak 2021. 12:22

Kaća pratimo se, kad krećemo sa hcg 🙊

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

DajanaT2106
    12. Ožujak 2021. 12:24

DorisS

DajanaT2106

https://ibb.co/SsMR8sj
    Evo slika sa str. Pahuljica to me najvise i privuklo nezz..

Pa gledala sam baš te komentare.
    Uzela si jedno pakovanje vaginaleta od 10 komada?

Tri pakovanja vaginaleta 
    2x maca kapi 2x vrbovica kapi za muza
    Cca 115e sa postarinom za njem
    Vaginalete su kao za mj dana ta tri pakovanja 

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Pokloncic13
    12. Ožujak 2021. 12:30

Desni jajnik,dobitni puta 3! ❤️ Simptomi evo nesanica,pa pred kraj dana stravičan umor,pisanje Non stop,muka danas bas jaka i vrućina 🙊
    To je to zasad..Beta mi je jučer na 16dpo bila 690 eto..to su neki noviteti 😘
    Kak ste mi vi,u kojim ste fazama,sačekuša,Mrdalica,dpo?❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    12. Ožujak 2021. 12:35

Svecano objavljujem da ja vise nista novo ne kupujem !!!!! 
    Bar da ima nekakva pomoc i savjet kako srediti psihu.... Privatno sam u jako stresnom razdoblju i sve mi se cini da zbog tog ne mogu ostat trudna.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

12. Ožujak 2021. 12:50

Pokloncic znala sam🤭 bas lijevi stekaju, iduca O mi je na lijevom vjerojatno pa necu polagat nade🤣
    Bas mi je drago, neka simptoma, neka bebac raste❤️ 
    _
    Joja znam kako ti je, zato sam ti neki dan ono pisala. Ja trenutno velike promjene na poslu prolazim i bas mi dani prolaze s grcem u zelucu. 😒  ovaj forum mi je bas neki bijeg od stvarnosti i tih problema. Ja sam bila primorana uzet pauzu kako je muz otisao, i na kraju mi je dobro doslo. Nisam kupovala nikakve suplemente, vec 2 mjeseca treniram, posvetila sam se sebi, puno citam, kupim si nesto robice, frizura, nokti i tako🤭 pomoglo mi je da dodjem sebi jer sam vec godinu mislima samo u trudnoci. Nekako sam sebe zapostavila u svemu ovome i sada sam bas stala na loptu. Puno bolje se osjecam🙆🏼‍♀️ Bas me zanima koliko ce me drzat ova pozitiva, vjerojatno do iduceg negativnog testa🤣

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    12. Ožujak 2021. 12:53

Lucky7ŽMN❤️🍀

💎 💌Doris-S 🌠🐇

DajanaT2106

https://ibb.co/SsMR8sj
    Evo slika sa str. Pahuljica to me najvise i privuklo nezz..

Pa gledala sam baš te komentare.
    Uzela si jedno pakovanje vaginaleta od 10 komada?

Promijenila i ti nick za srecu ha 🤭🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Kud svi tud i ja, vrijedi probati. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    12. Ožujak 2021. 13:17

zoe🌸

Pokloncicznala sam🤭 bas lijevi stekaju, iduca O mi je na lijevom vjerojatno pa necu polagat nade🤣
    _
    Joja znam kako ti je, zato sam ti neki dan ono pisala. Ja trenutno velike promjene na poslu prolazim i bas mi dani prolaze s grcem u zelucu. 😒 ovaj forum mi je bas neki bijeg od stvarnosti i tih problema. Ja sam bila primorana uzet pauzu kako je muz otisao, i na kraju mi je dobro doslo. Nisam kupovala nikakve suplemente, vec 2 mjeseca treniram, posvetila sam se sebi, puno citam, kupim si nesto robice, frizura, nokti i tako🤭 pomoglo mi je da dodjem sebi jer sam vec godinu mislima samo u trudnoci. Nekako sam sebe zapostavila u svemu ovome i sada sam bas stala na loptu. Puno bolje se osjecam🙆🏼‍♀️ Bas me zanima koliko ce me drzat ova pozitiva, vjerojatno do iduceg negativnog testa🤣

Sve razumijem... Ja imam isto problema na poslovnom planu... Financijski se sad vraca u normalnu jer muz napokon moze opet držati treninge... Dugo smo bili bez velikog dijela prihoda... Najvise mi glavobolje i probleme zadaje svekar koji je uzasan control freak.., manipulira muzem i ne znam kako na zelenu granu s tim.... Zbog njega mi je cak pozlilo u prvoj trudnoci (drugi dan prokrvarila).... Cim ga vidim osjetim napad panike.... Ne znam kako izaci na kraj s tim stresom... Muz ga jako voli naravno, tata mu je... Ne zelim stajat izmedju njih al ne znam koliko cu dugo moci podnosit taj teror.... Ne zivimo s njim odma da to kazem al on sve ima pod nadzorom.... Sve vise sam uvjerena da zbog stresa ne mogu imat bebu.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Ožujak 2021. 13:33

Joja ja bi rekla da je stres No.1 problem u ljudi. To je danas po meni jedan od glavnih uzrocnika raznih bolesti. Sad kad mi je prije mj dana dosao bris pozitivan na candidu i ureoplazmu prvo me gin pitala jesam li pod stresom. Moj odg je bio naravno NE. A kasnije kada sam razmisljala malo i citala sto izaziva pojavu candide sam shvatila da sam zapravo bila pod stresom a da nisam ni svjesna toga. 
    Sada sam kao Zoe na relaxsu. Pase mi sto ne pratim trakice. Idem na nokte, masazu, shopping, izlete sa dragim, duge setnje, druzenje sa prijateljima. A druzenje sa ljudima koji mi stvaraju stres i anksioznost sveden je na minimum minimuma.
    ----
    Ja imam ok odnos sa svekrom ali svekrva je prica za sebe, takoder i sogorica. Evo bas idem sutra u slavoniju stigla je sogi iz Njem. sa klincem i tamo je do Uskrsa. Uopce se ne veselim i osjecam laganini da mi se nivo stresa dize, ali pokusavam se skulirati. Idem na dan i po i ne moram ih vise gledati i odmah mi je lakse...pokusam naci i nesto lijepo u tome svemu. 
    Hocu ti reci da te razumijem u potpunosti nije lako ali pokusaj naci nacin da smanjis stres i biti ce ti odmah bolje vjeruj mi sry na dugom postu

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    12. Ožujak 2021. 13:34

Joja 🙏

zoe🌸

Pokloncicznala sam🤭 bas lijevi stekaju, iduca O mi je na lijevom vjerojatno pa necu polagat nade🤣
    _
    Joja znam kako ti je, zato sam ti neki dan ono pisala. Ja trenutno velike promjene na poslu prolazim i bas mi dani prolaze s grcem u zelucu. 😒 ovaj forum mi je bas neki bijeg od stvarnosti i tih problema. Ja sam bila primorana uzet pauzu kako je muz otisao, i na kraju mi je dobro doslo. Nisam kupovala nikakve suplemente, vec 2 mjeseca treniram, posvetila sam se sebi, puno citam, kupim si nesto robice, frizura, nokti i tako🤭 pomoglo mi je da dodjem sebi jer sam vec godinu mislima samo u trudnoci. Nekako sam sebe zapostavila u svemu ovome i sada sam bas stala na loptu. Puno bolje se osjecam🙆🏼‍♀️ Bas me zanima koliko ce me drzat ova pozitiva, vjerojatno do iduceg negativnog testa🤣

Sve razumijem… Ja imam isto problema na poslovnom planu… Financijski se sad vraca u normalnu jer muz napokon moze opet držati treninge… Dugo smo bili bez velikog dijela prihoda… Najvise mi glavobolje i probleme zadaje svekar koji je uzasan control freak.., manipulira muzem i ne znam kako na zelenu granu s tim…. Zbog njega mi je cak pozlilo u prvoj trudnoci (drugi dan prokrvarila)…. Cim ga vidim osjetim napad panike…. Ne znam kako izaci na kraj s tim stresom… Muz ga jako voli naravno, tata mu je… Ne zelim stajat izmedju njih al ne znam koliko cu dugo moci podnosit taj teror…. Ne zivimo s njim odma da to kazem al on sve ima pod nadzorom…. Sve vise sam uvjerena da zbog stresa ne mogu imat bebu….

Joja vjerujem da ti nije nimalo lako, ali jednostavno moraš više misliti na sebe i pustiti svekra neka svira po svome - zato imaš dva uha kroz jedno nutra, drugo van (naravno ne mislim da mu se dozvoli da vam upravlja životom), a ti i muž se držite zajedno.
    Kada izgubiš vrlo bitne ljude u svojem životu počinješ malo drugačije gledati na najbitnije stvari u životu i jednostavno postaneš imun na određene osobe i stvoriš svoj mali svijet u kojem si sretan. Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva.

Imaš muža s kojim imaš sretan brak, a svi ostali su manje bitni. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.