Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    17. Ožujak 2021. 10:25

Anchy_23 🌈

zoe🌸

Joja bas sam htjela napisat ovo sto i Anchy, imam jedan jako bliski primjer di je cura ostala trudna pred kraj M. tako da ranija O nije kvalitetna,ako cemo tako gledat nije ni kasna O kvalitetna, a rijetko ko ovulira bas tog 14 dc, pa svejedno ostaju trudne

Istina, ja sam ostala 2019 T a O je bila valjda na 50 dcA dijete je bilo zdravo…
    Btw: pa ti si skoro pa djevica

I ja sam ostala trudna na cca 40dc,i rezultat mi evo skače po glavi 🤣tako da u sve to ja ne vjerujem. Ako nam je suđeno bit će sve uredu bez obzira na DC

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    17. Ožujak 2021. 10:31

anaid

Cure ja sam sva jadna i z soku blago receno 😭😭😭😭😭
    Dakle dodem u bolnicu po terapiju, dode dr. Koji me prilikom prvog pobacaja poslao doma u sred noci jer eto njemu nije radil ultrazvuk.
    Odbio mi je terapiju jer se na uzv nista ne vidi (logicbo kad je pre pre rano) poceo motat da pozitivan test moze biti i vanmaternicna trudnica da bi mi na kraju izjavio da imam razdvojeni endometrij ili ti ga dvorogu maternicu i da takve trusnoce cesto zavrsavaju spontanim. Mislim kaj da vam velim? Placem, neznam da radim, jadna sam 🙁🙁

Probaj kod drugog doktora a ovog idiota zaboravi. Šaljem zagrljaje ♥️.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Ožujak 2021. 10:32

danchy1990

Anchy_23 🌈

zoe🌸

Joja bas sam htjela napisat ovo sto i Anchy, imam jedan jako bliski primjer di je cura ostala trudna pred kraj M. tako da ranija O nije kvalitetna,ako cemo tako gledat nije ni kasna O kvalitetna, a rijetko ko ovulira bas tog 14 dc, pa svejedno ostaju trudne

Istina, ja sam ostala 2019 T a O je bila valjda na 50 dcA dijete je bilo zdravo…
    Btw: pa ti si skoro pa djevica

I ja sam ostala trudna na cca 40dc,i rezultat mi evo skače po glavi 🤣tako da u sve to ja ne vjerujem. Ako nam je suđeno bit će sve uredu bez obzira na DC

Tako je! Kad se dogodi + vise nije vazno koji dc je bio, samo da se rodi zivo i zdravo!

SAYURI
    17. Ožujak 2021. 10:38

Jutro drage moje...
    Nisam stigla sve procitati, samo sam vidjela za malala…😔 zao mi je ali nije jos gotovo...saljem jedan jak zagrljaj...😘

Evo moje crte na 10dpo...
    https://ibb.co/3NsjgTd

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    17. Ožujak 2021. 11:12

anaid

Dakle dodem u bolnicu po terapiju, dode dr. Koji me prilikom prvog pobacaja poslao doma u sred noci jer eto njemu nije radil ultrazvuk.
    Odbio mi je terapiju jer se na uzv nista ne vidi (logicbo kad je pre pre rano) poceo motat da pozitivan test moze biti i vanmaternicna trudnica da bi mi na kraju izjavio da imam razdvojeni endometrij ili ti ga dvorogu maternicu i da takve trusnoce cesto zavrsavaju spontanim. Mislim kaj da vam velim? Placem, neznam da radim, jadna sam 🙁🙁

Joj kako ti doktori jedu govna majke mi, gdje ce im dusa 😡 Ne sekiraj se, sta su meni sve govorili...smiri se pls, nije dobro za bebu, evo ja imam dvorogu, zavaljenu pa rodila bez problema...
    Kakav je to idiot ne mogu da vjerujem, pa ako ti je rekao da moze biti vanmatericna, pogovo onda te trebao detaljno pregledati, jajovode i sva mjesta gdje moze biti...bas me ispizde ti kompleksasi...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    17. Ožujak 2021. 11:14

Lucky7ŽMN❤️🍀

Sayuri koliko mg si uzimala melatonina, ja čitam da je 3mg dovoljno uzet prije spavanja

Hoces da ti uslikam kutiju moga? Jedna tabletica je 3mg, ja uzimala jednu sat prije spavanja...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    17. Ožujak 2021. 11:14

Jebote , sad kad vrtim film uzimala sam Melatonin i u kolovozu 2020 kad sam isto ostala trudna ali je otislo iz drugih razloga...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Ožujak 2021. 11:15

Lucky tebi ce O oko 20-21 dc pa ces kao malla ostati T i sprasiti na zimske 
    Nemojte vise o pripravcima jer sad i ja gledam o melatoninu haha bankrotirati cu. I ovako pijem svasta 

17. Ožujak 2021. 11:18

anaid

Koliko sam shvatila imas neku trombofiliju, imam i ja, pa ako mozes napisati koju, PAI ili nesto drugo? Ne daje se heparin za blage oblike trombofilije. Ja za svoju nemam pravo na heparin, dovoljan je samo andol. Dakle na svoju ruku slobodno mozes uzeti andol 100.
    Cak i kod vise spontanih pobacaja ako imas samo blagi oblik trombofilije hzzo posebno treba odobriti besplatan heparin tj. clexan. U mpo vodama se on cesto dobija preventivno i za blage oblike trombofilije ali u tom slucaju ga sam plaćaš. Tako da ako imas neki blagi oblik trombofilije tesko da ces clexane dobiti besplatno. Jednostavno je tako. 

Sara 🌸
    17. Ožujak 2021. 11:20

Hej Lucky, dođoh vidjet kako prošlo. Žao mi je radi bolova, al nadam se da je pomoglo. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Očekujem plusić uskoro🥰 Taman ja rodim a tebi se pokaže plusić, može tako? 🥰❤️ 
    -
    Kiky, ono je mali pozer/mala pozerica 😊 Nešto nevjerojatno, kad se sjetim tih mojih 5 cm u stomaku tamo u listopadu, a evo ga sad sa 47 cm (prije tjedan dana), rasteže se na sve strane, nema više mista. Od mame koja je do jučer  hodala lagano 10 km dnevno je napravia morža u doslovno dva dana. 🤪  Uživaj skroz u trudnoći. Tvoja priča će mi ostat u lipom sjećanju.
    -
    Sayuri, to je lipi plusić na 10 DPO. Može biti i da su duplići 🙃 Čestitam ti i želim urednu trudnoću do kraja. 🌺🌸🌺

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.