Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    16. Ožujak 2021. 22:11

Zene, sad sam se sjetila necega pa mozda da probate a ne skodi i nije skupo..
    Dakle..melatonin...zadnjih tjedana ne spavam dobro i kreenem uzimati melatonin sat prije spavanja...odlican san...i ovaj sada mjesec kad sam evo ostala trudna sam imala najjaci pik ikada i plodnu sluz a inace je nemam. lh nivo je naglo pao dan nakon pika, sto znaci da bila kvalitetna ovulacija....i citam za melatonin:
    Melatonin, hormon epifize, ispoljava se isključivo u toku noći i važan je kada žene pokušavaju da zatrudne, jer štiti njihove jajnike od oksidativnog stresa. Melatonin poseduje jaka antioksidantna svojstva i štiti jajnike od
    slobodnih radikala, posebno kada su žene u ovulaciji...
    🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2021. 22:13

BAJO1

Da vam ispricam pricu 😍 prije tocno godinu tužna i jadna nakon 4 g zelje za trecim djetetom otkrila sam grupu lh trakice( imala sam 12 .3 bikemisku i bolila me ka rana živa) cijeli jedan tjedan sam ih pratila dok im se nisam pridružila. Anitram je tada bila šefica lista- hvala ti draga na strpjenju, na onim ga gadljivim fotografijama, koje si bez problema otvarala i davala potporu😘 na rijecima bistre glave,neka sljedeci fet ti podari ono što sam ja 🤞🙏 hvala hvala ti do neba❤️😍 , listu je preuzela zatim malllla, zatim sam došla ja šeprtlja samo takva ,😂😂😂niko nije imao uvijek tocan broj na odbrojavanju al izdržale ste, dosta vas se preselilo na drugu jako zeljenu temu , lucky(😍😍😍)samo pozitivno koliko možes i nek još ovaj mjesec budes šefica ove liste, dosta si vodila ti (sljedecu vodi na zimskim)😘😘🤗😘🥰🤞🙏jasam eto dosla da vam pokažem ono za što se borite . Pozdrav ako pozelim još koje dite javim vam sehttps://ibb.co/CHk5kVs

Ajme bajo koja slatkoca 🥰🥰🥰 uzivaj puno puno sa bebolinkom i  hvala na lijepoj poruci! To je pravi vjetar u leda 💪😉😊

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 22:14

Bajo🥰🥰🥰🥰  zaljubila sam se...
    Sjecam te se sa teme proljetne bebe na kojoj sam kratko bila...imala si neke brige oko razvoja djeteta negdje 15-16 tjedan i bas mi je ostalo u memoriji...nadam se da te nisam zamijenila sa nekim...
    Cestitam na ovom andjelu😍

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Loza 💙😇
    16. Ožujak 2021. 22:15

Bajo preslatka je :)))) čuvaj svoje malo zlato ❤️
    Sayuri 🤔 bašću malo istražiti o tome

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

16. Ožujak 2021. 22:18

Bajo bas mi je drago da si se javila, hvala ti na motivaciji.❤️
    Kakvo prekrasno stvorenje. 🥰🥰🥰
    Mi te cekamo ako se odlucis za jos jedno ovakvo cudo🤭

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 22:26

Lucky7ŽMN❤️🍀

Sayuri hvala na savjetu, svakako cu to proucit 😘

Evo ja sam vec nasla dosta strucnih clanaka doduse na engleskom kako melatonin pomaze zacecu odnosno kvaliteti jajne stanice , a prirodno se izlucuje u jajniku svakako...evo jedan dobar tekst..
    https://awakenlife.ca/the-role-of-melatonin-in-fertility/

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Ožujak 2021. 07:33

Jutro !
    Uh sto je lijepo vidjeti plusice na listi 😊😊😊😊
    Neka curke samo napad ima  rascistimo listu 🤞💪🍀
    Malala nestrpljivo cekamo s tobom petak jutro 😘
    Ostale curke ugodan dan vam zelim, evo polovica tjedna jos malo pa vikend 🙃
    ----
    Ja jos uvijek cekam M popila zadnji dufic u pon. Upravo pijem caj od vrkutice..valjda ce doci uskoro mamicu joj...

Joja 🙏
    17. Ožujak 2021. 07:37

Dobro jutro mackice 
    Anchy nadam se sa ce danas menga.... Sta ti bazalna govori?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

17. Ožujak 2021. 08:00

malala

Jutro, cure!
    Anchy, nadam se da će m brzo da možeš brže u lov na o. 🤞
    Napravila sam jutros mullerov, nisam mogla izdržati i bijel je. Ne nadam se više. 😓 Onaj cb je bila lažna ili je detektirao štopericu. I sad se lupam po glavi što mi je to trebalo?? Bezveze sama sebi dajem lažne nade. Bolje je čekati i sve se sazna, ali ne…… Ja moram odmah znati. 😡😡😡😡

Sve je to normalno. Nema potrebe da si stvaras dodatan stres samo zato sto si uradila test ranije. Rekla sam i onda a kazem i sad tebi i svima. Ako radite test ranije postoji mogucnost da vam bude negativan ali isto tako postoji sansa da nakon tog negativnog dobijete za dan dva pozitivni. Ishod promijeniti necete. Uradile test 8dpo ili 14dpo. On ce biti isit. Jer se u nasem tijelu vec nesto ili nije desilo. I zato se nemoj na sebe ljutiti sto si ga radila ranije. Jer i da nisi pitala bi se i razmisljala o tome dal jesi trudna ili ne. Kao i svaka od nas kad dode u neki dio litealne faze. Daj sebi mogucnost da se nadas jer u nadi je spas i ona nas tjera dalje. Ne kazem da se nisi cuda desila kad su ljudi "odustali" al ja sam od onih koja ne vjeruje da im se to desilo jer si bas odustali nego jednostavno doslo je vrijeme za njih. 
    Sto se tice LH u trudnoci. Ona ce postajat tamnija tek oko 10dpo ako ne i kasnije kad HCG bude dovoljno visok da ju ona moge izdetektirat na nacin da lh bude pozitivna. 

17. Ožujak 2021. 08:04

Bajo Boze dragi, preslatka i prelijepa beba. Evo zasuzile mi oci. Koliko nevinosti u tom malom bicu. Tako ranjivo a opet toliko jako da raste da se razvija u ovom svijetu. Zelim joj miran,lak zivot. Pun srece, zdravlja, smijeha i veselja. A tebi hvala na prekrasnim rijecima. Nadam se i ja da cemo i mi a i sve ovdje cirke, uskoro dobiti malo slatko bice koje ce pomutiti razum i koje cemo bezuvjetno voljeti. ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.