Mjesec prije*
Anaid drzi se, nemoj se stresirati, promjenit ces doktora 🤗
Dajana drzim palceve da ce krenuti na bolje 😊
Lucky je spremna za nove pobjede 🤩
2021. M 💗
Kako se dozira taj melatonin? Pise da se smije 5 dana za redom....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Prvo smo pokupovale sve ubiquinole, onda sve aqua femine, sad cemo melatonine 😂😂😂😂 nismo normalne
Pojele bi i govno da znamo da cemo ostati T Ja si trazim dobitnu kombinaciju da si sredim cikluse. I sve cu isprobati dok mi nesto ne upali
Prvo smo pokupovale sve ubiquinole, onda sve aqua femine, sad cemo melatonine 😂😂😂😂 nismo normalne
Pojele bi i govno da znamo da cemo ostati TJa si trazim dobitnu kombinaciju da si sredim cikluse. I sve cu isprobati dok mi nesto ne upali
Ja sta sam sredila sredila sam, ionako sam od iduceg ciklusa na stimulaciji 😂 al ne odustajem od svoje kombinacije svejedno
Ma jooj zenska kako ces ti biti T ovaj ciklus! Jedva cekam
Aleeeluja aleluja aleluuuujaaaa! Krenula je glupaca Nitko sretniji od mene!! Napoookon
Pa nikad joj se nisam toliko veselila nemate pojma. Kao da sam ulovila pik hahahah
Aleeeluja aleluja aleluuuujaaaa! Krenula je glupacaNitko sretniji od mene!! Napoookon
Pa nikad joj se nisam toliko veselila nemate pojma. Kao da sam ulovila pik hahahah
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 A srce moje 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 zovi odma gin da do kraja tjedna izvadis hormone
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Mozete i duze od 5 dana uzimati melatonin, on je prirodan i lucimo ga svakako, tako da nema neke stete, samo dok je doza 3mg....
Mene poceli pravo simptomi da hvataju..😪
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Joja idem u petak odmah vaditi hormone
Sayuri izdrzi sve za mrvicu
Joja idem u petak odmah vaditi hormoneSayuri izdrzi sve za mrvicu
I vrati FF u potpis 😃
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Cure hvala vam na podrski, izvadila sam i betu danas, cekam nalaze. I sutra u 13.30 idem k svom privatniku na uzv...
A ovaj kreten je inace dr u bolnici na odjelu ginekologije i vec sam imala odvratna iskustva s njim...
Irisss imam i pai i mthfr i faktor 8, i poviseni lac, nije samo jedan faktor u pitanju kod mene i vec sam imala trombozu, tako da ja budem si sama kupovala clexane ali mi ne odobre....
Sayuri crtica sve ljepsa i ljepsa 😍😍😍
Moja jedna od 3 najbolje kolegice upravo objavila na fejsu da je trudna, njoj bisam ni rekla za svoje,, naprosto nemogu vise to podnjet da sve 3 imaju bebe, dusa me boli 😪😪
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji