Sayuri 🤣🤣🤣🤣 kako ti to objasnis slikovito, jadni sin, siromah mali😂
Sayuri 🤣🤣🤣🤣 kako ti to objasnis slikovito, jadni sin, siromah mali😂
Pa sa ovakvom majkom nece daleko...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Malalajedno pitanje , jesi li stavila test odmah horizontalno i nisi ga dirala barem 3min…ako si ga drzala u reci i vrtila i naginjala…to zna napraviti te evaporacijske kod CB..
A ne znam jel prošlo baš 3 min. 🤔 Neko vrijeme je ležao.
Ne veselim se još.
Onda bi mogla biti prava linija🤭 imas li jos sta tamo u arsenalu, ja prosto sada ne mogu u noc da odem a da ne znam..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lucky a jesu skicnuli ima li sto na jajnicima kakav folikulic...znam da je rano za tebe ali posto su ti ciklusi sve kraci i dovodis to u red svasta bi se moglo dogoditi 🍀🤞
Lucky oh bitno da je sve dobro proslo... Al ovo zvuči vrlo bolno😱
Sad će plus uskoro ❤️
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
E da, sayuri, jesi piskila lh? Aj pisni pliz… Bas me zanimaJojadraga evo uradila sam Lh…nista posebno..
https://ibb.co/Hg3NN23
Ooo pa dosta je tamna… Al vidis da ne mora bit pozitivna u slucaju trudnoce hehe… Kako se osjecas danas? Imas vec nekakve simptome? 🌹
Pa sise su mu se malo napunile, ne bole, ali su malo bujnije, i zgaravica me dere nenormalno…i otvorio se apetit, pojela sam sinu sav Monte iz frizidera… sve, nijedan nisam ostavila djetetu..
ja kao majka 😂😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Lucky bitno da je najgore proslo. Sad rokaj sumamed i onda u ekšn 💪
Ma Lucky vidi sta mi zene sve prolazimo, nije mi ih zao nimalo😝, treba ih iscijedit do zadnje kapi🤣🤣
Da vam ispricam pricu 😍 prije tocno godinu tužna i jadna nakon 4 g zelje za trecim djetetom otkrila sam grupu lh trakice( imala sam 12 .3 bikemisku i bolila me ka rana živa) cijeli jedan tjedan sam ih pratila dok im se nisam pridružila. Anitram je tada bila šefica lista- hvala ti draga na strpjenju, na onim ga gadljivim fotografijama, koje si bez problema otvarala i davala potporu😘 na rijecima bistre glave,neka sljedeci fet ti podari ono što sam ja 🤞🙏 hvala hvala ti do neba❤️😍 , listu je preuzela zatim malllla, zatim sam došla ja šeprtlja samo takva ,😂😂😂niko nije imao uvijek tocan broj na odbrojavanju al izdržale ste, dosta vas se preselilo na drugu jako zeljenu temu , lucky(😍😍😍) samo pozitivno koliko možes i nek još ovaj mjesec budes šefica ove liste, dosta si vodila ti (sljedecu vodi na zimskim)😘😘🤗😘🥰🤞🙏 ja sam eto dosla da vam pokažem ono za što se borite . Pozdrav ako pozelim još koje dite javim vam se https://ibb.co/CHk5kVs
Sortiraj odgovore
Najstariji