Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2021. 20:31

Sayuri 🤣🤣🤣🤣 kako ti to objasnis slikovito, jadni sin, siromah mali😂

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 20:32

zoe🌸

Sayuri 🤣🤣🤣🤣 kako ti to objasnis slikovito, jadni sin, siromah mali😂

Pa sa ovakvom majkom nece daleko...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 20:35

malala

SAYURI

Malalajedno pitanje , jesi li stavila test odmah horizontalno i nisi ga dirala barem 3min…ako si ga drzala u reci i vrtila i naginjala…to zna napraviti te evaporacijske kod CB..

A ne znam jel prošlo baš 3 min. 🤔 Neko vrijeme je ležao.
    Ne veselim se još.

Onda bi mogla biti prava linija🤭 imas li jos sta tamo u arsenalu, ja prosto sada ne mogu u noc da odem a da ne znam..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2021. 20:53

Lucky a jesu skicnuli ima li sto na jajnicima kakav folikulic...znam da je rano za tebe ali posto su ti ciklusi sve kraci i dovodis to u red svasta bi se moglo dogoditi 🍀🤞

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    16. Ožujak 2021. 20:56

Lucky oh bitno da je sve dobro proslo... Al ovo zvuči vrlo bolno😱
    Sad će plus uskoro ❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Loza 💙😇
    16. Ožujak 2021. 20:58

SAYURI

Joja 🙏

SAYURI

Joja 🙏

E da, sayuri, jesi piskila lh? Aj pisni pliz… Bas me zanima
    Jojadraga evo uradila sam Lh…nista posebno..
    https://ibb.co/Hg3NN23

Ooo pa dosta je tamna… Al vidis da ne mora bit pozitivna u slucaju trudnoce hehe… Kako se osjecas danas? Imas vec nekakve simptome? 🌹

Pa sise su mu se malo napunile, ne bole, ali su malo bujnije, i zgaravica me dere nenormalno…i otvorio se apetit, pojela sam sinu sav Monte iz frizidera… sve, nijedan nisam ostavila djetetu..

ja kao majka 😂😂😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2021. 21:19

Lucky  bitno da je najgore proslo. Sad rokaj sumamed i onda u ekšn  💪

16. Ožujak 2021. 21:34

Lucky rijesi sumamed, odmori se i taman si do O kao nova💪🏻😘

16. Ožujak 2021. 22:04

Ma Lucky vidi sta mi zene sve prolazimo, nije mi ih zao nimalo😝, treba ih iscijedit do zadnje kapi🤣🤣

BAJOMA
    16. Ožujak 2021. 22:08

Da vam ispricam pricu 😍 prije tocno godinu tužna i jadna nakon 4 g zelje za trecim djetetom otkrila sam grupu lh trakice( imala sam 12 .3 bikemisku i bolila me ka rana živa) cijeli jedan tjedan sam ih pratila dok im se nisam pridružila. Anitram je tada bila šefica lista- hvala ti draga na strpjenju, na onim ga gadljivim fotografijama, koje si bez problema otvarala i davala potporu😘  na rijecima bistre glave,neka sljedeci fet ti podari ono što sam ja 🤞🙏 hvala hvala ti do neba❤️😍 , listu je preuzela zatim malllla, zatim sam došla ja šeprtlja samo takva ,😂😂😂niko nije imao uvijek tocan broj na odbrojavanju al izdržale ste, dosta vas se preselilo na drugu jako zeljenu temu , lucky(😍😍😍) samo pozitivno koliko možes i nek još ovaj mjesec budes šefica ove liste, dosta si vodila ti (sljedecu vodi na zimskim)😘😘🤗😘🥰🤞🙏 ja sam  eto dosla da vam pokažem ono za što se borite . Pozdrav ako pozelim još koje dite javim vam se https://ibb.co/CHk5kVs

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.