Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DajanaT2106
    17. Ožujak 2021. 11:31

Hei curee moje ja ne stignem pisati puno toga sam propustila 🙈 jer sam trenutno u takvom stresnom razdoblju da mi psihijatrija ne gine 🤯 nocima vec ne spavam.. Zbog posla je ugl.. Sutra cu vjer dati otkaz ne treba mi sad i to da se razbolim uz svu ovu patnju..ali ima i jedna dobra stvar zvali su muza jucer za spermio uspjela sam popricati s njim i rekao je da ce otici
    Trebamo dog termin..
    Cim uhvatimo slobodnog vremena
    On u firmi ne moze samo tako dobiti slobodan dan 🤯
    Ma svega se nakupilo
    Nadam se da ce bar nesto biti pozitivno ovaj mj ili pak sljedeci 😁
    Vidim puno plusića i jako sam sretna zbog vas 😁 i zelim vam svu srecu 💕 a isto tako i nama koje cekamo tu drugu crticu 😁
    🥰🥰🥰🥰🥰🥰

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

SAYURI
    17. Ožujak 2021. 11:34

Lucky7ŽMN❤️🍀

Sayuri ma idem danas u ljekarnu po to svakako, samo me zanimalo jel ok tih 3mg, vidim da je kod tebe upalilo pa ajde što nebi i ja dobro spavala i ostala trudna Anchy ma kupi, još jedan više manje Sara hvala što misliš na mene bilo grozno, prošlo i dobro, sad u nove pobjede! dogovoreno, to je taman tajming neki dobar za moj plusić

Jeste jeste 3 mg ti je dovoljno. Ako uspijes naci kupi od ESI Melatonin Pura....ja sam taj uzimala...nisu svi isti dodaju ih dodatke i gluposti...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

ana0310
    17. Ožujak 2021. 11:48

SAYURI

Lucky7ŽMN❤️🍀

Sayuri ma idem danas u ljekarnu po to svakako, samo me zanimalo jel ok tih 3mg, vidim da je kod tebe upalilo pa ajde što nebi i ja dobro spavala i ostala trudna Anchy ma kupi, još jedan više manje Sara hvala što misliš na mene bilo grozno, prošlo i dobro, sad u nove pobjede! dogovoreno, to je taman tajming neki dobar za moj plusić

Jeste jeste 3 mg ti je dovoljno. Ako uspijes naci kupi od ESI Melatonin Pura….ja sam taj uzimala…nisu svi isti dodaju ih dodatke i gluposti…

E, jbt, ja sam isto to koristila u dobitnom ciklusu 😅🤣
    Sayuri cestitam na plusicu!!! Dosadnu i skolsku trudnocu ti zelim 🤗🤗

2021. M 💗

17. Ožujak 2021. 12:06

Ništa odo i ja u 16.00 h po melatonin, kud svi tu i mali mujo 

DajanaT2106

Lucky7ŽMN❤️🍀

Dajana nadam se da će ti otkaz olakšati stvar, nema smisla mučiti se ako je takav kaos, poslova ima, naći će se novi. Super za spermio, odradite to, držimo fige na najjače da bude dobar nalaz i onda po plus

Hvala 💕😘

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Joja 🙏

DajanaT2106

Hei curee moje ja ne stignem pisati puno toga sam propustila 🙈 jer sam trenutno u takvom stresnom razdoblju da mi psihijatrija ne gine 🤯 nocima vec ne spavam.. Zbog posla je ugl.. Sutra cu vjer dati otkaz ne treba mi sad i to da se razbolim uz svu ovu patnju..ali ima i jedna dobra stvar zvali su muza jucer za spermio uspjela sam popricati s njim i rekao je da ce otici
    Trebamo dog termin..
    Cim uhvatimo slobodnog vremena
    On u firmi ne moze samo tako dobiti slobodan dan 🤯
    Ma svega se nakupilo
    Nadam se da ce bar nesto biti pozitivno ovaj mj ili pak sljedeci 😁
    Vidim puno plusića i jako sam sretna zbog vas 😁 i zelim vam svu srecu 💕 a isto tako i nama koje cekamo tu drugu crticu 😁
    🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Zao mi je sto prolazis kroz tako stresno razdoblje. Sve sam sigurnija da nam stres poprilicno odmaže u procesu planiranja trudnoce.... Makni se od svega sto ti kvari raspolozenje (ako ikako mozes).... 
    Super za spermio... Javljaj nam sve 🤗

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

ana0310
    17. Ožujak 2021. 12:07

Lucky7ŽMN❤️🍀

ana0310

SAYURI

Lucky7ŽMN❤️🍀

Jeste jeste 3 mg ti je dovoljno. Ako uspijes naci kupi od ESI Melatonin Pura….ja sam taj uzimala…nisu svi isti dodaju ih dodatke i gluposti…

znači danas je melatonin moj i božji

I fino ces spavati 😄 esi melantonin pura sam uzimala 
    Nije mi palo na pamet da bi moglo biti povezano, bas sam taj mjesec i mjesce prije imala problema sa nesanicom pa sam pila to

2021. M 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    17. Ožujak 2021. 12:08

Lucky7ŽMN❤️🍀

ana0310

SAYURI

Lucky7ŽMN❤️🍀

znači danas je melatonin moj i božji

Izgleda da ce biti i moj haha! Kud svi tu i mali mujo 

Joja 🙏

A dajteeee rekla sam da necu nista vise kupovati!!! Niste fer ahahhaha ..... Javite mi koliko kosta taj melatonin pa cu razmislit ahah

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸

zoe🌸

Ništa odo i ja u 16.00 h po melatonin, kud svi tu i mali mujo

Upravo napisem isto i vidim ovo tvoje hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.