Anchy drzim fige da M stigne,danas - sutra pa u nove pobjede
_
Malala potpisujem sto Martina kaze, nemoj se ljutit na sebe, bar te mi tu razumijemo, i svaka bi na kraju krajeva napravila isto. Glavu gore, čekamo još 2-3 dana.
_
Lucky jesi nam ti danas bolje? jesi se malo oporavila od bolnog postupka?
_
Joja jesi popiskila koju trakicu ?
_
Kaća nadam se da si nam bolje
Joja bazalnu ne mjerim od 2 mj valjda Poceti cu je mjeiti kad krenem sa nekakvim tabletama (klomifen ili letrozol) da ulovim O
A doci ce, samo sam nestrpljiva
Ja brojim jos 5 dana do dolaska dragog⏳🥰 i ovo sam prezivjela💪🏻 A krajem iduceg tjedna se vracam na listu, bas se veselim☺️
Malala ne odustaj... Nije nista gotovo.... Nemoj si raditi takav stres 😓 nek ti ne bude krivo sto si pisnula... Ja bi na tvom mjestu piskala stalno heheh
Zoe Jucer mi je trakica bila skroz svijetla... Premom kaze 0.00 .... Do sad mi je pik uvijek bio na 9ili10dc...
_______
Cure sta kazete na moju tempicu.... Ne znam kud je glupaca tako skocila.... Nije mi valjda jucer bila O 😲🧐 jer ako je, nema sanse da je kvalitetna jajna stanica ... A bome niti endić..... 😓Pratim sad tempicu par dana pa cu vidjet....
Moze li Canesten odgoditi ovulaciju?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja zasto mislis da nije dobra jajna stanica ni endo? Pokrili ste,to je bitno za canesten ne znam
Joja zasto mislis da nije dobra jajna stanica ni endo? Pokrili ste,to je bitnoza canesten ne znam
Pa ne vjerujem da tako rana ovulacija moze bit kvalitetna. Nadam se da ce netko malo vise znati...
Nadam se da ce sutra tempica pasti ahahah
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Zoe ajme kad padne prvi keksic nakon toliko vremena uhuhuhu biti ce vatreno!
Zoe ajme kad padne prvi keksic nakon toliko vremena uhuhuhubiti ce vatreno!
Vec sam zaboravila sta je seks ovo ce mi bit ko prvi u zivotu hahaha
Joja ne mora js biti losija ako je O ranija. Ja sam cula za slucajeve gdje je zena pred kraj M ovulirala i ostala T. Prakticki za vrijeme menge...Tak da svasta je moguce. A tempica hmm ne znam poprati jos par dana pa cemo raspravljati.
Joja bas sam htjela napisat ovo sto i Anchy, imam jedan jako bliski primjer di je cura ostala trudna pred kraj M. tako da ranija O nije kvalitetna,ako cemo tako gledat nije ni kasna O kvalitetna, a rijetko ko ovulira bas tog 14 dc, pa svejedno ostaju trudne
Sortiraj odgovore
Najstariji