Zooooeeeee paaa dolaziii dragiiiii ahahahhaha jaao sretna sam ko da meni dolazi ahahahhaha ..... Bitttt ceeee hopaaa cupaaa mackoooooo 🌹🤗😘😂🤣🥰😃😄🤣😘🥰😍🤩🥳
Anchy i lucky hvala malo ste me umirile....🌹🌹 ja luda jucer jos pisala kak sam totalno kul i nezainteresirana za ovaj ciklus a kad sam jutros izmjerila tempicu skoro pala u nesvjest ahahaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja bas sam htjela napisat ovo sto i Anchy, imam jedan jako bliski primjer di je cura ostala trudna pred kraj M. tako da ranija O nije kvalitetna,ako cemo tako gledat nije ni kasna O kvalitetna, a rijetko ko ovulira bas tog 14 dc, pa svejedno ostaju trudne
Istina, ja sam ostala 2019 T a O je bila valjda na 50 dc A dijete je bilo zdravo...
Btw: pa ti si skoro pa djevica
Cure ja sam sva jadna i z soku blago receno 😭😭😭😭😭
Dakle dodem u bolnicu po terapiju, dode dr. Koji me prilikom prvog pobacaja poslao doma u sred noci jer eto njemu nije radil ultrazvuk.
Odbio mi je terapiju jer se na uzv nista ne vidi (logicbo kad je pre pre rano) poceo motat da pozitivan test moze biti i vanmaternicna trudnica da bi mi na kraju izjavio da imam razdvojeni endometrij ili ti ga dvorogu maternicu i da takve trusnoce cesto zavrsavaju spontanim. Mislim kaj da vam velim? Placem, neznam da radim, jadna sam 🙁🙁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jadni muž ne zna šta ga čeka, ako idući ciklus ne ostanem T, neću nikad
Nadam se da ćemo se potrošit do plodnih dana,pa bi tad radje na opciju, više je manje, to mi je plan isprobati haha
Anaid ajmeee znaci prvi put cujem za taj razdvojeni endometrij, sto to znaci uopce?
Dakle dodem u bolnicu po terapiju, dode dr. Koji me prilikom prvog pobacaja poslao doma u sred noci jer eto njemu nije radil ultrazvuk.
Odbio mi je terapiju jer se na uzv nista ne vidi (logicbo kad je pre pre rano) poceo motat da pozitivan test moze biti i vanmaternicna trudnica da bi mi na kraju izjavio da imam razdvojeni endometrij ili ti ga dvorogu maternicu i da takve trusnoce cesto zavrsavaju spontanim. Mislim kaj da vam velim? Placem, neznam da radim, jadna sam 🙁🙁
Ajmee kakva glupost!!!! Meni je gin isto rekao da je dvoroga maternica da bi na kraju ispao miom koji ju pritisce na tom mjestu pa se samo "cini" dvoroga... Osim toga i da je dvoroga, nije kraj svijeta.... Zene su i s takvim maternicama radjale... Molim te smiri se i nemoj si radit dodatan stres.... Mozes li negdje otici po drugo misljenje? Sto se tice terapije... Stvarno ne znam o tome nista. Mozda je stvarno rano za nju. Stvarno ti je najbolje nazvat nekog privatnika i pitat ga.. ako ti je rano za pregled on ce ti reci preko telefona i naruciti te cim bude bilo potrebno.
Gade mi se ginekolozi koji se prema ranim trudnocama odnose ko da ni nisu trudnoce... Uzas....
Ti se za pocetak SMIRI 🌹popij si normabel ili nesto sto smijes i kupi si donat Mg
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Da nazalost znam o cemu pricas. Dozivila sam slicno ali sam ustrajala i dobila terapiju. Nebitno kako je zavrsilo. Idi drugom lijecniku ako mozes. I smiri se. Jer si sekiranjem i stresiranjem ne pomazes. Bit ce sve u redu. Samo prvo duboko udahni i onda kreni dalje.
Bila sam na uzv mibimalno 15 puta od kad su krenuli spontani, 6 puta u zadnja 2,3 mj. Pred 2 i pol tjedna privat i nista, sve super bilo, 2 razlicita privatnika mi rekla da je ebdometrij super, trolinijski kako mora i sad ovo kao samar s vedra neba...
Sreca imam 2 sestricne u bolbici, zvala sam jednu i rekla mi nek recem kojeg dr zelim i da bude se onda pobrigala da doticnoga vise u zivotu ne vidim..
Poslala sam i tom privatnniku kod kojeg sam bila prije 2 tjedba da sam z soku da dal da ponovio uzv..
Uzas evo uzas 😣😣
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
anaid ako si u mogucnosti pod hitno promijeni dr. Kako se moze netko tako ponasati i razgovarati. Dvoroga maternica nije danas toliki problem, zene normalno radaju s njom ili idu na carski. Ja se pitam sta taj dr gleda na uzvu ako je tek sad to uocio?
Ajme anaid pa koji k...je tim doktorima... mislim da je to frustracija na privatne doktore. Na žalost kod nas ima mnogo takvih koji svoje vlastite frustracije liječe na nama... Kako kažu cure, makni se od njega, nađi drugog doktora, ovo je dno dna... Evo kako si i sama rekla, povuci te veze i sve će biti ok... Samo pokušaj biti koliko možeš smirena
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi