Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    09. Siječanj 2021. 12:07

Sanjarka ja još uvijek čekam peak na lh, pa ulazim u drugi krug piškenja hcg-a 
    Ne znam tko je spomenuo zakon brojeva, ali ima da pršte plusevi 😎

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Tonkica111
    09. Siječanj 2021. 12:19

maki994

Tonkica, Kaca, i ja sam u drugoj listi za piskenje 😁 bit ce zanimljivo stalno imamo neko odbrojavanje 😁 mi smo sinoc zabetonirali pa sad sta nam Bog da, nadam se da ce se vojnici dobro snaci tamo dole 😁

Ja moram obavezno danas i sutra u akciju i to bi onda bilo pokriveno definitivno vrijeme ovulacije... I onda kreće čekanje... Nekako mi se ide na porodiljni odmorit malo al neće pa neće 🤣🤦🏻‍♀️ sad bar znam da imam kasnu ovulaciju ako ništa

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 12:20

zoe_r

https://ibb.co/4swH5ms

Ja mislim da moj pik samo što nije🤭 piskim danas jos 2 puta, pa cu probat ulovit onaj pravi😄 akcija je krenula, preksinoc, sinoc, jos danas, sutra, preksutra🤣

To je to
    Meni je na ovim trakicama testna bila jača od kontrolne kad je bio pik, virujem da ce i kod tebe danas / sutra 🥳🥳🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

09. Siječanj 2021. 12:35

Sanjarka da da, na njima bi se bas jako trebao vidjeti pik, al ide prema tome.🤭 
    Moguce da ce tek sutra😄 bitno da je akcija krenula💪🏻

Pokloncic13
    09. Siječanj 2021. 12:44

Sanjarka,do ovulacije sam mjerila točno u 7,kad mi je detektirao ff ovulaciju,pomaknula na 8. Vise odonda ne odstupam. Mislim da nebi smjelo biti problema 🤷‍♀️😳
    Jel piskate vi lh? Ima kakvih slicka? Ja ću u 13h pisnut 😇

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Pokloncic13
    09. Siječanj 2021. 12:55

Ali kaj se temperature tiče,trebam savjet za ubuduće. Počinjem raditi za mjesec dana,a radim u smjenama i to od ranog jutra tipa 5,6,7.. ne svaki dan isto. I uopće ne znam kako da tu ukomponiram mjerenje tempice.
    Dali da nakon menge pomaknem na 4 ujutro da bude stalno konstantno ili da ni ne mjerim..?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 12:55

Pokloncic13

Sanjarka,do ovulacije sam mjerila točno u 7,kad mi je detektirao ff ovulaciju,pomaknula na 8. Vise odonda ne odstupam. Mislim da nebi smjelo biti problema 🤷‍♀️😳

Pa ako svaki put mjeris u 8 nakon ovulacije onda je sve ok 
    Ne trebas vise ni uspoređivati s prvim djelom 
    Ako je tako, onda danas njusim implantacijaski dip 😁🥳🥳🥳

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 12:57

Pokloncic13

Cekamo slikicu 
    Ja sam objavila svoju jutros 

Pokloncic13
    09. Siječanj 2021. 13:32

Sanjarka oprosti,meni je jutro bilo maltene sad 🙊 prosnjofat ću po stranicama 🤭 
    A kaj se tiče dipa,i prošli ciklus sam imala pad tempice 5dpo tak da mi je to ono,lažna nada neka 🥴

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 13:38

Pokloncic13

Sanjarkaoprosti,meni je jutro bilo maltene sad 🙊 prosnjofat ću po stranicama 🤭
    A kaj se tiče dipa,i prošli ciklus sam imala pad tempice 5dpo tak da mi je to ono,lažna nada neka 🥴

Sad si 7dpo 
    Tada su padovi drugciji 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.