Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 14:48

Pokloncic13

Sayuri,koje su to piškilice? Čitam kak hcg wondfo zna bacat evaporacijsku pa se curke ponadaju 😩

Ozbiljno? 😕
    Ja sreca imam par komada femometer 
    Iako ako budem imala sjenu sjene na 13dpo i bolje da je evaporacijska 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kaća
    09. Siječanj 2021. 14:52

Nekako se sve lipo poklopilo ovaj misec. Baš imam osjećaj da će bit dobitan. Da za...bemo sistem, i ne budemo morali na daljnje pretrage 
    Naručena sam 3.2. na kontrolnu papu. Ako uspije ovaj mjesec čak ću moć i otkucaje čut na tom pregledu. 🥰 
    Malo se zanosim, al nada nas uvik i držim i tjera naprid.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Siječanj 2021. 15:07

Kaca ma pik je 100% sad razradi plan za akcijanje 🍀🤞😉

SAYURI
    09. Siječanj 2021. 15:29

Pokloncic13

Sayuri,koje su to piškilice? Čitam kak hcg wondfo zna bacat evaporacijsku pa se curke ponadaju 😩

https://www.amazon.co.uk/Ovulation-Highly-Sensitive-Fertility-Pregnancy/dp/B010FVO766/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=ovulation+tests&qid=1609783424&sprefix=ovulation&sr=8-5

Dobijes i testova za trudnocu. Garantujem da njihovi testovi mogu pokazati 7-8dpo ako je implantacija bila 6ti dan...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

enaaa1
    09. Siječanj 2021. 16:06

U CG skoro da nema Lh trakica, a HCG oni plasticni skuplji. Prvo sam nasla LH, jedan komad 3€ 😂😂 posle nasla 5kom 4€. Gledala na amazon, niko ne salje u Cg, nasla sam na iherb americki sajt ali dostava fazon 30€. Reko vazi😂😂
    Evo ih na iherb - https://www.iherb.com/search?kw=Ovulation%20tests stize iz Usa za 3 dana, mozda za HR nije toliko
    Juce sam nasla  maybe baby mikroskop - 18€, jel ga ko probao? 

SAYURI
    09. Siječanj 2021. 16:24

enaaa1

U CG skoro da nema Lh trakica, a HCG oni plasticni skuplji. Prvo sam nasla LH, jedan komad 3€ 😂😂 posle nasla 5kom 4€. Gledala na amazon, niko ne salje u Cg, nasla sam na iherb americki sajt ali dostava fazon 30€. Reko vazi😂😂
    Evo ih na iherb -https://www.iherb.com/search?kw=Ovulation%20testsstize iz Usa za 3 dana, mozda za HR nije toliko
    Juce sam nasla maybe baby mikroskop - 18€, jel ga ko probao?

Ja cesto narucujem sa Iherba, ali uspijem spustiti dostavu na 3€, a imas welcome code -25% kad prvi put narucujes, stvarno dodje za 2-3 dana, ja recimo ubacim jednu kutiju necega, i dostava 20€, dodam.jos jednu, dostava 5€, tako da moras tu malo eksperimentisati....
    Sto se tice trakica za amazona, jesi li probala sa amazon.co.uk oni bi trebali slati, otidji na link koji sam stavila..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    09. Siječanj 2021. 16:26

Enaaa sad sam ti provjerila, salje ti amazon.co.uk za CG, dodje oko 3£ dostava..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 17:02

Ja sam pisnula i wondfo lh 
    Jucer i danas 

https://ibb.co/tCsGSF9

Donja je danasnja 

8dpo ne moze nista jos lh znacit 
    No meni znaci da cu Def imat problem lovat pik s njima 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

enaaa1
    09. Siječanj 2021. 17:06

SAYURI

Enaaasad sam ti provjerila, salje ti amazon.co.uk za CG, dodje oko 3£ dostava..

Posalji mi link 😍😍 ja nesto nisam mogla nac.. a sto se tice iherba narucivala sam prije i uzimala proizvode sto imaju shipping saver ali sad kad sam gledala nije mi bio ni jedan☹️ Inace obozavam iherb

Joja 🙏
    09. Siječanj 2021. 17:24

Sanjarka88 🐰

Ja sam pisnula i wondfo lh
    Jucer i danas

https://ibb.co/tCsGSF9

Donja je danasnja

8dpo ne moze nista jos lh znacit
    No meni znaci da cu Def imat problem lovat pik s njima 😂😂

Auuuu :D mi lajk ! Super trakica heheh.... Zasto mislis da ne moze 8dpo nista znacit? Ajde pisni jos jednu oko 20:00

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.