Sanjarka pik navali hahhahah 🤣🤣🤣🤣salim se lude su te trakice🙈! Da su tako zelene ili roza lh tamne rekla bi vjv je u pitanju T. Vjerujem da ove mogu jos vise potamniti. Samo piski dalje.
E da ja cu u cet prvu lh kad da ju piskim? Popodne kako sam inace lh piskila kad sam lovila O ili je nebitno?
Ja sam pisnula i wondfo lh
Jucer i danas
https://ibb.co/tCsGSF9
Donja je danasnja
8dpo ne moze nista jos lh znacit
No meni znaci da cu Def imat problem lovat pik s njima 😂😂
Auuuu :D mi lajk ! Super trakica heheh…. Zasto mislis da ne moze 8dpo nista znacit? Ajde pisni jos jednu oko 20:00
Ma rano je
Ako i ima hcg 8dpo moze biti 5 ili 10
A to ne moze lh detektirat, samo kinez to može eventualno 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pik navali hahhahah 🤣🤣🤣🤣salim se lude su te trakice🙈! Da su tako zelene ili roza lh tamne rekla bi vjv je u pitanju T. Vjerujem da ove mogu jos vise potamniti. Samo piski dalje.
E da ja cu u cet prvu lh kad da ju piskim? Popodne kako sam inace lh piskila kad sam lovila O ili je nebitno?
Ja onom rozom pratim prvim urinom
A ove plave znam pisnit popodne
Mislim da nije bitno
Ja sam recimo sad ponovila lh wondfo i svjetlija je nego ona u 13h danas. E sad kak ona funkcionira nakon ovulacije,dali ju je bolje piskat ujutro ili popodne to nisam još skontala. Čekam sutrašnju tempicu ako se digne uopće.
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Nema vam smisla u ovu svrhu piskit lh svako par sati
Beta hcg se ionako dupla svako 48h.
Jednom dnevno je dovoljno
Sto se tice mojih simptoma:
Bradavice su mi bile juce crveneee sad su na dno ljubicaste a gore je crvenoo, to mi nikad nije bilo. Takodje, zatvor, do prije 5 dana sam bukvalno svaki dan u isto vrijeme😂, sad sam toliko naduvena i imam gasove, ali nista..
Tako da cemo vidjeti, ja sam 4dpo
Sanjarka da me hebes donja je tamnija od gornje za nijansu, e sad ne znamo jos kakve su te trakice pa necemo trcat pred rudo, al svejedno ti drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Je je tamnija je i uzivo
A i Premom kaze 61% za današnju, 35% za jucerasnju
Al to meni zna varitat na dane na lh trakicama
Dok ne bude pikčina na nekima, nista to
Enaaa bradavice u trudnoći mijenjaju boju, nadamo se 🤞🤞🤞
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sanjarka pa ova tvoja danas je vrhec! ❤️❤️
Jel budeš sutra ponovila?
Ja sam neka kronično umorna danas,prištava kao da imam 13 godina i imam neki obilni bijelo-žućkasti iscjedak. Tu i tamo me probode dolje nešto,ali totalno sam depra,pesimistična,ne vjerujem u ništa..ne znam kaj me pere 😳
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sanjarka pa ova tvoja danas je vrhec! ❤️❤️
Jel budeš sutra ponovila?
Ja sam neka kronično umorna danas,prištava kao da imam 13 godina i imam neki obilni bijelo-žućkasti iscjedak. Tu i tamo me probode dolje nešto,ali totalno sam depra,pesimistična,ne vjerujem u ništa..ne znam kaj me pere 😳
Ja uopce sad nemam iscjetka. Bilo je mrvu poslije O postao je gusci i onda se i to smanjilo. Koliko sam bila mokra za vrijeme O toliko sam sad suha..🤣
A ovo za pesimizam...iskreno i mene nekad operu lose misli da nam nije sad uspjelo i slicno, ali onda okrenem plocu i kazem si budalo ima vremena nisi ni test pisnula. Ima i gorih stvari od minusa. A ako i bude hej imamo novi ciklus i novu sansu 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji