Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    09. Siječanj 2021. 17:41

Sanjarka pik navali hahhahah 🤣🤣🤣🤣salim se  lude su te trakice🙈! Da su tako zelene ili roza lh tamne rekla bi vjv je u pitanju T. Vjerujem da ove mogu jos vise potamniti. Samo piski dalje. 
    E da ja cu u cet prvu lh kad da ju piskim? Popodne kako sam inace lh piskila kad sam lovila O  ili je nebitno?

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 17:57

Joja💙

Sanjarka88 🐰

Ja sam pisnula i wondfo lh
    Jucer i danas

https://ibb.co/tCsGSF9

Donja je danasnja

8dpo ne moze nista jos lh znacit
    No meni znaci da cu Def imat problem lovat pik s njima 😂😂

Auuuu :D mi lajk ! Super trakica heheh…. Zasto mislis da ne moze 8dpo nista znacit? Ajde pisni jos jednu oko 20:00

Ma rano je
    Ako i ima hcg 8dpo moze biti 5 ili 10
    A to ne moze lh detektirat, samo kinez to može eventualno 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 17:58

🌈

Sanjarka pik navali hahhahah 🤣🤣🤣🤣salim se lude su te trakice🙈! Da su tako zelene ili roza lh tamne rekla bi vjv je u pitanju T. Vjerujem da ove mogu jos vise potamniti. Samo piski dalje.
    E da ja cu u cet prvu lh kad da ju piskim? Popodne kako sam inace lh piskila kad sam lovila O ili je nebitno?

Ja onom rozom pratim prvim urinom 
    A ove plave znam pisnit popodne 
    Mislim da nije bitno 

Pokloncic13
    09. Siječanj 2021. 18:09

Ja sam recimo sad ponovila lh wondfo i svjetlija je nego ona u 13h danas. E sad kak ona funkcionira nakon ovulacije,dali ju je bolje piskat ujutro ili popodne to nisam još skontala. Čekam sutrašnju tempicu ako se digne uopće.

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 18:18

Nema vam smisla u ovu svrhu piskit lh svako par sati 
    Beta hcg se ionako dupla svako 48h. 
    Jednom dnevno je dovoljno 

enaaa1
    09. Siječanj 2021. 18:21

Sto se tice mojih simptoma:
    Bradavice su mi bile juce crveneee sad su na dno ljubicaste a gore je crvenoo, to mi nikad nije bilo. Takodje, zatvor, do prije 5 dana sam bukvalno svaki dan u isto vrijeme😂, sad sam toliko naduvena i imam gasove, ali nista.. 
    Tako da cemo vidjeti, ja sam 4dpo

Sanjarka88
    09. Siječanj 2021. 18:29

Lucky🍀

Sanjarka da me hebes donja je tamnija od gornje za nijansu, e sad ne znamo jos kakve su te trakice pa necemo trcat pred rudo, al svejedno ti drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Je je tamnija je i uzivo 
    A i Premom kaze 61% za današnju, 35% za jucerasnju
    Al to meni zna varitat na dane na lh trakicama 
    Dok ne bude pikčina na nekima, nista to 

Kaća
    09. Siječanj 2021. 18:35

Enaaa bradavice u trudnoći mijenjaju boju, nadamo se 🤞🤞🤞

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Pokloncic13
    09. Siječanj 2021. 18:54

Sanjarka pa ova tvoja danas je vrhec! ❤️❤️
    Jel budeš sutra ponovila?
    Ja sam neka kronično umorna danas,prištava kao da imam 13 godina i imam neki obilni bijelo-žućkasti iscjedak. Tu i tamo me probode dolje nešto,ali totalno sam depra,pesimistična,ne vjerujem u ništa..ne znam kaj me pere 😳

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Siječanj 2021. 19:29

Pokloncic13

Sanjarka pa ova tvoja danas je vrhec! ❤️❤️
    Jel budeš sutra ponovila?
    Ja sam neka kronično umorna danas,prištava kao da imam 13 godina i imam neki obilni bijelo-žućkasti iscjedak. Tu i tamo me probode dolje nešto,ali totalno sam depra,pesimistična,ne vjerujem u ništa..ne znam kaj me pere 😳

Ja uopce sad nemam iscjetka. Bilo je mrvu poslije O postao je gusci i onda se i to smanjilo. Koliko sam bila mokra za vrijeme O toliko sam sad suha..🤣
    A ovo za pesimizam...iskreno i mene nekad operu lose misli da nam nije sad uspjelo i slicno, ali onda okrenem plocu i kazem si budalo ima vremena nisi ni test pisnula. Ima i gorih stvari od minusa. A ako i bude hej imamo novi ciklus i novu sansu 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.