Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    11. Ožujak 2021. 21:47

Kasnije nego je ff označio sam htjela reći

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

11. Ožujak 2021. 21:47

malala

Hope, ja vidim. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Rekla sam da neću tražiti sjene, ali vidim. 🧐🧐🧐🧐

Ja sam vidla odmah na prvo gledanje i svaki put kad pogledam tu je,al ne svida mi se sto je ovako svjetlo...ali otkrili smo uzrok,sad cekamo da procurim👀

11. Ožujak 2021. 21:48

t.loza

Kasnije nego je ff označio sam htjela reći

Ma ako idemo teorijom da je bio 19DC,to je vec 4.dan nakon odnosa,onako kolke su sanse da spermiji toliko prezive? E sad osim da nije bio na 20DC a mi smo se rano ujutro.mislim tko ce ga znati...u svakom slucaju do 1.3. Je O bila,sad koji dan Boga pitaj 🤷‍♀️

Loza 💙😇
    11. Ožujak 2021. 21:51

Lucky7ŽMN❤️🍀

😂😂😂😂😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

11. Ožujak 2021. 21:53

Lucky kraljice 😂 vidjet cemo sto ce bit..do 2.4 ima fore doc 😂

11. Ožujak 2021. 21:59

Hopeforyou

A slikala sam mozda nakon 5min dok sam se uvjerila jel vidim il ne 👀
    Ovo je nakon pola sata,iako nevazece vec

A cekamo da procurim jer ako je O bila po FF,puno je preslaba crtica 🤷‍♀️

O ti je bila kasnije...vidim crtu bez naprezanja..manji si DPO neg mislis. Necu jos cestitati ali mislim da je to to 👍👍👍🤞🤞🤞

11. Ožujak 2021. 22:00

Ah curke vidjet cemooo..evo uspjela sam ja sjebat i FF app da ne zna sto bi i kako odredio 😂 dao Bog da je to to i da se povijest ne ponovi 🙊☺️

11. Ožujak 2021. 22:03

Hopeforyou

Ah curke vidjet cemooo..evo uspjela sam ja sjebat i FF app da ne zna sto bi i kako odredio 😂 dao Bog da je to to i da se povijest ne ponovi 🙊☺️

O ti je bila na 20 dc i danas si 12dpo i crta je ok za taj dan i jos navecer raden..sutra ce biti jaca 👍

11. Ožujak 2021. 22:05

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hopeforyou

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Martina bas me zanima i tvoja situacija, ova tvoja danasnja tempica 🤗🤗🤗 pratim te sutra 😁

Pa bilo neko smedarenje popodne. Sad nema. Trenutno nemam bolova. Nisam kupila test za jutarnji jer sam uvjerena 101% da M dolazi. Eventualno kupim popodne pa uradim. Jedino sto me jebe je to sto sam sutra 15dpo a nema M. To mi se nije desilo dugo. Jedino ak nije cista proradila ili nes. Proucavala sam tem da nije kasnije bila O al nije. Tak da...eto jbg..bas me sad pred FET mora zajeb....

11. Ožujak 2021. 22:08

Pardon sutra sam 14dpo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.