Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    03. Ožujak 2021. 14:00

Lucky🍀

danchy1990

Pozdrav cure,ja počela prije par dana sa piskenjem LH . Skroz mi čudne, presvijetla im je kontrolna. Jel još koja piski Femometer?
    https://ibb.co/7vSrSGH

Meni ovo izgleda ko pik, al nemam iskustva s femometer trakicama…koji si dc sad

15dc,prerano za pik u mojem slučaju. Moji ciklusi idu preko 40dana,prošli čak 60 🤦‍♀️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

03. Ožujak 2021. 14:01

danchy1990 ja imam te i nisam uhvatila pravi pik,skuzila sam da mi je pik bio zapravo kad je aplikacija oznacila 40% a i vadenje progesterona je to potvrdilo..
    U ljekarnama onak nema od 10 pa sam skocila u dm i namjerno uzela CB s dvije crtice koji navodno pokazuje rezultate cak i 6 dana prije,mos mislit. Bas cu ga probat 😂

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    03. Ožujak 2021. 14:04

Lucky🍀

DorisS

Lucky to je to, jednom veliš i više te nitko ništ ne pita
    Ja ne znam zašto, ali ja sam danas od jutra napuhnuta doslovno ko žabaInače nemam trbuh, a sad ko da mi je balončić iskočio
    A tek 3 dpo, prerano za bilo šta

uh ja gledam sebe i isto, trbuuhh ko da sam u 5.mj…razmišljam si jel moguće to od ovog sveg skupa što pijem da sam tako nabujala zadnja 2 mjeseca, ono baš me ima u usporedbi od prije godinu dana

Korona je kriva za sve 
    Ma da tog trbuha prošli mjesec nije bilo tolko 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Ožujak 2021. 14:30

danchy1990

Lucky🍀

danchy1990

Pozdrav cure,ja počela prije par dana sa piskenjem LH . Skroz mi čudne, presvijetla im je kontrolna. Jel još koja piski Femometer?
    https://ibb.co/7vSrSGH

Meni ovo izgleda ko pik, al nemam iskustva s femometer trakicama…koji si dc sad

15dc,prerano za pik u mojem slučaju. Moji ciklusi idu preko 40dana,prošli čak 60 🤦‍♀️

Ti si kao i ja predugi ciklusi...🤦‍♀️ Nisam koristila te trakice pa ne znam kako se ponasaju..

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    03. Ožujak 2021. 14:50

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

haj susjede, ja sam danas bila kod ginekologinje htjela hormone kontrolirat ali jok, ne moze, kaze da sacekam malo, prvo dragi na spermiogram ako do trudnoce ne dode u naredna 3mj ne dode, a doci ce
    Nego ako netko od vas ne moze piti tablete, meni je predlozila Clavella Premium, ujutro i popodne u 2 dcl vode smuckati, sastojak je folna plus neki dodatci, samo sam htjela s vama podjeliti ako netko ne moze tablete progutat, malo su skupe al opet svi ti vitamini kostaju novaca :))
    ljubi vas susjeda

Hej susjedo, to bi bila folna sa myo-Inositolom. 
    Prah kao i moj inofolic i gynositol koji piju neke cure ovdje.
    Eto ja ga koristim malo više od mjesec dana, pa ćemo vidjeti ima li učinka. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Ožujak 2021. 14:51

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

haj susjede, ja sam danas bila kod ginekologinje htjela hormone kontrolirat ali jok, ne moze, kaze da sacekam malo, prvo dragi na spermiogram ako do trudnoce ne dode u naredna 3mj ne dode, a doci ce
    Nego ako netko od vas ne moze piti tablete, meni je predlozila Clavella Premium, ujutro i popodne u 2 dcl vode smuckati, sastojak je folna plus neki dodatci, samo sam htjela s vama podjeliti ako netko ne moze tablete progutat, malo su skupe al opet svi ti vitamini kostaju novaca :))
    ljubi vas susjeda

Cao susedice! Ma ti si nam trudna vec iduci ciklus  Navijam za tebe! Taj prahic me podsjeca na one gynositol prahice za regulaciju ciklusa i te mislim da imaju folne. 

03. Ožujak 2021. 15:01

Susjeda hvala ti na info, nasa Dajana je to pila, znam da ima u potpisu, isto joj je gin u njemackoj to dala☺️

03. Ožujak 2021. 15:09

Anciooo drzim fige🤞🏻Iduci put nam tu u susjedstvo svrati da objavis trudnocu😚🍀

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 15:33

Hopeforyou

danchy1990ja imam te i nisam uhvatila pravi pik,skuzila sam da mi je pik bio zapravo kad je aplikacija oznacila 40% a i vadenje progesterona je to potvrdilo..
    U ljekarnama onak nema od 10 pa sam skocila u dm i namjerno uzela CB s dvije crtice koji navodno pokazuje rezultate cak i 6 dana prije,mos mislit. Bas cu ga probat 😂

Taj od cb za 6 dana ranije je meni u dva navarata da laznu sjenu

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 15:35

Jel se moze promijenit nick ,a da ne mjenjam profil sve ce ostat isto?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.