Pozdrav cure,ja počela prije par dana sa piskenjem LH . Skroz mi čudne, presvijetla im je kontrolna. Jel još koja piski Femometer?
https://ibb.co/7vSrSGH
Meni ovo izgleda ko pik, al nemam iskustva s femometer trakicama…koji si dc sad
15dc,prerano za pik u mojem slučaju. Moji ciklusi idu preko 40dana,prošli čak 60 🤦♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
danchy1990 ja imam te i nisam uhvatila pravi pik,skuzila sam da mi je pik bio zapravo kad je aplikacija oznacila 40% a i vadenje progesterona je to potvrdilo..
U ljekarnama onak nema od 10 pa sam skocila u dm i namjerno uzela CB s dvije crtice koji navodno pokazuje rezultate cak i 6 dana prije,mos mislit. Bas cu ga probat 😂
Lucky to je to, jednom veliš i više te nitko ništ ne pita
Ja ne znam zašto, ali ja sam danas od jutra napuhnuta doslovno ko žabaInače nemam trbuh, a sad ko da mi je balončić iskočio
A tek 3 dpo, prerano za bilo šta
uh ja gledam sebe i isto, trbuuhh ko da sam u 5.mj…razmišljam si jel moguće to od ovog sveg skupa što pijem da sam tako nabujala zadnja 2 mjeseca, ono baš me ima u usporedbi od prije godinu dana
Korona je kriva za sve
Ma da tog trbuha prošli mjesec nije bilo tolko
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Pozdrav cure,ja počela prije par dana sa piskenjem LH . Skroz mi čudne, presvijetla im je kontrolna. Jel još koja piski Femometer?
https://ibb.co/7vSrSGH
Meni ovo izgleda ko pik, al nemam iskustva s femometer trakicama…koji si dc sad
15dc,prerano za pik u mojem slučaju. Moji ciklusi idu preko 40dana,prošli čak 60 🤦♀️
Ti si kao i ja predugi ciklusi...🤦♀️ Nisam koristila te trakice pa ne znam kako se ponasaju..
haj susjede, ja sam danas bila kod ginekologinje htjela hormone kontrolirat ali jok, ne moze, kaze da sacekam malo, prvo dragi na spermiogram ako do trudnoce ne dode u naredna 3mj ne dode, a doci ce
Nego ako netko od vas ne moze piti tablete, meni je predlozila Clavella Premium, ujutro i popodne u 2 dcl vode smuckati, sastojak je folna plus neki dodatci, samo sam htjela s vama podjeliti ako netko ne moze tablete progutat, malo su skupe al opet svi ti vitamini kostaju novaca :))
ljubi vas susjeda
Hej susjedo, to bi bila folna sa myo-Inositolom.
Prah kao i moj inofolic i gynositol koji piju neke cure ovdje.
Eto ja ga koristim malo više od mjesec dana, pa ćemo vidjeti ima li učinka.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
haj susjede, ja sam danas bila kod ginekologinje htjela hormone kontrolirat ali jok, ne moze, kaze da sacekam malo, prvo dragi na spermiogram ako do trudnoce ne dode u naredna 3mj ne dode, a doci ce
Nego ako netko od vas ne moze piti tablete, meni je predlozila Clavella Premium, ujutro i popodne u 2 dcl vode smuckati, sastojak je folna plus neki dodatci, samo sam htjela s vama podjeliti ako netko ne moze tablete progutat, malo su skupe al opet svi ti vitamini kostaju novaca :))
ljubi vas susjeda
Cao susedice! Ma ti si nam trudna vec iduci ciklus Navijam za tebe! Taj prahic me podsjeca na one gynositol prahice za regulaciju ciklusa i te mislim da imaju folne.
Susjeda hvala ti na info, nasa Dajana je to pila, znam da ima u potpisu, isto joj je gin u njemackoj to dala☺️
Anciooo drzim fige🤞🏻Iduci put nam tu u susjedstvo svrati da objavis trudnocu😚🍀
danchy1990ja imam te i nisam uhvatila pravi pik,skuzila sam da mi je pik bio zapravo kad je aplikacija oznacila 40% a i vadenje progesterona je to potvrdilo..
U ljekarnama onak nema od 10 pa sam skocila u dm i namjerno uzela CB s dvije crtice koji navodno pokazuje rezultate cak i 6 dana prije,mos mislit. Bas cu ga probat 😂
Taj od cb za 6 dana ranije je meni u dva navarata da laznu sjenu
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Jel se moze promijenit nick ,a da ne mjenjam profil sve ce ostat isto?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji