Neko me pito za implantaciju. U savrseno scenariji implantacija pocinje 6 dpo i traje par dana. Nedavno smo vodile polemiku o tome ovdje pa se zagustilo malo. Dakle ono sta ja tvrdim je da se implantacija pocinje desavati od 6dpo nadalje. Traje par dana. Do tipa 9dpo i tada pocinje luciti HCG. U tom periodu se embriom ugnjezdava u maternicu. Zato na 10dpo neke zene mogu dobiti plus na testu. I to je skloski. Sto je kasnija implantacija nazalost po statistikama nije bas dobro. Eto tako ja mislim.
Ja sam te pitala i slazem se s tim sto kazes... Mislim da bi se 10dpo ntrebalo nesto vidjet ako je sve ok
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Neko me pito za implantaciju. U savrseno scenariji implantacija pocinje 6 dpo i traje par dana. Nedavno smo vodile polemiku o tome ovdje pa se zagustilo malo. Dakle ono sta ja tvrdim je da se implantacija pocinje desavati od 6dpo nadalje. Traje par dana. Do tipa 9dpo i tada pocinje luciti HCG. U tom periodu se embriom ugnjezdava u maternicu. Zato na 10dpo neke zene mogu dobiti plus na testu. I to je skloski. Sto je kasnija implantacija nazalost po statistikama nije bas dobro. Eto tako ja mislim.
Slažem se sa kasnijom implantacijom zbog vlastitog iskustva, zadnje dvije su biokemijske bile i obje bile sa kasnijom impl.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Neko me pito za implantaciju. U savrseno scenariji implantacija pocinje 6 dpo i traje par dana. Nedavno smo vodile polemiku o tome ovdje pa se zagustilo malo. Dakle ono sta ja tvrdim je da se implantacija pocinje desavati od 6dpo nadalje. Traje par dana. Do tipa 9dpo i tada pocinje luciti HCG. U tom periodu se embriom ugnjezdava u maternicu. Zato na 10dpo neke zene mogu dobiti plus na testu. I to je skloski. Sto je kasnija implantacija nazalost po statistikama nije bas dobro. Eto tako ja ma islim.
Slažem se sa kasnijom implantacijom zbog vlastitog iskustva, zadnje dvije su biokemijske bile i obje bile sa kasnijom impl.
E a kako znas da ti je bila kasnija impl?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Tonia sve je izgleda u svjetlosti 😂
Lucky koji? Femometer,ili duchesse ili neki a svi su od 25? Ovaj jedini bio od 10 i kao moze se testirat 6 dana prije,ja bila pri kraju 6. Dana pa reko ajde da vidimo i to,malo me sokirao al ajde,proc ce me,sad me interesira bazalna ujutro kkva ce da bude 🤨😎🤷♀️🙈
Joja misljim da ovaj ciklus nemam kineza,osim ako je femometer kinez iako mislim da je on iz njemacke koji je doso iz kine pa se isto tako smatra kinezom ili?
Nego ja i dalje cekam da se na ovom mom testu pojavi evaporacijska..ili nesto tamno bar sivkasto..nema nista osim one sjene unutar 10min..ne znam dal da budem tuzna,sretna il zbunjena 😂
Martina ja se slazem s tvojim misljenjem implatacije, barem iz vlastitog iskustva, a i tak nekak bi trebalo biti skolski. Naravno moguca su neka odstupanja, ali mala..
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Neko me pito za implantaciju. U savrseno scenariji implantacija pocinje 6 dpo i traje par dana. Nedavno smo vodile polemiku o tome ovdje pa se zagustilo malo. Dakle ono sta ja tvrdim je da se implantacija pocinje desavati od 6dpo nadalje. Traje par dana. Do tipa 9dpo i tada pocinje luciti HCG. U tom periodu se embriom ugnjezdava u maternicu. Zato na 10dpo neke zene mogu dobiti plus na testu. I to je skloski. Sto je kasnija implantacija nazalost po statistikama nije bas dobro. Eto tako ja ma islim.
Ja ti uvijek osjećam one grčeve kad je impl, u sve tri trudnoće je tako bilo... a na 12 dpo mi je bila blaaaga crtica na testu, tek 15dpo mi je bio pravi plus
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Toniasve je izgleda u svjetlosti 😂
Luckykoji? Femometer,ili duchesse ili neki a svi su od 25? Ovaj jedini bio od 10 i kao moze se testirat 6 dana prije,ja bila pri kraju 6. Dana pa reko ajde da vidimo i to,malo me sokirao al ajde,proc ce me,sad me interesira bazalna ujutro kkva ce da bude 🤨😎🤷♀️🙈
Joja misljim da ovaj ciklus nemam kineza,osim ako je femometer kinez iako mislim da je on iz njemacke koji je doso iz kine pa se isto tako smatra kinezom ili?
Nego ja i dalje cekam da se na ovom mom testu pojavi evaporacijska..ili nesto tamno bar sivkasto..nema nista osim one sjene unutar 10min..ne znam dal da budem tuzna,sretna il zbunjena 😂
Pa ponovi bilo koji drugi ahahha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Pa npr da radis test na 12 dpo i bude negativan a na 15 slaba crta. Po tome bi ja rekla da je kasna implantacija. E sad...zavisi od zene do zene. Nekoj ce beta biti veca ili manja a bit ce isti dan ciklusa a ishod ce biti razlicit ili slican. Dakle ja pricam o savrsenom i skolskom scenariju.
Slazem se sa vama ovo za kasniju implantaciju.
Tonia da bilo bi super kad bi se lijepo preselile skupa u neku grupicu beba pa na kavu sa trbusima i onda nakon toga sa kolicima 🥰😍
Ja sam stara Tonka122,4dpo sam ko ima pis party hcg slj tjedan samnom?😁
Hope definitivno pisni jos sutra ujutro,meni se ev crtica javila s cb bas oko 10,15min nakon pisanja,bas taj test sta ti imas i zamjerio mi se dao mi laznu nadu,a s onim cb sta ide u plus taj mi nikad nije bacao laznu sjenu,makar ovo na slici kod tebe mi cak i ne izgleda bas ko ev,nesto izmedu,definitivno sutra ujutro utvrdit gradivo ili dns ak imas kakvog kinezica
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji