Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    03. Ožujak 2021. 18:50

Anchy puno sam morala razmišljati o tvom imenu :))) Baš bi bilo super da se potrefimo da smo u istim grupama ko trudnice, tj istom godišnjem dobu... Moja seka otkrila forum zbog mene kad je trudna ostala, na kraju su se trudnice našle na facebooku, pa na kraju njih 10-ak otvorile svoju Whats up grupu...tokom trudnoće nalazile se na kavicama i evo prošli tjedan sve se našle s kolicima  milina za vidjeti :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Kaća
    03. Ožujak 2021. 19:07

A egg sluz danima za izvoz 😎

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

danchy1990
    03. Ožujak 2021. 19:15

Zaboravila slikati drugu LH prije nego sam ju bacila 🤦‍♀️,al bila je ista kao i jutros. Treća danas evo posvjetlila.

Danas bi valjalo pokriti u slučaju da je ovo ipak pik bio,pratim LH i dalje

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

danchy1990
    03. Ožujak 2021. 19:16

Zanemarite ovu grdosiju od slike 🤣 očito krivi link 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

03. Ožujak 2021. 19:41

Isla ja napravit CB i znam da je em 9DPO,em nije prvi urin nego valjda deseti danas 😂 zanemarite to,htjela vidit ocel mi bacit evaporacijsku ko nekima tu.. evo slika slikano nakon min,pa onda nakon 10min..evo jos cekam da se pojavi evap,ako se ne pojavi za 20min dajem joj fore do sutra ujutro pa bacam test 😂😂😂

Prvi slikan nakon min,a drugi nakon 10 😂 nema razlike al cisto da se nes pisa,mucio me taj CB 🤔😃😂🤦‍♀️🤷‍♀️🙈

03. Ožujak 2021. 19:44

E da..na ovom drugom nakon 10min sam vidjela nesto slabasno al ne pridajem pozornost tome jer ja vidim svugdje druge crtice zadnjih par mjeseci hahahahah

Tonia♥️
    03. Ožujak 2021. 19:45

Hopeforyou

Isla ja napravit CB i znam da je em 9DPO,em nije prvi urin nego valjda deseti danas 😂 zanemarite to,htjela vidit ocel mi bacit evaporacijsku ko nekima tu.. evo slika slikano nakon min,pa onda nakon 10min..evo jos cekam da se pojavi evap,ako se ne pojavi za 20min dajem joj fore do sutra ujutro pa bacam test 😂😂😂

Prvi slikan nakon min,a drugi nakon 10 😂 nema razlike al cisto da se nes pisa,mucio me taj CB 🤔😃😂🤦‍♀️🤷‍♀️🙈

Hmmm znam da je puno cura imala problema sa tim testovima, ali meni su uvijek ali uvijek pokazali kak treba, i kad je bila najmanja sjena, pokazali mi na kraju kak treba, ovo su mi bili njihovi testovi za 2.T:
    https://imgbb.com/StnQxrT [imgbb.com] - ovo je prvo bilo
    https://imgbb.com/C2WZnm7 [imgbb.com] - par dana kasnije
    https://imgbb.com/cDMPGJb [imgbb.com] - zadnji test

Hopica svakak je prerano i još koji urin  Al neka, samo ti piški, znaš da svi volimo testiće, držim fige da bude nekaj za dva dana :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

03. Ožujak 2021. 19:53

Ma joj,ne vjerujem bas tim CB testicima nekak ne znam,iako kazem,unutar 10min sam vidla nesto jaaaaako slabasno pod odredenim kutom i kad se jaaaaaako dobro zagledam u to,al nazvat cu to evaporacijskom za sada 😂😂😂

03. Ožujak 2021. 19:53

Tonia

Hopeforyou

Hmmm znam da je puno cura imala problema sa tim testovima, ali meni su uvijek ali uvijek pokazali kak treba, i kad je bila najmanja sjena, pokazali mi na kraju kak treba, ovo su mi bili njihovi testovi za 2.T:
    https://imgbb.com/StnQxrT[imgbb.com] - ovo je prvo bilo
    https://imgbb.com/C2WZnm7[imgbb.com] - par dana kasnije
    https://imgbb.com/cDMPGJb[imgbb.com] - zadnji test

Hopicasvakak je prerano i još koji urinAl neka, samo ti piški, znaš da svi volimo testiće, držim fige da bude nekaj za dva dana :D

Imam i taj s plusom za testiranje jednog lijepog dana kad budem u 9mj trudnoce 😂 ovaj sada je bio samo s crticom okomitom pa sad 😂

03. Ožujak 2021. 19:58

Pitanjce imam za sve vas...jel moguce da se evaporacijska pojavi unutar deset minuta i ako je,jel tamni s vremenom ili ne? 🤣 hvala srdacno svima na odgovoruuuuu😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.