Cekajte malo, sad aam se pogubila.... antonela je stara koja ? 😂😂
Hope ja sam Cb pisala 3 puta, 2 puta poz i 1 puta neg..i odlucila da necu po niima, preskup sport za nas koje pisamo ko deve 🤣🤣
Nego kolegica koja samnom djeli 3 dpo... ocemo mi pisat dr tjedan ili budemo razumno cekale nedolazak vjestice 😆😆
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Nasa forumasica s druge teme je isto htjela vidit test i ona me i tjerala da ga veceras napravim jer zabu nije tesko u vodu natjerat pa sam joj poslala unutar 5min i ona je vidla nesto pa je provukla kroz neki filter 🤷♀️ I dobila ovo:
Ja i dalje cekam evaporacijsku,osim ako se pojavljuje u 10min,onda je to to sto sam i ja vidla 🤣
Curke ja se vratih s voznje.... Malo sam se preforsirala a za secer na lraju - popila tri gemista. Planirala sam pisnut lh al mislim da mi je razvodnjen urin.. koliko dugo ga moram skupljati da nesto pisnem?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joj cure moje mene jučer i danas ubiše vjetrovi, za poluditi...ne mogu ih kontrolirati uopće...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Isla ja napravit CB i znam da je em 9DPO,em nije prvi urin nego valjda deseti danas 😂 zanemarite to,htjela vidit ocel mi bacit evaporacijsku ko nekima tu.. evo slika slikano nakon min,pa onda nakon 10min..evo jos cekam da se pojavi evap,ako se ne pojavi za 20min dajem joj fore do sutra ujutro pa bacam test 😂😂😂
Prvi slikan nakon min,a drugi nakon 10 😂 nema razlike al cisto da se nes pisa,mucio me taj CB 🤔😃😂🤦♀️🤷♀️🙈
Meni svaki put do sad pokazo crtu i to je....a nista od T. 🤷♀️
Cekajte malo, sad aam se pogubila…. antonela je stara koja ? 😂😂
Hope ja sam Cb pisala 3 puta, 2 puta poz i 1 puta neg..i odlucila da necu po niima, preskup sport za nas koje pisamo ko deve 🤣🤣
Nego kolegica koja samnom djeli 3 dpo… ocemo mi pisat dr tjedan ili budemo razumno cekale nedolazak vjestice 😆😆
Antonela je stara Tonkica
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Neko me pito za implantaciju. U savrseno scenariji implantacija pocinje 6 dpo i traje par dana. Nedavno smo vodile polemiku o tome ovdje pa se zagustilo malo. Dakle ono sta ja tvrdim je da se implantacija pocinje desavati od 6dpo nadalje. Traje par dana. Do tipa 9dpo i tada pocinje luciti HCG. U tom periodu se embriom ugnjezdava u maternicu. Zato na 10dpo neke zene mogu dobiti plus na testu. I to je skloski. Sto je kasnija implantacija nazalost po statistikama nije bas dobro. Eto tako ja mislim.
Anitram zato sam i isla s velikom dozom opreza napravit jer me zanimalo hocu li dobiti evaporacijsku..sad koliko je moguce evaporacijsku dobiti u 10min ne znam,ali slikala sam odmah i u zasjenjenom prostoru jer sam mislila okej nista se nece vidit kad na kraju bolje vidim u tamnijem nego na izlozenom svjetlu:
Naravno s ovim ne tvrdim da je T u pitanju,ali samo ako je sansa da se evaporacijska pojavi u 10min onda su za bacat u smece svi odreda 😂
Anitramzato sam i isla s velikom dozom opreza napravit jer me zanimalo hocu li dobiti evaporacijsku..sad koliko je moguce evaporacijsku dobiti u 10min ne znam,ali slikala sam odmah i u zasjenjenom prostoru jer sam mislila okej nista se nece vidit kad na kraju bolje vidim u tamnijem nego na izlozenom svjetlu:
Naravno s ovim ne tvrdim da je T u pitanju,ali samo ako je sansa da se evaporacijska pojavi u 10min onda su za bacat u smece svi odreda 😂
E pa da, sad se vidi crta
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Anitramzato sam i isla s velikom dozom opreza napravit jer me zanimalo hocu li dobiti evaporacijsku..sad koliko je moguce evaporacijsku dobiti u 10min ne znam,ali slikala sam odmah i u zasjenjenom prostoru jer sam mislila okej nista se nece vidit kad na kraju bolje vidim u tamnijem nego na izlozenom svjetlu:
Aj umoci i kineza. 😘
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji