E ja sam pak čitala da su lavice kao previše egocentricne i da zato teze ostaju trudne! Jebala joj ja majku i lavici u meni 🤭
Ma kaj,miješaju mi se emocije od boli me kurac,znala sam da necu sad ostat trudna do težeg psihičkog downa i očaja,kaj griješimo i zašto nam Bog neda.
Znam samo da ću sad zrokat sve frerove i ove Kineze s Amazona da mi vise nikada ne pada na pamet pisat prije vremena i izostanka,ovo je psihička tortura.
To si nisam radila u zadnje dvije trudnoce,bar sam si bila normalna dok sam čekala mengu 🤣
Čak misim da necu ni tempicu mjerit,jer mi sad kreću smjene od 4,5 ujutro i nikako nije mjerodavno vise tak da easy go-easy flow..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Tonka oo bome i ti odbrojavas sitno hehe. Nadam se da je oad imuniteta dobar znak... Jel znas mozda kad se onda pocinje lucit beta hcg? Na pocetku tog procesa ugnježđenja ili zavrsetkom? Pitam sito da si izracunam kad piskit test hehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tonka oo bome i ti odbrojavas sitno hehe. Nadam se da je oad imuniteta dobar znak… Jel znas mozda kad se onda pocinje lucit beta hcg? Na pocetku tog procesa ugnježđenja ili zavrsetkom? Pitam sito da si izracunam kad piskit test hehe
Cim krene se ugnjezdivat krene proizvodnja hcg ali u jako malim kolicinama
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Joja tebi sutra stižu testici?
I mene zanima ovo,posljednji traci nade,kad se prepoznaje Beta,netom nakon ugnjezdenja ili. Pisala sam i lh sad,standardno ista..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Pokloncic kak stojis sa stitnjacom? Pitala sam vec ali nisi vidjela😬 mene je mucila prosle godine, sad se nadam da ce biti okej, cekam nalaz u strahu🤯
Jojatebi sutra stižu testici?
I mene zanima ovo,posljednji traci nade,kad se prepoznaje Beta,netom nakon ugnjezdenja ili. Pisala sam i lh sad,standardno ista..
Trazila ja od stranice Plusiliminus da mi posalju sifru s kojom mogu pratit paket u Overseas Expressu.... I vidim da je u Varazdinu, ceka prijevoz .. lol ahahahha najradije bi otisla po njega ahahahhaa... Imam samo jednog kineza. Mislila sam ga sutra ujutro pisnut (al vidjet cu).. Imam i trakice iz mullera al za njih je puno prerano.....
Tebi je lh trakica super.. nemoj piskat hcg tako rano vidis da te zbediraju testici.... radije prati lh trakice... Drzim ti fige macko 🤞 nije nista gotovo, tek pocinje heheh
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ovak sorry,mali mi ima tantrume ujutro prije vrtića pa nisam registrirala sve stranice.
Ja sam trenutno na terapiji 1x dnevno PTU za hipertireozu,nalazi su mi trenutno uredni od svega,radila sam sve proširene pretrage,ali unazad 5-6 godina otkad to kontroliram mi je TSH oko 0,5-0,8.
I s takvim sam nalazima obje trudnoce ostvarila bez terapije,naravno otežano. (Nemoj srat 🤣🤣)
Trenutno mi je 0,66 ali endokrinolog ne diže famu oko toga,vise mu je bitno da se nafilam s b12,d3,folatima i inositolom koji su bitni za začeće.
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Joja moja ovakva lh je uvijek,sad sam gledala prošli ciklus,21 dan i 8dpo čak je ta bila tamnija tak da se ne uzbuđujem,dapače palim cik za cikom koliko sam pustila mogućnost trudnoce.
Obznanila sam sad muzu da nisam trudna,čak je on vise iznenađen od mene 🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
ovo je moja lh od proslog ciklusa (8dpo).... Inace su mi tako anemicne.... Premom ih ne moze ni prepoznati.... Vidjet cemo sta ce mi vcrs pokazat....
Ka danas dogovorila s frendicom voznju biciklom i sad sam na sto muka da odgodim ili ne... Mislim da cu ici pa kak bude.... Cak mozda nesto i popijemo. 🍻 Mozda pivo da unesem malo folne ahahaha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Zoe trojke brate mili pako bi to hendlao sve, imam samo 2 ruke
. Ja cu biti sretna da za zivota mogu jedno dijete imati a ako budu blizanci to je 2 muhe 1 udarcem...a trojke ako bas moram hehe
Lucky ti imas isti plan kao i ja, hsg pa probati letrozol ili klomi i onda ako do ljeta ne bu islo mala pauza (pauza u smislu tableta ali svakako pokrivanje ako dode do prirodne O). I onda na jesen mpo ako nis ne upali!
Sortiraj odgovore
Najstariji