Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    03. Ožujak 2021. 11:46

Malala ahaaa pitam zato sto sam ja imala super stanice sa klomijem a endometrij stanjen do bola...a sa letrozolom nisam imala js a endometrij fino aman taman zadebljan  Pitam se ima li neka tabletica izmedu te dvije da mi bude zlatna sredina haha
    Zoe i Joja tako je laganini opusteno (puzevim korakom) pa cu valjda i ja stici do svog cilja 

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 11:46

Lucky reci im da ne zelis bebu i da vidis kako ce umuknut... Tako ja. Jednom sam to rekla svekrvi kasnije mi je cak bilo zao ahahah 
    Sanjarka neka neka, to je dobar znak hehehe. Nadam se da te maze i paze kod kuce 🤗
    Zg zao mi je bas 😢 drzim fige da uskoro ugledas svoj plusic
    Anitram imam pitanjce za tebe... Citam bas i na vise mjesta pise da se prosjecno impl dogadja na 9dpo... Da li je to tocno? Znam da je kasna impl problematična al do kojeg dpo je ok? Ja sam mislila da je prosjek imp 7dpo 🤦

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 11:49

Citam horoskop ovak bezveze i kazeda bi lavice ove godine mogle ostati trudne ,zivi bili pa vidjeli😆

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 11:53

Tonka122

Citam horoskop ovak bezveze i kazeda bi lavice ove godine mogle ostati trudne ,zivi bili pa vidjeli😆

Moj muz je lav, jel to vrijedi isto ahahahha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

03. Ožujak 2021. 11:54

Anchy ti trebas u jednom ciklusu smiksat letrozol i klomi, ima da trojke rodis🤣🤣

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 11:55

Joja💙

Tonka122

Moj muz je lav, jel to vrijedi isto ahahahha

Danas tak svi govore(kao muz i zena) mi smo trudni pa cu u to ime proglasiti da vrijedi i za njega😁

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 11:56

Lucky🍀

Sanjarkice Tonka znači bit će nas trudnihhh ihaj
    Anchy i Malala eto meni je klomi djelovao super na endo svaki put i imala sam super js, tako da sam ustvari zadovoljna s njim i jedva čekam da krenem ponovo nakon hsg-a

Pa ne bi nam horoskop lagao🤣 ako ne budemo do kraja 2021 trudne naci cu autora i nogom u dupe ga nalupat

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

03. Ožujak 2021. 11:59

Lucky ides odmah na klomi? Neces dat sansu svojoj prirodnoj O? Tako mi je lijepo bilo vidjet tvoju pikčinu zadnja dva ciklusa, melem za oči🤩

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 12:00

Zg zao mi je zbog testova,to je stvarno igra zivaca
    Pokloncic kolko si ti 8 dpo? Pa to je jos dosta rano,mislim da imas jos fore i nade😊

Mi smo se lijepo pokrili sto se tice keksa,ali ja sam sad 4dpo i kompletno u defektu od jucer, satrala me prehlada,upala sinusa,na antibiotiku sam,tako da mislim da ako su vojnici i osvojili jajasce da se nece primit s ovakvim slabasnim imunitetom😔

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    03. Ožujak 2021. 12:03

Joja💙

Lucky reci im da ne zelis bebu i da vidis kako ce umuknut… Tako ja. Jednom sam to rekla svekrvi kasnije mi je cak bilo zao ahahah
    Sanjarka neka neka, to je dobar znak hehehe. Nadam se da te maze i paze kod kuce 🤗
    Zg zao mi je bas 😢 drzim fige da uskoro ugledas svoj plusic
    Anitram imam pitanjce za tebe… Citam bas i na vise mjesta pise da se prosjecno impl dogadja na 9dpo… Da li je to tocno? Znam da je kasna impl problematična al do kojeg dpo je ok? Ja sam mislila da je prosjek imp 7dpo 🤦

Ugnježđenje započinje između 5 i 8 dana nakon oplodnje i završeno je oko 9. ili 10. dana. Tako pise u medicinskon clanku

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.