Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2021. 08:52

Anaid,meni je doslovno rekao da ne bi skodilo da je visi ali ce se uvesti terapija kad mu dodem s nalazima,citala sam malo po forumima i bilo je dosta cura koje su imale vrijednost 16,17 pa im je doktor rekao da bi voljeli da su vrijednosti barem iznad dvadeset za odrzavanje T pa ja cisto zelim vidjet s njim jel ima nesto da se boosta progesteron ds se danas sutra kad budem T ne izludujem jer smedarim zbog nedostatka progesterona 🤔

03. Ožujak 2021. 08:55

Malala ja bi rekla da ti je O na rasporedu u utorak,srijedu najkasnije,ali vidjet cemo sto ce reci opet u petak,drzim 🤞🏻
    Zoe meni doktor nije TSH komentirao a vrijednost mi je 2,044,rekao je da se do 2,5 moze tolerirati za ostvarenjem trudnoce pa sad ne znam
    Tina lijep ti je grafic bomeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 08:56

zoe🌸

Jutro zenice☕️❤️
    Hope i Joja drzim fige na najjace.❤️
    _
    Pokloncic ali ti si tek 8dpo? Zar frer tako rano pokazuje🤔 ja te jos ne bi otpisala 😄🙏🏻🤞🏻
    Htjela sam te pitati jel se sjecas mozda kakve su ti vrijednosti TSH? Vidim da imas u potpisu hipertireozu. 😣
    Ja sam nasla stari nalaz gdje bi je TSH doslovno na zadnjoj granici. 🤦🏼‍♀️ (A sve iznad 2 je previse za trudnocu)
    Nisam nista pila jer mi tad trudnoca jos nije bila na pameti, a nisam ti imala pojma da to moze utjecati. Sad razbijam glavu i luda cekam novi nalaz, kosa ce mi otpast od brige😂

Eeej srce ❤️ nemoj se sekirat, sve ce se rijesit... Aj nazovi laboratorij direkt i pitaj jel ti mogu poslat nalaze na mail. Bas da vidimo stanje 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 08:59

t.loza

Hope reći ćemo da se graf odlučio zezat s tobom pred kraj vaših druženja, malo da te nasekira u dobitnom ciklusu :P
    Joja pa baš to što kažeš, ako ćeš pratiti samo jedno mogla si se preračunati. A vidiš, jučer je jedna cura rekla kako joj je doktorica rekla da bazalna nije pokazatelj ovulacije već samo razina progesterona 🤔 ne znam šro bi mislila o tome i uzimam nekako s rezervom s obzirom da sve što sam do sada čitala upućuje da nije u pravu.
    .
    A ja sam prošli ciklus imala o na 20dc, a pošto mi ciklusi variraju mislila sam početi piškiti na 15dc. Eventualno ako bi primjetila nekakvu sluz bi počela piškiti ranije

A doktori bas ne vjeruju u bazalnu i trakice... Ludi su ahaha... Samo ti mjeri bazalnu i dalje... Ko ce vadit progesteron svaki mjesec da vidi jel bilo ovulacije 😹 sluz je definitivno najmjerodavnija (ako ju imas) piskaj ti vec od 15dc po jednu cisto da ti ne promakne pa kad pocne tamnit, poduplas piskanje hehe

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 09:04

Hope ti ako danas/sutra piskis ➕ svakako zovi doktora da ti prepise duph pa si mirna... Mozda su ti biokemijske stvarno zbog manjka progesterona... Al nemoj se prije plusa bojat niti malo 😚 . 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 09:04

ma svakako planiram nastaviti, samo sam se iznenadila kad sam to čula. Njima valjda trakice i bazalna dođu kao svećenicima horoskop 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• anaid
    03. Ožujak 2021. 09:05

Tina bome ti graf izgleda pravo trudnicki,joa ovaj pad na sredini... cek si imala odnose, postoji sansa?
    Je i meni sad zadnji rekel da je jedini dokaz ovulacije zapravo-trudnoca... kao ok ako koristim trakice i bazalnu,to je vise za mene... ja ga gledam,reko alo momak 😂😂😁
    E nego, imam kolegicu koja doma ima puno progesterona u vidu vaginaleta i rekla je ako skuzim da dam trudna nek ji reknem, da mi ona to da, nek koristim da mi more samo pomoc....ona ih dobila uvjek nakon mpo ali bezuspjesno....  
    Kolko je to pametno da bi recimo na svoju ruku koristila ? Jel bi se koja usudila? Ionak svasta pijem ali hmmm...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

03. Ožujak 2021. 09:11

Eh Joja kad bi se ukazao plusic kostantno bi mu slala poruku salji progesteron,salji progesteron 🤣🤣 to bi bio najljepsi scenarij kada sam ionako narucena kod njega 2.4 na pregled i onda bi se mozda i srceko culo vec bas sam danas gledala to bi bio kao 7TT 😂 odlazim daleko u buducnost,ali dozvoljeno je sanjariti ne 🤣
    anaid definitivno je preporucljivo uzimati progesteron 2,3 dana nakon O pa do kraja ciklusa ili u trudnoci dalje,moja seka je nakon 2 spontana trecu trudnocu uspjesno iznijela a imala je terapiju progesterona nakon O...e sad ne bi ja na svoju ruku jer je meni doktor rekao da mora detaljno vidjet odnos hormona za progesteron i terapiju pa valjda nije bez razloga to rekao jer bi mi inace samo mogao pustit terapiju 🤷‍♀️

03. Ožujak 2021. 09:14

Joja nemaju jos nalaze, cekam🙄
    _
    Sto se tice trakica, ja sam isla kod gin u 10-om mjesecu, nije vidjela vodeci folikul i koristila sam trakice i nisam ulovila pik. U 11-om i 1-om mjesecu mi je vidjela vodeci folikul i pik sam ulovila brzo nakon toga🤗 tako da im ja 100% vjerujem😄
    Normalno da se doktor nije skolovao da bi preporucao trakice i bazalnu, on ce uvijek rec da nista nije sigurno osim njegovog pregleda, i to je normalno haha😆

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 09:16

t.loza

ma svakako planiram nastaviti, samo sam se iznenadila kad sam to čula. Njima valjda trakice i bazalna dođu kao svećenicima horoskop 😂😂

Ahahahaha kako si ovo dobro napisala 😹😺🤣😂😆

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.