Jutro curke….
Joj malalabas citam da opet potres, vele da se mrvicu i kod nas osjetio,nemam pojma. Uzas, ko da tome nema kraja…
Nego hopejesi ti uspila pitat ginica ono za progesteron, kolko je vrijednist za kao kvalitetnu ovulaciju? Sory ako si napisla pa nisam vidla…
Cure, progesteron kao dize nama temp nakon ovulacije,ne? Jel on krene fakat odmah odmah rast, fakat folikul pukne v 3.00 ujutro i vec u 6 ujutro bi bazalna bila visa?
Ak me kuzite kaj ocu pitat 😂😂
Krene rast koji dan nak Ovulacije. Zato se najvisi potast temperature desi 3 dan i tada se recimo zna da je O bila.
Tinabome ti graf izgleda pravo trudnicki,joa ovaj pad na sredini… cek si imala odnose, postoji sansa?
Je i meni sad zadnji rekel da je jedini dokaz ovulacije zapravo-trudnoca… kao ok ako koristim trakice i bazalnu,to je vise za mene… ja ga gledam,reko alo momak 😂😂😁
E nego, imam kolegicu koja doma ima puno progesterona u vidu vaginaleta i rekla je ako skuzim da dam trudna nek ji reknem, da mi ona to da, nek koristim da mi more samo pomoc….ona ih dobila uvjek nakon mpo ali bezuspjesno….
Kolko je to pametno da bi recimo na svoju ruku koristila ? Jel bi se koja usudila? Ionak svasta pijem ali hmmm…
Nikako na svoju ruku jer visak progesterona moze imat kontra efekt na trudnocu itd
Nisam ovaj mjesec koristila trakice, zadnji odnos je bio na 10DC...po temp mi je FF označio O na 16DC, znaci po tome nikako nije moguća T...jedino ako je O bila prije pa temp koji dan kasnije porasla...i da ovaj mjesec nema svih onih simptoma kao inače hahaahah...samo bol u leđima, i cice..od jučer i glavobolja..
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tinabome ti graf izgleda pravo trudnicki,joa ovaj pad na sredini… cek si imala odnose, postoji sansa?
Je i meni sad zadnji rekel da je jedini dokaz ovulacije zapravo-trudnoca… kao ok ako koristim trakice i bazalnu,to je vise za mene… ja ga gledam,reko alo momak 😂😂😁
E nego, imam kolegicu koja doma ima puno progesterona u vidu vaginaleta i rekla je ako skuzim da dam trudna nek ji reknem, da mi ona to da, nek koristim da mi more samo pomoc….ona ih dobila uvjek nakon mpo ali bezuspjesno….
Kolko je to pametno da bi recimo na svoju ruku koristila ? Jel bi se koja usudila? Ionak svasta pijem ali hmmm…
Nikako na svoju ruku jer visak progesterona moze imat kontra efekt na trudnocu itd
Aleluja !!! A ako ih nemas dovoljno, mozes i prokrvarit....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Curke koje ste doktorirale bazalnu temperaturu..primijetila sam da mi je prosli ciklus na 9DPO iako sam tek krenula mjerit bazalnu u DPO danima pala za razliku od 8DPO, a ovaj ciklus je pala na 7DPO i porasla jucer,i opet danas pa me zanima jel to mozda moze biti znak necega? 🤷♀️🙈
Nisam ovaj mjesec koristila trakice, zadnji odnos je bio na 10DC…po temp mi je FF označio O na 16DC, znaci po tome nikako nije moguća T…jedino ako je O bila prije pa temp koji dan kasnije porasla…i da ovaj mjesec nema svih onih simptoma kao inače hahaahah…samo bol u leđima, i cice..od jučer i glavobolja..
Aj ti napravi hcg hehehe i lh trakicu
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Nisam ovaj mjesec koristila trakice, zadnji odnos je bio na 10DC…po temp mi je FF označio O na 16DC, znaci po tome nikako nije moguća T…jedino ako je O bila prije pa temp koji dan kasnije porasla…i da ovaj mjesec nema svih onih simptoma kao inače hahaahah…samo bol u leđima, i cice..od jučer i glavobolja..
Aj ti napravi hcg hehehe i lh trakicu
Nemam ni jedno ni drugo 🙈🙈
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Joja draga moja hvala ti na pitanju. Ja sam jutros dobro. Tj bas sam nekako mirna ovih dana, trudim se i ne nerviram se toliko oko stvari koje ne mogu promijeniti. Je bas mi je banana kaj ne mogu ni hormone obaviti dok cekam da prode ovih mj dana da mogu bris ponoviti, nema ni O tako da eto..
Ali sto je tu je. Znam da cu 15.3 ponoviti bris i ponovo razgovarati sa gin i vidjeti sto cemo dalje. A do tad sam fino na chill outu heheh. Cak mi i dobro dode ovo neoptereceno razdoblje. Odlucila sam se malo vise pozabaviti sobom pa idem na masazice vise se krecem pazim sto papam, evo sutra bas idem na noktice.
Aleluja !!! A ako ih nemas dovoljno, mozes i prokrvarit….
Da
Joja draga moja hvala ti na pitanju. Ja sam jutros dobro. Tj bas sam nekako mirna ovih dana, trudim se i ne nerviram se toliko oko stvari koje ne mogu promijeniti. Je bas mi je banana kaj ne mogu ni hormone obaviti dok cekam da prode ovih mj dana da mogu bris ponoviti, nema ni O tako da eto..
Ali sto je tu je. Znam da cu 15.3 ponoviti bris i ponovo razgovarati sa gin i vidjeti sto cemo dalje. A do tad sam fino na chill outu heheh. Cak mi i dobro dode ovo neoptereceno razdoblje. Odlucila sam se malo vise pozabaviti sobom pa idem na masazice vise se krecem pazim sto papam, evo sutra bas idem na noktice.
Ajde drago mi je da si tako optimisticna 🤗 nema nista od drame al jasno da nas sve nekad uhvati bedara hehehe.. mene obicno lupi kad popisnim prvi negativan hcg 😓 do menge vec oplacem ahahah.... Nije lako prolazit ovo sto mi prolazimo.. ne mogu ni zamislit kako je to kad mjesecima moras cekat ovulaciju 😢.... Samo nek ne dodje bas kad trebas bris radit ahahah ak toliko kasni nek priceka jos da si obavis te briseve hehe
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji