Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Ožujak 2021. 08:17

Joja💙

Hope ja nisam tako pretjerano zedna al pijem dovoljno…. Cudan mi je ovaj osjet (okus) u ustima ne znam kako to ni opisat… Izmedju prehlade, suhih usta i grla… Eee kao da sam nagurala carapu u usta. Takav je i okus i osjet
    Sanjarkamolim te ako citas , ti si spominjala nekakav cudan okus u ustima?

Ne mogu ja opisati to bas 
    Neka suhoca, onako kao ujutro prije pranja zubi 
    🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ana0310
    03. Ožujak 2021. 08:22

Lucky🍀

Joja💙

Hope
    Nadam se da ce ti svi ti simptomi bit dobitni…. Tempica ti je TOP …. Drzim fige na najjace 🤞
    E da ja bi izdvojila jucer i jutros totalno cudan osjecaj u ustima…. uzasno su mi suha i ne vrijedi nista sto popijem…. Zapravo cudan osjecaj ko da me boli grlo al ne boli i okus je nekako fuj. To mi je zapravo jedini simptom necega…

E ovo sa suhim ustima sam ja jucer imala cijeli dan, i taj okus neki bljak… Majkemi i trudne i netrudne imamo iste simptome 🤔

Da, razlika bude u nijansi najčešće izmedu pms-a i trudnoce 😅 a o tome kolku ulogu psiha igra ni necu, ja sam mjesecima mislila e sad sam trudna, da bi nakon x mj bila zapravo trudna, a skuzila sam slucajno jer sam imala doma test viska XD

2021. M 💗

Pokloncic13
    03. Ožujak 2021. 08:28

Ma nema vam kaj biti zao,bila bi to suludo dobra statistika da sve ostanemo trudne u istom ciklusu,realno onda nam forum nebi ni trebao jel tak?
    Sve je to život,al svanut će i nama..ja se pišem iduće godine ko trudnjaca,takav mi je filing,mos ga jebat,tj mogu se ja jebat 🤣🤣🤣🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 08:38

Anaid tebi je progesteron bio sasvim dobar a to ti je ginekolog i potvrdio. Kad saznas da si trudna ako te strah trazi duphaston i to je to.. 
    Lucky uzmi, sve mi uzmi ahahahha sad i taj simptom otpisujem.... Evo i sluzbeno onda nemam nikakvih simptoma. Necu ih ni trazit vise 😅 ujutro piskim hcg i to je to... P s. Kako je muz?
    Sanjarka kako je nasa trudnica 💐
    Malala Eto super :) kakve si nuspojave imala od klomifena
    Pokloncic jos je rano.... Preksutra ces i ti vidjet plus 🌹
    Anchy a da bar 🙏 kako si nam ti jutros 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

tina25
    03. Ožujak 2021. 08:42

Jutro cure
    Lucky i tebe zeza ovaj ciklus kao i mene...par dana mi je tem bila 36.8, i jucer padne na 36,7.. Reko evo gospođa stiže za koji dan...jutros ode temp na 36.9...nista mi nije jasno, a sutra trebam dobiti 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

03. Ožujak 2021. 08:45

Jutro zenice☕️❤️
    Hope i Joja drzim fige na najjace.❤️
    _
    Pokloncic ali ti si tek 8dpo? Zar frer tako rano pokazuje🤔 ja te jos ne bi otpisala 😄🙏🏻🤞🏻 
    Htjela sam te pitati jel se sjecas mozda kakve su ti vrijednosti TSH? Vidim da imas u potpisu hipertireozu. 😣
    Ja sam nasla stari nalaz gdje bi je TSH doslovno na zadnjoj granici. 🤦🏼‍♀️ (A sve iznad 2 je previse za trudnocu)
     Nisam nista pila jer mi tad trudnoca jos nije bila na pameti, a nisam ti imala pojma da to moze utjecati. Sad razbijam glavu i luda cekam novi nalaz, kosa ce mi otpast od brige😂

Joja 🙏

tina25

Jutro cure
    Lucky i tebe zeza ovaj ciklus kao i mene…par dana mi je tem bila 36.8, i jucer padne na 36,7.. Reko evo gospođa stiže za koji dan…jutros ode temp na 36.9…nista mi nije jasno, a sutra trebam dobiti

Tvoj graf mi izgleda totalno trudnici...hehej 🤔 Cek ti si rekla da ti nema muza ovaj ciklus jel tako? Oprosti mozda sam pobrkala 😹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Tina koliko dana prije O ste hopsali? Drzim ti fige☺️

03. Ožujak 2021. 08:50

Joja bas sam htjela rec, Lucky ti je svaku nadu uzela🤣
    Ali sva sreca pa su simptomi pms-a i trudnoce prakticki isti pa se ne moramo brinut😇
    _
    Malala super za folikul🥰

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 08:51

Hope reći ćemo da se graf odlučio zezat s tobom pred kraj vaših druženja, malo da te nasekira u dobitnom ciklusu :P
    Joja pa baš to što kažeš, ako ćeš pratiti samo jedno mogla si se preračunati. A vidiš, jučer je jedna cura rekla kako joj je doktorica rekla da bazalna nije pokazatelj ovulacije već samo razina progesterona 🤔 ne znam šro bi mislila o tome i uzimam nekako s rezervom s obzirom da sve što sam do sada čitala upućuje da nije u pravu.
    .
    A ja sam prošli ciklus imala o na 20dc, a pošto mi ciklusi variraju mislila sam početi piškiti na 15dc. Eventualno ako bi primjetila nekakvu sluz bi počela piškiti ranije 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.