Jutro curke!
Pokloncic meni je fascinantno koliko humoristicno mozes prikazati svoj kaos u glavi i opcenito na tom polju zivota jer se sve vrtimo u krug i naravno da cemo pasti ponekad,bitno je samo da skupimo snage,dignemo glavu,zainatimo se i krenemo dalje. Nadam se da ces brzo nadoc sebi 😘
Lucky,bogu hvala nista nisam osjetila,ali me crkva probudila oko 6 pa sam zaspala jos nesto kratko i onda zakljucila da sigurno jos nije vrijeme za mjerenje bazalne pa sam lezala u stavi mirno,pozor! Dok nije doslo to vrijeme,a kako sam istrpila da se ne upisam u gace nemam pojma ni sama 😂
Joja znaci ja zaspala sinoc ajmo rec oko pola 10,evo budna sam nekih mozda 15-ak minuta ali sestro mila ja imam osjecaj da se naspavala nisam nista,mogla bi komotno jos drapit 😩 sto se snova tice,sanjala sam malo da sam na moru,malo neki vlak,pa sve nesto s policijom,pucnjavu,nemam pojma,totalno nesto nepovezano,al zanimljivo za film,znas ono kad se sjecas sna u samo par isjecaka,ali osjecaj mi je ko da sam prozivljavala to 🤔🙃 glava me i dalje ne boli,a za 6 dana trebam dobiti,nisam pocela pizdit i zivcanit,a polako je vrijeme u doba PMS-a,sinoc kad sam legla nesto me malo probolo u donjem dijelu trbuha iiii...da,temp je skocila jutros na 36,9 🤦♀️ Prva pomisao je bila: pa kako,pijem antibiotik,ne bi trebala imat povisenu temp ako imam upalu jer je antibiotik to procistio,jos danas trebam popit,kakooooo?! A onda se sjetim,ok,to moze biti znak necega drugoga,pa cekam,cekam 🤫😎🙈
Jutroo!
Pokloncic ahhh kuzim te totalno...bas za poludit i meni se vec gade trakice i vrkuta i sve te pizde strinine. Svida mi se sto te humor ne napusta, jake smo mi sve cemo izdrzati i docekati nase bebice💪
Joja pijem vrkutu krecem se evo citam da i orgazam moze ubrzati mengu...sve radim a glupace nema 🤷🏼♀️
Lucky tako je vrijeme leti 😉
-----
Ja potres na svu srecu nisam osjetila ali sanjala sam neke male djevojcice i da ih trazim a one su se sakrile 🙈
Hope
Nadam se da ce ti svi ti simptomi bit dobitni.... Tempica ti je TOP .... Drzim fige na najjace 🤞
E da ja bi izdvojila jucer i jutros totalno cudan osjecaj u ustima.... uzasno su mi suha i ne vrijedi nista sto popijem.... Zapravo cudan osjecaj ko da me boli grlo al ne boli i okus je nekako fuj. To mi je zapravo jedini simptom necega...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky i anchy znaci snovi nisu simptom trudnoce hehhehe cim ih i vas dvije imate.. dobro ke. Ja jutros vec pala u bedaru jer nisam nista ssnjala ahahaha sta mozak radi katastrofa....
Anchy samo ti pij vrkutu hehe.. mozda bi mogla i ananas. On se jede prije poroda da, mozda bi s njim mogla ubrzati i mengu
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
dobro jutro, ☕
Pokloncic samo se ispuši, ako te itko može razumjeti to smo mi 😘 znamo mi sve da ćemo kad tad imat svoju bebicu ali ovo vrijeme čekanja jednostavno ubija. Svatko se s tim nosi na svoj način, a plusić ćw doći kad se najmanje nadaš 🤗 neću ti govoriti da se opustiš i bit će, znam kako ja mrzim kad meni to netko kaže, ali proći će i ova m pa ćeš u nove pobjede ❤️
.
Hope temp ti je 🔝🔝🔝 tvoja i jojina temp su mi posebno zanimljive jer su slične mojoj, nemaju neki nagli porast odmah poslije o, pa ako se i ne javim svaki dan došem vas uvijek škicnut da vidim temp i jeste mi okej 🥰 ovo zadnje se odnosi na sve 😁
.
Anchy oprosti ako si pisala a ja propustila, jel ima kakvih naznaka za m?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
T.lozice Njente kod mene. Pomislila sam prije 3 dana da ce mozda O jer je trakica bila tamnija malo medutim nista ni od O. Svakako moram cekat da napravim novi bris da bi mogla od nekud dalje krenuti.... Strpljen spasen
T.loza uvijek mi tako poslije ovulacije treba par dana da tempica skoci.... Dok nisam piskala trakice, mislila sam da mi ovulacija kasnije dolazi..... Trakice su zakon :) kad ti pocinjes piskat? Koji dc otprilike ovuliras
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja ja sam zedna ovih dana go graba evo..i inace sam volila gazirano popit i multivitamin sok,a sada zadnjih par dana samo vodu trpam u sebe kad sam zedna,iako ne uspijem niti popiti onoliko koliko mogu ispisati tokom dana 😂
t.loza neceu jos trcat pred rudo,makar mi je najsumnjviji izostanak glavobolje,a trebala bi dobit za 6 dana pa cemo vidjet. Mom grafu je trebalo ravno 7 dana da ustsnovi kako je doslo do O. U razmaku par sati je graf potvrdio i test vadenja progesterona,tako da..za pocetak je bitno da je doslo do O,a sad ako i ova temperatura nesto znaci,nitko sretniji od mene ☺️☺️☺️
Hope ja nisam tako pretjerano zedna al pijem dovoljno.... Cudan mi je ovaj osjet (okus) u ustima ne znam kako to ni opisat... Izmedju prehlade, suhih usta i grla... Eee kao da sam nagurala carapu u usta. Takav je i okus i osjet
Sanjarka molim te ako citas , ti si spominjala nekakav cudan okus u ustima?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Taman se spremam jutros i potres. Jako, jako blizu nas i užasno jako se osjetio.
Čekam…..
Citala sam da je bio jaki. Sva sreca nije me probudio iako ne zivim daleko. Drzi se 🙏🏻☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji