Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2021. 06:51

Jutro curke! 
    Pokloncic meni je fascinantno koliko humoristicno mozes prikazati svoj kaos u glavi i opcenito na tom polju zivota jer se sve vrtimo u krug i naravno da cemo pasti ponekad,bitno je samo da skupimo snage,dignemo glavu,zainatimo se i krenemo dalje. Nadam se da ces brzo nadoc sebi 😘
    Lucky,bogu hvala nista nisam osjetila,ali me crkva probudila oko 6 pa sam zaspala jos nesto kratko i onda zakljucila da sigurno jos nije vrijeme za mjerenje bazalne pa sam lezala u stavi mirno,pozor! Dok nije doslo to vrijeme,a kako sam istrpila da se ne upisam u gace nemam pojma ni sama 😂
    Joja znaci ja zaspala sinoc ajmo rec oko pola 10,evo budna sam nekih mozda 15-ak minuta ali sestro mila ja imam osjecaj da se naspavala nisam nista,mogla bi komotno jos drapit 😩 sto se snova tice,sanjala sam malo da sam na moru,malo neki vlak,pa sve nesto s policijom,pucnjavu,nemam pojma,totalno nesto nepovezano,al zanimljivo za film,znas ono kad se sjecas sna u samo par isjecaka,ali osjecaj mi je ko da sam prozivljavala to 🤔🙃 glava me i dalje ne boli,a za 6 dana trebam dobiti,nisam pocela pizdit i zivcanit,a polako je vrijeme u doba PMS-a,sinoc kad sam legla nesto me malo probolo u donjem dijelu trbuha iiii...da,temp je skocila jutros na 36,9 🤦‍♀️ Prva pomisao je bila: pa kako,pijem antibiotik,ne bi trebala imat povisenu temp ako imam upalu jer je antibiotik to procistio,jos danas trebam popit,kakooooo?! A onda se sjetim,ok,to moze biti znak necega drugoga,pa cekam,cekam 🤫😎🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Ožujak 2021. 07:01

Jutroo!
    Pokloncic ahhh kuzim te totalno...bas za poludit i meni se vec gade trakice i vrkuta i sve te pizde strinine. Svida mi se sto te humor ne napusta, jake smo mi sve cemo izdrzati i docekati nase bebice💪
    Joja pijem vrkutu krecem se evo citam da i orgazam moze ubrzati mengu...sve radim a glupace nema 🤷🏼‍♀️
    Lucky tako je vrijeme leti 😉
    -----
    Ja potres na svu srecu nisam osjetila ali sanjala sam neke male djevojcice i da ih trazim a one su se sakrile 🙈

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 07:03

Hope 
    Nadam se da ce ti svi ti simptomi bit dobitni.... Tempica ti je TOP .... Drzim fige na najjace 🤞
    E da ja bi izdvojila jucer i jutros totalno cudan osjecaj u ustima.... uzasno su mi suha i ne vrijedi nista sto popijem.... Zapravo cudan osjecaj ko da me boli grlo al ne boli i okus je nekako fuj. To mi je zapravo jedini simptom necega...

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 07:06

Lucky i anchy znaci snovi nisu simptom trudnoce hehhehe cim ih i vas dvije imate.. dobro ke. Ja jutros vec pala u bedaru jer nisam nista ssnjala ahahaha sta mozak radi katastrofa.... 
    Anchy samo ti pij vrkutu hehe.. mozda bi mogla i ananas. On se jede prije poroda da, mozda bi s njim mogla ubrzati i mengu

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 07:21

dobro jutro, ☕
    Pokloncic samo se ispuši, ako te itko može razumjeti to smo mi 😘 znamo mi sve da ćemo kad tad imat svoju bebicu ali ovo vrijeme čekanja jednostavno ubija. Svatko se s tim nosi na svoj način, a plusić ćw doći kad se najmanje nadaš 🤗 neću ti govoriti da se opustiš i bit će, znam kako ja mrzim kad meni to netko kaže, ali proći će i ova m pa ćeš u nove pobjede ❤️

Hope temp ti je 🔝🔝🔝 tvoja i jojina temp su mi posebno zanimljive jer su slične mojoj, nemaju neki nagli porast odmah poslije o, pa ako se i ne javim svaki dan došem vas uvijek škicnut da vidim temp i jeste mi okej 🥰 ovo zadnje se odnosi na sve 😁

Anchy oprosti ako si pisala a ja propustila, jel ima kakvih naznaka za m? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Ožujak 2021. 07:30

T.lozice Njente kod mene. Pomislila sam prije 3 dana da ce mozda O jer je trakica bila tamnija malo medutim nista ni od O. Svakako moram cekat da napravim novi bris da bi mogla od nekud dalje krenuti.... Strpljen spasen

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 07:32

T.loza uvijek mi tako poslije ovulacije treba par dana da tempica skoci.... Dok nisam piskala trakice, mislila sam da mi ovulacija kasnije dolazi..... Trakice su zakon :) kad ti pocinjes piskat? Koji dc otprilike ovuliras

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

03. Ožujak 2021. 07:46

Joja ja sam zedna ovih dana go graba evo..i inace sam volila gazirano popit i multivitamin sok,a sada zadnjih par dana samo vodu trpam u sebe kad sam zedna,iako ne uspijem niti popiti onoliko koliko mogu ispisati tokom dana 😂
    t.loza neceu jos trcat pred rudo,makar mi je najsumnjviji izostanak glavobolje,a trebala bi dobit za 6 dana pa cemo vidjet. Mom grafu je trebalo ravno 7 dana da ustsnovi kako je doslo do O. U razmaku par sati je graf potvrdio i test vadenja progesterona,tako da..za pocetak je bitno da je doslo do O,a sad ako i ova temperatura nesto znaci,nitko sretniji od mene ☺️☺️☺️

Joja 🙏
    03. Ožujak 2021. 07:52

Hope ja nisam tako pretjerano zedna al pijem dovoljno.... Cudan mi je ovaj osjet (okus) u ustima ne znam kako to ni opisat... Izmedju prehlade, suhih usta i grla... Eee kao da sam nagurala carapu u usta. Takav je i okus i osjet
    Sanjarka molim te ako citas , ti si spominjala nekakav cudan okus u ustima? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

03. Ožujak 2021. 07:54

malala

Taman se spremam jutros i potres. Jako, jako blizu nas i užasno jako se osjetio.
    Čekam…..

Citala sam da je bio jaki. Sva sreca nije me probudio iako ne zivim daleko. Drzi se 🙏🏻☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.