Jutro curke....
Joj malala bas citam da opet potres, vele da se mrvicu i kod nas osjetio,nemam pojma. Uzas, ko da tome nema kraja...
Nego hope jesi ti uspila pitat ginica ono za progesteron, kolko je vrijednist za kao kvalitetnu ovulaciju? Sory ako si napisla pa nisam vidla...
Cure, progesteron kao dize nama temp nakon ovulacije,ne? Jel on krene fakat odmah odmah rast, fakat folikul pukne v 3.00 ujutro i vec u 6 ujutro bi bazalna bila visa?
Ak me kuzite kaj ocu pitat 😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Hope ja nisam tako pretjerano zedna al pijem dovoljno…. Cudan mi je ovaj osjet (okus) u ustima ne znam kako to ni opisat… Izmedju prehlade, suhih usta i grla… Eee kao da sam nagurala carapu u usta. Takav je i okus i osjet
Sanjarkamolim te ako citas , ti si spominjala nekakav cudan okus u ustima?
Mene je mini prehlada popustila,imala sam borbu jos jucer malo,danas sam puno bolje 🤣 ja ne znam,imam nesto cudnovato u ustima,al samu sebe uvjeravam da je to okus zbog zedi iako lucim nenormalne kolicine sline 🤦♀️😂😂😂
Jutro ženskice evo menes negativnim testom ali pozitivna,znate da mi je smiješno već 😎
Ali mi je fakat drago kaj vidim da Hope i Joja imaju dobreeee tempice i simptome,da mi bar vi osvjetlate obraz 8martovskih testica ❤️
Fakat vam zgledaju grafici lijepo i neka samo rastu u visine i planine 😉🙏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
anaid cula sam se jucer s ginekologom i dala mu nalaz,rekao je da je u redu jer je O bila,ali ne bi skodilo da su vrijednosti vece pa mi je rekao da se narucim za pregled s nalazima da detaljno prouci nalaz i da mi adekvatnu terapiju d sne sjebe nesto drugo,tako da eto,nivo je kao potvrdio O,ali da mi je dobra razina i nije 🤨 medutim nadam se nekako mozda cudu i kao sto je neka cura navela ovdje nadam se da bi to bio prvi pregled trudnicki,to bi bilo bas fora,ali vidjet cemo..sto se progesterona tice,bitno je da je temperatura u porastu barem 3 dana nakon O i onda graf to detektira..e ako je O bila tokom noci,a ujutro povecanje bazalne,moguce je svakako jer tebi hraf biljezi jucerasnju temp i uoci razliku i porast vec danas,ali bitno je da ti barem 3 dana bude u porastu da se utvrdi da je doslo do O,a progesteron djeluje tako da ubrzava prokrvljenost i tijelu i automatski time podize bazalnu temperaturu 😁 to je ono sto znam trenutno o progesteronu i da je neopohodan za odrzavanje trudnoce dok posteljica ne preuzme ulogu cuvanja bebe i zato se nekima zna javljati smeckasti iscjedak u ranoj trudnoci ili pred sami dolazak M jer se snizavaju vrijednosti progesterona,a onda se uvodi kao terapija duphastone i dobrastone jer su oni puni progesterona i u slucaju trudnoce cuvaju plod dok posteljica ne preuzme daljnju ulogu do kraja T ili pak potakne na krvarenje ukoliko ne dode do T..eto toliko je moje znanje o progesteronu,e sad ako sam nesto propustila sto je vazno,curke ce se nadovezati 😄
Jutro ženskice evo menes negativnim testom ali pozitivna,znate da mi je smiješno već 😎
Ali mi je fakat drago kaj vidim da Hope i Joja imaju dobreeee tempice i simptome,da mi bar vi osvjetlate obraz 8martovskih testica ❤️
Fakat vam zgledaju grafici lijepo i neka samo rastu u visine i planine 😉🙏
Gle stvarno,ja nisam ni skuzila da se priblizava dan zena hahahahaha al hvala na podsjetniku,moram i muza sjetit danas da bude u stanju pripravnosti 🤣 sto se tempice tice,danas sam 24DC a citala sam da je bitno da temp ostane povisena od 25DC pa nadalje da bi bio znak T,a jos ima dosta do onda pa cemo vidjetiii ☺️☺️☺️
Evo kak treba izgledat negativan frer 8dpo,čisto ak nekog zanima kad bude pozitivan s čim usporedit 😅
Sad ću sve testice popisat do menge da iduće cikluse si vise ne radim ove pizdarije s pisanjem i imaginarnom trudnoćom 🤣🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Evo kak treba izgledat negativan frer 8dpo,čisto ak nekog zanima kad bude pozitivan s čim usporedit 😅
Sad ću sve testice popisat do menge da iduće cikluse si vise ne radim ove pizdarije s pisanjem i imaginarnom trudnoćom 🤣🤣
Hahahahahah kako mi je drago da se i dalje smijes nakon negativnih testica,to je pravi duh,dobit ces i ti svoj plusic kao i svaka od nas ovdje. Nazalost nemam frerova,ostalo mi je 15-ak femometer HCG,jedan CB i jedan duchesse ako zatreba,ali sigurno ima koja curka da imamu pripravnosti taj frer 🤣
Pokloncic zao mi je zbog neg testica...jbg
Joja kod tebe je bas lijepa tempica drzim fige i tebi i Hope
Hope , sve kuzim za prog.samo me zanimalo kolko fakat odmah nakon ovulacije raste. Vidi gra
https://ibb.co/HVKv5VK
Dakle meni pik bio u nedjelju popodne oko 14, i bacilo mi O u nedjelju a po meni se cini da je bila negde ili jako kasno ili bolje u noci jer vec ujutro je detektiran porast... zato me zanimalo. :)
Uhhh, a nije ti rekao koja vrijednist bi trebala bit? Jer i meni bio malo visi od tvog i niko nis nije rekel a pitala sam... 🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Folikul 13 mm na desnoj strani. Petak opet uzv.
Super za folikulic a jesu ti mozda rekli koliki je endometrij?
Sortiraj odgovore
Najstariji