Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2021. 17:40

E takoc..2.4. Je pregled u 18h..jer sve prije toga iza 16 nema slobodno,a ja dok dodem s posla vec bude 18 i takooo... 🤣🤯

Joja 🙏
    02. Ožujak 2021. 17:52

Hope drzim fige da ti to zapravo bude prvi trudnicki pregled heheh 🌹🙏💙
    Kaća oo super jel pokrivate? 🤗

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    02. Ožujak 2021. 18:20

Ja sam piskila lh trakice... Daleko su od pika... Al lijepo tamne 🤗 prosli ciklus (u ove dpo) aplikacija premom nije mogla ni ucitati vrijednosti hahah pa mi stoji 0.00 a ovaj ciklus kaze: jucer 0.10, danas 0.15... Znam da je to preeemalo za ista al eto....  
    Od simptoma imam samo cickobol.... Nemam nikakav iscjedak i ne osjetim niti jedan jedini grcic.... Katastrofa ahahha

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

zg123
    02. Ožujak 2021. 18:56

Hvala svima ❤️ ja vas inače stalno čitam samo slabo pišem :) Prvi test koji mi je pokazao pozitivan je Clearblue, a sada i ovaj, ne znam tko se to zeza sa nama 🤣 al ću sutra još 1 piškiti jer me zanima gdje je zapelo sa tom crtom. Javim sve sutra

Tonkica111
    02. Ožujak 2021. 19:04

Cure beta mi 2247... Nemam pojma kako... Falila sam očito kad je bila ovulacija ili su blizanci... Nemam pojma 🤷‍♀️ ostala sam malo zbunjena

02. Ožujak 2021. 19:14

Tonkica111

Cure beta mi 2247… Nemam pojma kako… Falila sam očito kad je bila ovulacija ili su blizanci… Nemam pojma 🤷‍♀️ ostala sam malo zbunjena

Wuhuuu...super...ne mora znaciti velika beta blizance ali drzim 🤞🤞da jesu. Sad ponovno napisi sve. Kad je bio pik ili O. Kad su bili odnosi. Koji si danas dan ciklusa. I nek bude dosadna i uredna T 🤞🤞

02. Ožujak 2021. 19:26

Evo mene od zubara. Gornja sedmica zakrpana,dolje mi je nasla zubno meso se odvojilo od zuba zato me i boli pod antibiotikom i dalje,to iduci put radi da me ne boli previse veceras. Tko nam dalje pisa?
    Joja tebi mozda LH bude negativan al HCG pozitivan😁😁😁🙈
    Tonkica jako lijepa betaaaa ☺️☺️☺️

Tonkica111
    02. Ožujak 2021. 19:31

https://ibb.co/RhhqMvB
    Kao 11. Og sam stavila ovulaciju zbog bolova i to je 18 dc... Pišu dani ciklusa na svaki datum. A srcem označeni odnosi. 

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Ožujak 2021. 19:38

Curke moje mi smo se keksnuli 🥳🥳🥳
    Nakon dobrih 16 dana 😅🤣
    I piskila sam lh popodne i nista jednake boje je kao i jucer..bezveze bas...
    ----
    Joja neka one tamne mic po mic🙂
    Tonkica wauu koja beta! Jooj ja bi blizanceke. Nadam se da kod tebe jesu 😁
    Zg123 zao mi je sto nije beta potvrdila sjenu, ali izgleda da kinezi bas hoce zajeb***. Slobodno nam se pridruzi i tipkaj 😉

Joja 🙏
    02. Ožujak 2021. 19:48

Tonkica super beta :) spremila sam tvoj kalendar pa cu te sljedeci ciklus probat iskopirat hehe (odnose jel hehe)
    Anchy uuu nek ste vi hopsali hehehe. Kad ponavljas bris? 
    Hope 🌹

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.