E takoc..2.4. Je pregled u 18h..jer sve prije toga iza 16 nema slobodno,a ja dok dodem s posla vec bude 18 i takooo... 🤣🤯
Hope drzim fige da ti to zapravo bude prvi trudnicki pregled heheh 🌹🙏💙
Kaća oo super jel pokrivate? 🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja sam piskila lh trakice... Daleko su od pika... Al lijepo tamne 🤗 prosli ciklus (u ove dpo) aplikacija premom nije mogla ni ucitati vrijednosti hahah pa mi stoji 0.00 a ovaj ciklus kaze: jucer 0.10, danas 0.15... Znam da je to preeemalo za ista al eto....
Od simptoma imam samo cickobol.... Nemam nikakav iscjedak i ne osjetim niti jedan jedini grcic.... Katastrofa ahahha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hvala svima ❤️ ja vas inače stalno čitam samo slabo pišem :) Prvi test koji mi je pokazao pozitivan je Clearblue, a sada i ovaj, ne znam tko se to zeza sa nama 🤣 al ću sutra još 1 piškiti jer me zanima gdje je zapelo sa tom crtom. Javim sve sutra
Cure beta mi 2247... Nemam pojma kako... Falila sam očito kad je bila ovulacija ili su blizanci... Nemam pojma 🤷♀️ ostala sam malo zbunjena
Cure beta mi 2247… Nemam pojma kako… Falila sam očito kad je bila ovulacija ili su blizanci… Nemam pojma 🤷♀️ ostala sam malo zbunjena
Wuhuuu...super...ne mora znaciti velika beta blizance ali drzim 🤞🤞da jesu. Sad ponovno napisi sve. Kad je bio pik ili O. Kad su bili odnosi. Koji si danas dan ciklusa. I nek bude dosadna i uredna T 🤞🤞
Evo mene od zubara. Gornja sedmica zakrpana,dolje mi je nasla zubno meso se odvojilo od zuba zato me i boli pod antibiotikom i dalje,to iduci put radi da me ne boli previse veceras. Tko nam dalje pisa?
Joja tebi mozda LH bude negativan al HCG pozitivan😁😁😁🙈
Tonkica jako lijepa betaaaa ☺️☺️☺️
https://ibb.co/RhhqMvB
Kao 11. Og sam stavila ovulaciju zbog bolova i to je 18 dc... Pišu dani ciklusa na svaki datum. A srcem označeni odnosi.
Curke moje mi smo se keksnuli 🥳🥳🥳
Nakon dobrih 16 dana 😅🤣
I piskila sam lh popodne i nista jednake boje je kao i jucer..bezveze bas...
----
Joja neka one tamne mic po mic🙂
Tonkica wauu koja beta! Jooj ja bi blizanceke. Nadam se da kod tebe jesu 😁
Zg123 zao mi je sto nije beta potvrdila sjenu, ali izgleda da kinezi bas hoce zajeb***. Slobodno nam se pridruzi i tipkaj 😉
Tonkica super beta :) spremila sam tvoj kalendar pa cu te sljedeci ciklus probat iskopirat hehe (odnose jel hehe)
Anchy uuu nek ste vi hopsali hehehe. Kad ponavljas bris?
Hope 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji