Ja nisam mogla izdržati i sad sam išla vaditi betu, 3 min mi je od doma labplus, tako da javim kad dođu rezultati 💪🏼❤️
Totalno sam zbunjena i blago reći iznervirana 🤣🤣🤣
Evo cure, ovo su bili moji kinezi na 12dpo, kasnije mi je bila implhttps://ibb.co/892zXGv to su bili pozitivni na kraju a jedva se sjena vidi
Kod tebe se vidi lijepa roza bojica,ali kod zg mi se cini kao da je siva crta a ne roza 🤔
Ja nisam mogla izdržati i sad sam išla vaditi betu, 3 min mi je od doma labplus, tako da javim kad dođu rezultati 💪🏼❤️
Totalno sam zbunjena i blago reći iznervirana 🤣🤣🤣
Pametno si napravila,bravo! Javi rezultate! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Javim obavezno 💪🏼 Jako je svijetla i tanka, pitala sam sada muža čini li mu se da je ta crta siva ili boje ko kontrolna rekao je da mu se čini da je ko ova, on ne zna šta je evaporacijska pa sam ga baš pitala jer si ja i umislim svašta 🤣
Zg koja je cijena vadjenja bete u labplusu?
Hope hehehe pa super ti izgledaju trakice.. vidim da su tebi cijeli ciklus tako sarene. Jesi probala neke manje osjetljivije? Mozda bi ti bolje pasale
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Javim obavezno 💪🏼 Jako je svijetla i tanka, pitala sam sada muža čini li mu se da je ta crta siva ili boje ko kontrolna rekao je da mu se čini da je ko ova, on ne zna šta je evaporacijska pa sam ga baš pitala jer si ja i umislim svašta 🤣
A gle moguce je da je i roza ali je zbog stajanja i sive dobila tu neku mutavu nijansu. Znat cemo vise kad stigne beta! Kad nalaz bude?
Zg koja je cijena vadjenja bete u labplusu?
Hope hehehe pa super ti izgledaju trakice.. vidim da su tebi cijeli ciklus tako sarene. Jesi probala neke manje osjetljivije? Mozda bi ti bolje pasale
Ma na pocetku ciklusa nema ni c od druge crtice,a prema
O do M su svakakve,malo skoci pa padne i tako u krug..zelene su bile najmanje osjetljive do sada,ali i one su u ovoj fazi ciklusa imale tamniju crticu bar kod biokemijskih..sad ne znam. Ja sam svoju duznost za danas obavila. Pokusavam dobiti ginekologa ali mi se ne javlja jos 🤔
Ja cu upravo ići u analize vaditi betu za 132 kn tako nešto i nalazi su kroz 2 sata... Što se tiče testova kineza zalijepit ću sliku sada od 9 dpo i 11 dpo... Samo da iskopam.
Sortiraj odgovore
Najstariji