ZG držim fige da je pozitivna beta :))) javljaj svakako
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
https://ibb.co/1q2TFvG
Kinezi
Kako je ovo lijepo vidjet 💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure 2.3 je 😡 ovo je 2. put da mi je test bio “pozitivan”, ljuta sam ko pas
ZG i Tonkica držim vam fige s Betama,to znaci da ima nade za sve nas koje pisamo skoro ☺️
Obavezno javite rezultate ❤️🙏
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Zg bas mi je zao. Vjerujem da si ljuta. Sve smo prosle lazno pozitivne testice... 😵 Mislim da su kinezi ok al treba ih se par dana za redom radit i tek ako vidis da tamne, mozes bit sigurna u trudnocu.
Dobrodosla si s nama pratit trakice i simptome... Mozes napisat u potpis nesto o sebi, dragom, sta koristite od suplemenata, koliko se trudite, dijagnoze ako ih ima .... Cisto da te lakse pratimo 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Zg zao mi je..evo to je razlog zasto ja takve vise ne uzimam,a femometer sam isprobala na pocetku ciklusa,pred ovulaciju i danas na 8DPO da ne bi bilo nismo znali..
Poslala sam ginekologu nalaz. Kaze on u redu je no ne bi skodilo je je visih vrijednosti. Ja njemu jel postoje kakve tablete ili preparati da se malo povisi vrijednost. Sad cekam da vidim sto ce rec 🤣
Zg zao mi je..evo to je razlog zasto ja takve vise ne uzimam,a femometer sam isprobala na pocetku ciklusa,pred ovulaciju i danas na 8DPO da ne bi bilo nismo znali..
Poslala sam ginekologu nalaz. Kaze on u redu je no ne bi skodilo je je visih vrijednosti. Ja njemu jel postoje kakve tablete ili preparati da se malo povisi vrijednost. Sad cekam da vidim sto ce rec 🤣
Hope ne bi te htjela plasiti ali meni je doktor prepisao duphaston zbog kakti manjka progesterona od 15-25 dc i ja sam zbog te terapije dobila POLIP.... Kad sam otisla kod privatnika (jako iskusnog doktora s puno iskustva) on mi je rekao da ne kuzi doktore koji to rade jer to moze sa sobom donijeti i negativne stvari... u mom slucaju je takva terapija djelovala cak i kao kontracepcijsko sredstvo jer sam pila u prevelikim kolicinama (tako mi je objasnio).,.. rekao mi je privatnik da se dodatni progesteron treba uzimat u trenutku kad saznas za trudnocu kao potpora zutom tijelu i nikako drugacije..... Progesteron moze sprijeciti ili poremetiti ovulaciju...
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Netko s posla je pozitivan. 😔Ako nas pošalju u samoizolaciju postupak propada. 😓
😢😥😓🙀😿 Nadam se da i ako dobijes taj cirkus, neces imat vecih simptoma 💙🙏
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
ZG žao mi je, ostani s nama ovde (nadam se ne zadugo) super su cure za potporu
Malala znači ne vjerujem. Nadam se da vas neće stavit u izolaciju. Nama u dućanu kad je netko bio pozitivan (mali kolektiv, 6 ljudi) nismo išli u izolaciju. Samo njihovo kućanstvo. Nadam se da će tako bit i kod vas
Hope super da je gin rekao da je to u redu, a vrijednosti šetaju iz dana u dan. Vjerujem Da je to sve ok
Moje trakice napreduju, očekujem sutra nagli skok
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pitala sam ja njega jel se to moze kako malo podici vrijednost pa mi je rekao da nazovem i dogovorim pregled,a da ponesem sve nalaze da ih detaljno prouci da vidimo sto bi bilo odgovarajuce kao terapija da ne stvara potencijalne probleme. Evo zovem sestru vec 10min,nikako da mi se javi 🤷♀️🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji