Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    02. Ožujak 2021. 12:40

Kaća sva sreca samo 3 dana sumameda! 

ana0310
    02. Ožujak 2021. 12:42

Anchy_23 🌈

Ana0310 potpisujem sve sto si napisala. Bila sam trudna i sama sam cula idiotarije od ljudi. Sad sam se opametila, nitko nista ne zna i tako je najbolje a i otupila sam malo. Ako netko bas zadire u moju intimu tako im mrtvo ladno otpilim da me se vise nikad nista ne usude pitati.
    Kad ostanem sljedeci put T nece apsolutno nitko znati ni spol ni termin poroda. Jer kad se krenes priblizavati terminu ili nedaj Boze prodes termin pa krenu zvanja i pitanja svaki dan jesi rodila? jesi rodila? pa kad ces pa vidi kolika si kad ces? Ljudi bi ti najrade live prjenos iz radaone…svasta sam se nacitala na forumima kad sam bila T od drugih a i znas sama kakvi su ljudi zabadala grozna…
    Nadam se da si nam ti i bebica dobro vidim prosla si pola puta

Da, treba otupiti. Ok sam vise manje, na bolovanju i mirovanju jer je posteljica preko usca pa da nebi krenula krvariti, nadam se da bude sve ok na kraju.
    Navijam za vase plusice, jos malo pa krece masovno piskanje stapica 😊

2021. M 💗

Kaća
    02. Ožujak 2021. 12:46

Jel nam bajo još u komadu?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    02. Ožujak 2021. 12:51

Pokloncic e pa o tome sam ti govorila... Ipak, cini mi se da meni evap nikad nije bila tako tamna aj napravi neki drugi sutra ujutro
    Zg aj slikaj na nekoj neutralnoj povrsini (npr na listu wc papira) i napravi neki drugi test al pazi na osjetljivost..... Ne znam koliko je tak CB osjetljiv
    Kaća ahahhaha i ja ostala samo na 3 lh trakice... Pa sad pazim da sve u isto vrijeme ispiskim.... Za poludit

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    02. Ožujak 2021. 12:58

Imam samo frer ali i kod njega vidim čista sranja s tim crticama tak da ću još razmislit jel mi treba taj stres ranom zorom 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kaća
    02. Ožujak 2021. 13:01

Žene moje ajde vi meni malo svoje mudrosti udijelite. Rodica mi ima cikluse 28 dana, ali krvarenje traje 15-20 dana. Vadila je hormone i na 4 DC kad su referentne vrijednosti progesterona 0.3 - 2.42 njoj je 6.29. Plus testosteron lagano preko granica a estrogen lagano ispod. To sam odma znala da će bit tako jer preko mamine crte sve žene su dlakave 😂 
    Ultrazvuk je radila, nema cisti, jajnici uredni. Jel se neka od vas susrela s tako nečim?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Ožujak 2021. 13:10

Ana Miruj mazi trbuscic i biti ce to dobro! Drzim fige da i druga polovica T prode proleti brzo i mirno  

02. Ožujak 2021. 13:11

Uh moja kaca..prvo kako ikoji ginekolog moze smatrati da je to u redu? Hormonski disbalans je samo takav jer ona u folikularnoj fazi ima povisen progesteron sto nikako nije dobro.. to moze ukazivati ili na poremecaj nadbubreznih zlijezda ili nedaj boze na tumor jajnika. Jel radila tumorske biljege ikako,cisto da se izbaci ta mogucnost uzasne bolestine? U svakom slucaju kod nje je nesto gadno pobrkano s hormonima iako nema vidljivih cista. Mozda najbolje da krene s tumorskim biljezima za pocetak,neka se pripremi jer su ginekolozi jaaako teski za tu pretragu ali tako visok progesteron na 4DC ne smije biti,njoj je taj progesteron kao da je usla u luteinsku fazu a to je vremenski nekako nemoguce. Moje preporuke su pretraziti bubrege i napraviti tumorske biljege. Sto se testosterona tice,ja sam isto dlakavija,ali je taj hormon meni okej,on moze ukazivati na pocetak PCOS-a..kakvi su joj odnosi LH i FSH? 

Joja 🙏
    02. Ožujak 2021. 13:21

Kaća ne znam. Mozda ce ti annb znat nesto vise reci.... 
    Pokloncic pa zar i Frerovi bacaji lazne sjene??? 🤯😤🤦

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

zg123
    02. Ožujak 2021. 13:23

Joja, evo slikala sam, ovo je znači 3 sata nakon što sam radila test
    https://ibb.co/RQqrnKH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.