Anaid moja čupavica je havanezer. Slika ti se izbrisala ne može se otvorit 😲
Hope samo ti njemu pokucaj 😎
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hope i kod mene je mrvicasto ahahah evo sad sam primijetila.... Ne bi isla za tim da mi nisi rekla.... Isla sam piskit i onako mi malo iscjetka ostalo na papiru ja luda isla probat prstom a na prstu a sve neke mrvice ostale .. Ne znam, cini mi se da smo pocele zabrijavat ahahhahah
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hope i kod mene je mrvicasto ahahah evo sad sam primijetila…. Ne bi isla za tim da mi nisi rekla…. Isla sam piskit i onako mi malo iscjetka ostalo na papiru ja luda isla probat prstom a na prstu a sve neke mrvice ostale .. Ne znam, cini mi se da smo pocele zabrijavat ahahhahah
Znaci nisam jedina hahahaha..a cuj,za tjedan dana cemo znat sto je 😂😂😂 stigne se pogorsat,a stigne se i smirit. Imas samo taj iscjedak ili imas i neke popratne simptome-svrbez,peckanje?
Jutro ženice drage, trudilice, lavice, pozitivke i ludače s trakicama Ovo je naravno sve iz ljubavi <3
Koliko ste već rano ujutro natipkale, mrak ste mi :D
Malala najbolje se odmaknuti od ljudi koje stvarno trljaju sol na ranu i ne razumiju. Ti se osjećaj još gore a ne možeš si pomoć. Sretno na uzv-u
Lucky ehhhh ti mužeki, oni su smotani ko sajle. Isto sam to prošla sa svojim prije godinu i pol, izlazio je iz kombija i drito stao u rupu na pločniku i bum, zglob ko buhtla, al srećom samo uganuće ali nije mogao hodat skoro dva tjedna i da, mi smo ostali trudni nakon tog bolovanja, tak daaaaaa fingers crossed :D
Kaća dođite k nama na kavicuuu, ja ih imam dva :)))))) jednu malu prasicu-shi tzu i velikog diva bernski planinski, ona ima 8 godina ali je sa nama 5 jer je udomljena, a div isto 8 eh on je s predigreom
Hope željno isčekujem tvoju trakicu
Mislim da su snovi dobra stvar, tj dobar simptom T iako čudno zvuči... Ja sam uvijek sanjala trudnoće u doba kad sam stvarno i ostala trudna
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Anaid jao ne sjecam se kako stavila FF, cure su me uputile kako da to napravim... Mozda zna lucky
Hope ma nikakvog mirisa nema... Iscjetka je malo i nista me ne svrbi heheh... Ne vjerujem da je ikakva upala hehe...
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Kad smo vec kod ljubimaca, o o je moja mrcina
U kucu nebi uso da mu platis keksicima, zajeban do boga miloga, ali strasno zaigran i bas bas posebnog karaktera i nebi ga dala za nista 😊
Ajmeeeee kako je prekrasaaan ljubav lijepa
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Kad smo vec kod ljubimaca, o o je moja mrcina
U kucu nebi uso da mu platis keksicima, zajeban do boga miloga, ali strasno zaigran i bas bas posebnog karaktera i nebi ga dala za nista 😊
Uuuu mi imamo malamuta :) i mačka 💙😺💙 kojeg obozavammm.. dodje mi ko moja mala beba... Ima cak i svoju sobu ahahha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hopenajbolje ti nama slikaj taj svoj iscjedak 🤗
Doris pa bome su zivopisni hehhehehe nije bas da vjerujem u to kao simptom al valja sve prijavit hehehhe…. kako si ti? 🌹
Pokloncic macko jesi pisnula jutros
Danas sam baš super, jajnik se smirio i tako čekamo sljedeći tjedan da se počne nešto dešavat.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Hopenajbolje ti nama slikaj taj svoj iscjedak 🤗
Doris pa bome su zivopisni hehhehehe nije bas da vjerujem u to kao simptom al valja sve prijavit hehehhe…. kako si ti? 🌹
Pokloncic macko jesi pisnula jutros
Danas sam baš super, jajnik se smirio i tako čekamo sljedeći tjedan da se počne nešto dešavat.
Ooo pa jedva cekam da i pocnes prijavljivati simptome hehehe. Brzo ce proci tih tjedan dana 🤗 drzim ti naaajvece fige na svijetu 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Curke prekrasni su vam peseki
Moji imaju peseka maltezera preslatke zivotinjice obozavam ih!
Sortiraj odgovore
Najstariji