Jojapa i tvoja tempica se fino drzi 🤞🏻🤞🏻 Ja isto zadnjih par dana imam tolko stvarne snove. Prekjucer sam sanjala da je moj muz svojoj dugogodisnjoj kolegici iz skole htio biti donor sperme jer je nju muz prevario a htjela je dijete pa kao on ce biti donor,a samnom ne zeli 😂😂 evo nocas sam sanjala da mi je sef napravio zamku na poslu pa sam ga prijavila nadredenima u Irskoj i onda je bilo svade i svade u razgovoru s njima 🤦♀️😂
Luckymoj je od mene visi oko 35cm,aj samo to zamisli,meni treba onaj mali stepenik ako ga zelim zagrlit kad mi padne na pamet da ga ne moljakam 😂 on se ne zali,njemu dobro,meni dobro,pogotovo kad legnemo spavat,taj grije bolje nego 3 deke s kojima se pokrivam 🙃🙈
Nego primijetila ja nesto cudno jutros u iscjetku svom i idem naravno googlat kad ono:
Jel koja od vas imala taj bijeli mrvicasti? Ne znam sto misliti evo..nemam nista popratno,prvo sam mislila nije valjda neka infekcija i isla googlat pa kaze tamo je vise sirast iscjedak pracen sa svrbezi il peckanjem,a sta je ovo majko moja..javlja mi se prvi put 🤷♀️ Jel koja od vec postalih majki imala takav simptom kao mogucu T? 🤨🙈
Meni se sad pojavila.. I svrbucka me... Poludit ... Rekli su mi kao ako je candida da mi nebi trebalo naštetit toliko
Dobro jutro mackiceHope uu super ti je tempica… Jucer bas dobar pad 🤗
____
Dugo sam razmišljala jel da vam uopce ovo govorim ahahha… Inace sam vrlo oprezna sa simptomima i ne vjerujem u njih al nikako ne mogu zanemarit ove snove koji me prate sad vec trecu noc… Dakle, vec tri noci sanjam cuda i cudesa (ne znam kako mi to mozak smisli uopce)…. Preksinoc me bivsa kolegica koju nisam vidjela godinu dana -šišala 🙄 a sinoc me najdrazi tetak tjerao iz svoje kuce, nije mi dao jest itd…
Tesko mi uopce povezat to sa simptomom trudnoce al precudno je za mene…. Inace spavam ko klada
Joja čitala sam da je simptom trudnoće životopisni snovi.
Vidi: 15. Živopisni snovi
"Snovi tijekom trudnoće često su intezivniji. Dakle, ako su vaši snovi postali dramatičniji, to bi mogao biti znak trudnoće. "
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Kaca nije nista odgovorio,radi popodne danas pa cu ga onda kontaktirat,a i idem zubaru,a ordinacije su blizu tak da mu mozda i pokucam na vrata 😂😂
Tonkica111 meni ne prvo neka infekcija pala na pamet,al vidjm da su popratni simptomi svrbez i peckanje,a mene to ne muci trenutno pa nemam pojma sto da mislim 🤷♀️
Lucky hehehehe cini mi se da svi simptomi mogu znaciti i jedno i drugo hahaha kako to izludjuje 😅 moras muza ljubit mazit i brzo ce proci... Kad te upikne nestat ce sva bol hehehe
Kaća prekrasan ti je cucak jaoooo sad sam tek skuzila da ga imas i na svataru :)
Malala najbolje ti je nama pisat ukoliko te nesto muci. Al probaj si misli prebacit na pozitivu... Psiha stvarno radi puuuno problema zenama.. nemoj da te sekira doktorov postupak ili nasa birokracija... To ne mozes promijenit.... Al na srecu, imas priliku sad za neku novu srecu.... Sredi si misli i ponavljaj si u glavu bit ce dobro, idemo po nasu bebicu.... Na taj nacin kroz sve ces prepreke lakse preci... Ako nekad padnes, pisi nam, mi smo tu ds te dignemo.... Guglaj si malo nekakve vitamine, skini si mozda nekakav olan prehrane i proucavaj ga.... od prijatelja koji nisu na srecu prosli to sto mi prolazimo, ne ocekuj da shvate... nit mogu, nit trebaju bit optereceni s takvim stvarima... Bolje za njih da zive u ruzicastom svijetu.... Ja npr imam najbolju prijateljicu koja tkđ godinama radi bebu i nekad si nesto kazemo, al u principu svaka prolazi svoju muku sama za sebe... 💙💙💙💙💙💙💙 Nas imas uvijek 💙💙💙💙
Hope hmmm ne znam stvarno... Imas li dosta iscjetka? Lucky kakav je tvoj iscjedak hehehe da znamo kakav treba iskljucit
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Zene,majke,kraljice... dobro vam jutro..
Evo moj graf https://ibb.co/svC7n42, sutra ce to ff oznacit kao da je bila O...
Kaca ja sam se rastopila na tvog maltica, i ja imam 2, i svjesna sam da bude prije muz letio iz kreveta dok dojde beba nego one dvije. Ja vam tu ljubav nebrem opisat, kolko mi je tesko zbog svega, dok imam njih dvije, ja vec jesam mama, jer moje je srce puno ljubavi 😍
Hope tempica super izgleda, ima kakvih simptomcica?
Di su pisalice, niko nebude pisal ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Hope najbolje ti nama slikaj taj svoj iscjedak 🤗
Doris pa bome su zivopisni hehhehehe nije bas da vjerujem u to kao simptom al valja sve prijavit hehehhe.... kako si ti? 🌹
Pokloncic macko jesi pisnula jutros
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Zene,majke,kraljice… dobro vam jutro..
Evo moj grafhttps://ibb.co/svC7n42, sutra ce to ff oznacit kao da je bila O…
Kacaja sam se rastopila na tvog maltica, i ja imam 2, i svjesna sam da bude prije muz letio iz kreveta dok dojde beba nego one dvije. Ja vam tu ljubav nebrem opisat, kolko mi je tesko zbog svega, dok imam njih dvije, ja vec jesam mama, jer moje je srce puno ljubavi 😍
Ne mogu ti otvorit graf. Zasto ga ne stavis u potpis ? 🌹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
https://ibb.co/B4hgwy
Dakle, anketa. Koga cemo izbacit iz kreveta dok dobe beba, a) ove moje slatkice, b) muza 😂😂
Iscjedak nemora nuzno bit upala, a opet ima upala di nema simptoma ni iscjedka. Pa je sad malo tesko rec od cega je.. mozda je ipak T 😉😉
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Zene,majke,kraljice… dobro vam jutro..
Evo moj grafhttps://ibb.co/svC7n42, sutra ce to ff oznacit kao da je bila O…
Kacaja sam se rastopila na tvog maltica, i ja imam 2, i svjesna sam da bude prije muz letio iz kreveta dok dojde beba nego one dvije. Ja vam tu ljubav nebrem opisat, kolko mi je tesko zbog svega, dok imam njih dvije, ja vec jesam mama, jer moje je srce puno ljubavi 😍
Ne mogu ti otvorit graf. Zasto ga ne stavis u potpis ? 🌹
Hmmmm, neznam kak 😂😂😂 daj mi upute da probam
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
A nista,pratit cu dalje razvoj,vidim da moze i ne mora biti simptom necega 😂😂 najbolje ugasit internet,smotat kablove i lec u krevet 😂 posto je danas 7 dana do M,a ne boli glava ko proslih ciklusa,to je isto neki napredak 😂 i da,primijetila sam jutros da su mi ce malo cicke napuhale i da bole 😂 medutoa to je znalo biti i prije M,pogotovo kad sam imala biokemijske,sad ko ce ga znat 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji