Lucky ma ti vise nemas bakteriju kakva bakterija ,fuj fuj 🤞🤞
Anchy imas pravo zadrzat svoju privatnost za sebe, tj ajde mi moramo sve znati,mi smo ipak specijalci 😁😁kaca i ja mislim da bude tak 😂
Zg123 to ti je pozitivno, cestitam 🖐
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Tonia pa kaj evapo. Crtice su tak tamne ??? Onda bome neznam, ja sam na prvu pomislila da je pozitivan test.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Luckyma ti vise nemas bakteriju kakva bakterija ,fuj fuj 🤞🤞
Anchyimas pravo zadrzat svoju privatnost za sebe, tj ajde mi moramo sve znati,mi smo ipak specijalci 😁😁kacai ja mislim da bude tak 😂
Zg123to ti je pozitivno, cestitam 🖐
Ma tu sve kazem i sto treba i sto ne treba
Jel znate jel mogu napraviti danas još clearblue test sa tjednima s obzirom da trebam za 5 dana dobiti trebam li raditi sa prvim jutarnjim urinom?
Jel znate jel mogu napraviti danas još clearblue test sa tjednima s obzirom da trebam za 5 dana dobiti trebam li raditi sa prvim jutarnjim urinom?
Mislim da možeš al probaj se bar 4-5 sati strpiti od mokrenja i uz minimalni iznos tekućine. Tako će se skupiti koncentrirane mokraće u mjehuru pa će se najbolje pokazat
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
*unos tekućine 🤦
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja se moram strpiti bar još sat vremena za lh piškiti imam ih samo 5 pa ih sve piškim u istim uvjetima da nema odstupanja. Brate nekad mogu po 6 sati bez da odem na WC, a kad moram lh testirat jedva dva sata da se strpim 🤦
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ovo je moj test s drugim jutarnjim 7dpo,isti test kao i ZG123 i mislim da je to evaporacijska.
Slikan je u roku,i blago se vidi dok se ucitavaju crtice ali nakon sušenja postaje tanja crtica i zato mislim da on baca evaporacijske 🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja se moram strpiti bar još sat vremena za lh piškiti imam ih samo 5 pa ih sve piškim u istim uvjetima da nema odstupanja. Brate nekad mogu po 6 sati bez da odem na WC, a kad moram lh testirat jedva dva sata da se strpim 🤦
Ista stvar, mogu satima bez wc-a a onda kad trebam izdrzati da bi piskila po trakicama onda mogu svakih 5 min.
E a kad sam T bila, svaki put kad dodes na redovnu kontrolu moras dati urin..popiskiti se kod njih u casicu. E pa ja to nisam mogla, ne znam zasto psihicki nesto haha uvijek sam od doma nosila u casici. Dodem tamo i ne mogu piskiti
Ista stvar, mogu satima bez wc-a a onda kad trebam izdrzati da bi piskila po trakicama onda mogu svakih 5 min.
E a kad sam T bila, svaki put kad dodes na redovnu kontrolu moras dati urin..popiskiti se kod njih u casicu. E pa ja to nisam mogla, ne znam zasto psihicki nesto haha uvijek sam od doma nosila u casici. Dodem tamo i ne mogu piskiti
Znači razumiš o čemu pričam 😂
Sad imam drugi problem. Moram se strpiti do 4 sata za lh jer sam da oprostite dobila proljev od summameda čak i uz probiotik. Luda kuća
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji