Hopenajbolje ti nama slikaj taj svoj iscjedak 🤗
Doris pa bome su zivopisni hehhehehe nije bas da vjerujem u to kao simptom al valja sve prijavit hehehhe…. kako si ti? 🌹
Pokloncic macko jesi pisnula jutros
Danas sam baš super, jajnik se smirio i tako čekamo sljedeći tjedan da se počne nešto dešavat.
Ooo pa jedva cekam da i pocnes prijavljivati simptome hehehe. Brzo ce proci tih tjedan dana 🤗 drzim ti naaajvece fige na svijetu 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Hvalaa Znam da je rano, ali danas pišam od jutra ko da sam popila hektolitre tekućine, a ono popila samo ujutro 2 dcl vode sa evinim kapima
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Ovo su moji prasci Obožavam ih
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky, ne kaže se bezveze sitna-dinamitna. 😉😉😉
I to što kažeš, drugi se hrane tuđom nesrećom. A ne znaš tko ti je prijatelj, nažalost. I da, najbolje ne nikome ništa govoriti. Tako ću i raditi sada.
Poklončić, ne znam jesu snovi simptom trudnoće.
Mene boli glava od jutra. Možda od klomifena, ali ovo je prvi puta u 5 dana. Noćas budna od 3.30. nisam mogla spavati.
Znas sta ti je to jos, ljudi nemaju pojima malala, fakat nemaju. Sad imaju ovakve ispade, kad ostanes trudna bit ce drugi ispadi i svako si uzima za pravo svasta rec i komentirati. Ja sam ostala sokirana koliko zena nema pojma da se do trudnoce vrlo cesto ne dolazi jednim seksom mjesecno tad kad ti veli ona aplikacija Moj kalendar. Vjeruj mi kad ostanes trudna idu stavovi druge sorte, tipa mene su gledali ko najvece smece kad bi se pozalila na mucnine il ostale tegobe u trudnoci, a jedna poznanica je zabrijala da planiram pobaciti ako mi dijete ima down jer sam ju raspitivala za kombinirani i nifty. O savjetima temeljenim na idijotarijama i bapskim pricama ni necu. Tako da ti preporucam da otupis. Stvarno od srca. Znam da je tesko gledati sve oko tebe kak ostaju trudne ko iz sale, al tuguj u miru i kreni dalje u svoje pobjede jaca. Doc ce i tvoje cudo. 😊
2021. M 💗
https://ibb.co/B4hgwyg
A sad ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Gužva mi je, ne stignem vas sad pratit, kasnije kad se ljudi oko mene skuliraju ću se uključit dalje
ali morala sam uhvatiti 2min da kažem da sam se ja išla javi tginu za novi termin da mi se ne popune termini, i eto gac ja u četvrtak naručena, to je taman 2 tjedna od antibiotika, tako da ću sve lijepo stić prije M, i nadat se da će sve bit ok
Odlicno :) sad cekamo briseve s tobom :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://ibb.co/B4hgwyg
A sad ?
ma miseki slatki :))))) nema do naših pasića
Lucky aman taman, riješiš ginića i onda držimo fige :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky drzim fige da si se rjesila bestije i da ti se sve poslozi da obavis kako si zamislila!
Ana0310 potpisujem sve sto si napisala. Bila sam trudna i sama sam cula idiotarije od ljudi. Sad sam se opametila, nitko nista ne zna i tako je najbolje a i otupila sam malo. Ako netko bas zadire u moju intimu tako im mrtvo ladno otpilim da me se vise nikad nista ne usude pitati.
Kad ostanem sljedeci put T nece apsolutno nitko znati ni spol ni termin poroda. Jer kad se krenes priblizavati terminu ili nedaj Boze prodes termin pa krenu zvanja i pitanja svaki dan jesi rodila? jesi rodila? pa kad ces pa vidi kolika si kad ces? Ljudi bi ti najrade live prjenos iz radaone...svasta sam se nacitala na forumima kad sam bila T od drugih a i znas sama kakvi su ljudi zabadala grozna...
Nadam se da si nam ti i bebica dobro vidim prosla si pola puta
Bok svima. Radila sam test i danas mi je 9 dpo, piškila sam ovulacijske testove. Kad sam danas napravila test, ostavila sam ga u wc-u i tek nakon pola sata išla vidjeti i vidi se još jedna crtica. Ovo je kinez naručen s ebaya, pa jel ima netko iskustva daje li on lažne sjene jer mi je clearblue jednom dao?
https://ibb.co/xXdTmVr [ibb.co]
Malala sretno na ultrazvuku
Lucky znači ima li išta ljepše u svijetu pasa od crnog haskija sa nebesko plavim očima
Tonia ajme koja kombinacija tako sam i ja uz ovu švrću imala belgijskog ovčara
Anaid muž izlazi iz kreveta 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Bok svima. Radila sam test i danas mi je 9 dpo, piškila sam ovulacijske testove. Kad sam danas napravila test, ostavila sam ga u wc-u i tek nakon pola sata išla vidjeti i vidi se još jedna crtica. Ovo je kinez naručen s ebaya, pa jel ima netko iskustva daje li on lažne sjene jer mi je clearblue jednom dao?
https://ibb.co/xXdTmVr[ibb.co]
Hmmm mislim da je ovo evaporacijska, a ti kinezi daju inaće laže sjene, za 9dpo je ovo dosta jaka crtica da bi bila prava... Najbolje možda pričekati dva dana pa ponovit sa jutarnjim urinom
Kaća uuu belgijaneri su prekrasni, ali i imaju finu narav...ovi moji su ko bebice, ovaj je samo veliki a maza za poludit, a prasica je naravno gazdarica
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi