Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    02. Ožujak 2021. 08:00

Odmor za dusu* ne dudu hahahah jesam prolupala skroz hahaha

02. Ožujak 2021. 08:01

malala

Hvala, cure. ♥️♥️♥️ Divne ste i u pravu. 👍 Nadam se da ću danas vedrije gledati na sve. Tko ne prolazi ne može shvatiti. Ona valjda misli da sam ljubomorna ili što. Ali to nije ljubomora i zavist nego tuga, čežnja, želja,….
    Još danas klomifen pa sutra uzv. 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞
    Anchy, nadam se da će ti krenuti M da obaviš sve kako planiraš. 🤞
    Hope, sretno kod zubara!! 😁😬

Ufff vec me strah a to je tek u 18 danas 😂😂 al hvala! 🙋🏼‍♀️💪🏻🙈

02. Ožujak 2021. 08:14

Lucky🍀

ODBROJAVANJE 3/2021

Hopeforyou - 09.03.2021. - 7 dana ❤️
    Pokloncic13 - 09.03.2021. - 7 dana ❤️
    Joja - 09.03.2021. - 7 dana ❤️
    Anitram1982 - 10.03.2021. - 8 dana❤️
    Lucky - 10.03.2021. - 8 dana ❤️
    DajanaT2106 - 11.03.2021. - 9 dana ❤️
    DorisS - 13.03.2021. - 11 dana ❤️
    Tonka122 - 13.03.2021. - 11 dana ❤️
    Kaća - 17.03.2021. - 15 dana ❤️
    Malala - 23.03.2021. - 21 dana❤️
    T.loza - 25.03.2021. - 23 dana❤️
    Annboleyn - 31.03. 2021. - 29 dana ❤️

Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
    Wonderwoman - ❤️
    Silver - ❤️
    Anchy_23 - ❤️
    Danchy1990 - ❤️
    Maki994 - ❤️
    Sayuri - ❤️
    Zoe - ❤️

Bit ce napeto iduci tjedan,vidim da se sve nesto zaredale ☺️☺️☺️

02. Ožujak 2021. 08:15

Lucky🍀

Jutro zene, evo odbrojavanje, nisam stigla citat dok sam dragog namazala, oprskrbila ljekovima i oblogama, pa sam u strci dok nisam dosla do posla evo. Ukratko nezgoda dok ne radio po kuci, sva sreca nije nista polomljeno, ali jedva hoda, ni nema veze, sad odmor za njega par dana pa ce to bit ok.
    A sad idem vas lagano procitat ako me netko ne omete na poslu 😂

Auuuu,ajde bitno da nije nista polomljeno,a ako su tetive stradale za mjesec dana je ko nov! 😁 mi sve mislile da niste imali neke egzebicije pa je on izvukao deblji kraj 🤣🙈

Kaća
    02. Ožujak 2021. 08:41

Lucky🍀

😂😂😂 Ako ce itko od nasih egzibicija izvuc deblji kraj to cu bit ja, jer sam dosta mala, a on je dosta velik, cudo da vec nisam polomljena sta mi radi 😂😂😂🙈🙈

Hahhahahahahhaha jesi me nasmijala. Izgleda da si neka žilava. 😂 
    Mog jadnog rastura kolino, al nema veze kaže on može on bit "Patrik zvijezda"  a ti Kaćo radi 😂

Mi chilamo i čekamo oče nam se tko pridružit na kavu. 
    Ima li tko da piški bilo šta? 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    02. Ožujak 2021. 08:48

Dobro jutro mackice 
    Hope uu super ti je tempica... Jucer bas dobar pad 🤗
    ____
    Dugo sam razmišljala jel da vam uopce ovo govorim ahahha... Inace sam vrlo oprezna sa simptomima i ne vjerujem u njih al nikako ne mogu zanemarit ove snove koji me prate sad vec trecu noc... Dakle, vec tri noci sanjam cuda i cudesa (ne znam kako mi to mozak smisli uopce).... Preksinoc me bivsa kolegica koju nisam vidjela godinu dana -šišala 🙄 a sinoc me najdrazi tetak tjerao iz svoje kuce, nije mi dao jest itd... 
    Tesko mi uopce povezat to sa simptomom trudnoce al precudno je za mene.... Inace spavam ko klada

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Tonkica111
    02. Ožujak 2021. 08:58

Joja💙

Dobro jutro mackiceHope uu super ti je tempica… Jucer bas dobar pad 🤗
    ____
    Dugo sam razmišljala jel da vam uopce ovo govorim ahahha… Inace sam vrlo oprezna sa simptomima i ne vjerujem u njih al nikako ne mogu zanemarit ove snove koji me prate sad vec trecu noc… Dakle, vec tri noci sanjam cuda i cudesa (ne znam kako mi to mozak smisli uopce)…. Preksinoc me bivsa kolegica koju nisam vidjela godinu dana -šišala 🙄 a sinoc me najdrazi tetak tjerao iz svoje kuce, nije mi dao jest itd…
    Tesko mi uopce povezat to sa simptomom trudnoce al precudno je za mene…. Inace spavam ko klada

Ja sam ovaj dobitan mjesec sanjala da moja mama meni rađa moju kćer.. Nemam riječi.... I eto ga na, ja trudna... Još fali da ako bude sve dobro bude kćer 🤣

Joja 🙏
    02. Ožujak 2021. 09:00

Tonkica111

Joja💙

Dobro jutro mackiceHope uu super ti je tempica… Jucer bas dobar pad 🤗
    ____
    Dugo sam razmišljala jel da vam uopce ovo govorim ahahha… Inace sam vrlo oprezna sa simptomima i ne vjerujem u njih al nikako ne mogu zanemarit ove snove koji me prate sad vec trecu noc… Dakle, vec tri noci sanjam cuda i cudesa (ne znam kako mi to mozak smisli uopce)…. Preksinoc me bivsa kolegica koju nisam vidjela godinu dana -šišala 🙄 a sinoc me najdrazi tetak tjerao iz svoje kuce, nije mi dao jest itd…
    Tesko mi uopce povezat to sa simptomom trudnoce al precudno je za mene…. Inace spavam ko klada

Ja sam ovaj dobitan mjesec sanjala da moja mama meni rađa moju kćer.. Nemam riječi…. I eto ga na, ja trudna… Još fali da ako bude sve dobro bude kćer 🤣

Ahahhahahaha ovo je TOP a gle... Mama ce sve naoravit za svoje dijete, ne znam sad bas hoce uspjet rodit umjesto tebe... Mislim ta ces to morat sama hehehehe predobar san 😄😆😅😂🤣

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

02. Ožujak 2021. 09:03

Joja pa i tvoja tempica se fino drzi 🤞🏻🤞🏻 Ja isto zadnjih par dana imam tolko stvarne snove. Prekjucer sam sanjala da je moj muz svojoj dugogodisnjoj kolegici iz skole htio biti donor sperme jer je nju muz prevario a htjela je dijete pa kao on ce biti donor,a samnom ne zeli 😂😂 evo nocas sam sanjala da mi je sef napravio zamku na poslu pa sam ga prijavila nadredenima u Irskoj i onda je bilo svade i svade u razgovoru s njima 🤦‍♀️😂
    Lucky moj je od mene visi oko 35cm,aj samo to zamisli,meni treba onaj mali stepenik ako ga zelim zagrlit kad mi padne na pamet da ga ne moljakam 😂 on se ne zali,njemu dobro,meni dobro,pogotovo kad legnemo spavat,taj grije bolje nego 3 deke s kojima se pokrivam 🙃🙈

Nego primijetila ja nesto cudno jutros u iscjetku svom i idem naravno googlat kad ono:

Jel koja od vas imala taj bijeli mrvicasti? Ne znam sto misliti evo..nemam nista popratno,prvo sam mislila nije valjda neka infekcija i isla googlat pa kaze tamo je vise sirast iscjedak pracen sa svrbezi il peckanjem,a sta je ovo majko moja..javlja mi se prvi put 🤷‍♀️ Jel koja od vec postalih majki imala takav simptom kao mogucu T? 🤨🙈

Kaća
    02. Ožujak 2021. 09:13

Joja meni je tako svako večer. Imam često i paralize sna tako da ti ne mogu pomoć. Ali ako ti se nikad nije dešavalo, evo tonkica ti je primjer, 🤞🤞 da je simptom trudnoće 
    Hope jel odgovorio gin? Oho krenuli smo i sa iscjetkom znači tebi je ovaj ciklus teški ringišpil. Također 🤞🤞 za simptom trudnoće.
    Lucky ta mala prasica bi i kamen raznježila. NIKAD se ne moramo brinuti ako negdje moramo ići jer se ljudi doslovno tuku kod koga će doć da je pričuvaju. Laje samo ako netko koga ona ne zna po njuhu pokuca da nas upozori. Kad dođu gosti povuče se u svoju platnenu kućicu u dnevnom boravku ljudi se šokiraju kad izađe od tamo "mi zaboravili na nju" 😂 Napravila sam joj još jedan krevet da je odučimo od spavanja s nama. Nije mi problem da se beba odgaja uz psa, al mi je problem da dojim dijete u krevetu u kojem leži pas. Evo bez problema se navikla da ne spava s nama. Oprostite na dužem postu, imam je 5 godina i od kako pokušavamo žačet još nam se više umilila jer nikako do bebe.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.