Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    01. Ožujak 2021. 21:43

Hvalaa Vam😊 puno je lakše ovdje sve s vama podijeliti i proživljavati❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    01. Ožujak 2021. 21:56

Lucky🍀

DorisS

DorisS

Hopeforyou

DorisS

Moja ovulacija je po svemu sudeći bila jučer. Da li je u redu da sam danas cijeli dan jos onak nelagodno osjećala jajnik? Bol i nadutost🤷‍♀️
    Negdje sam pročitala da nakon ovulacije može boljeti još dan/dva…
    Je li imala koja takvu situaciju?

Ne sekiraj se to ti je normalno. Ja znam osjetit jajnik kada se krenu trakice budit pa onda kad bude O bude bas ostra i probadajuca bol ponekad i traje mi to jos nekih dan,dva nakon O tako da ti je to sasvim normalna pojava,barem osjetis O,neke zene ni ne osjete da imaju ovulaciju,njima je gore ja mislim jer samo mogu trakice mocit danonocno 😂

Uh, onda u redu. 😄 Onda nek samo boli 😊😊

Više sam se bojala da ovulacija još nije bila, pa zato boli, pa da moram još danas betonirat🤦‍♀️ al brate mili ne mogu više🥴mislim da je 4 dana za redom čist dovoljno. 😄

Hahha kazes dosta ti je muza do iduce O 😂😂😂

Hahahaha, treba mi par dana praznog hoda 🤣🤣 
    Lucky  možda ovaj hopsanje urodi nečim 😄🤞

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 22:26

Lucky nadam se da je muz dobro 🤞🙄

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kaća
    02. Ožujak 2021. 00:20

Lucky muž ok? 
    Našla sam gravignost lh trakice, bude su. Bit će peak sutra, najkasnije prekosutra 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

02. Ožujak 2021. 06:58

Jutro curkeeee! Kako smo danaaas? 😎
    malala mislim da ti je ta osoba po svemu sudeci neprijatelj jer ako vidis da nekoga bole te stvari,umjesto da pomognes ti stavljas samo sol na rani s nek glupim citatima i izjavama,kao da to moze pomoci! Ali nazalost,nitko ne zna kako je to dok i sam ne dozivi taj osjecaj 😓
    Lucky sto je muz radio da je povrijedio nogu? Niste valjda izvodili neki maraton po uzoru na nasu Sayuri? 😂
    Meni se danas tempica vratila gore kao prekjucer nakon pada,jucer bas razmisljala da bi me danas trebala zgrabit glava ako ce doc vjestica na vrijeme,medutiiiiim,ne osjecam nista 😂 sto se pisanja tice,mozda popiskim jednu kad dodem doma danas. Radim samo 4 sata jer veceras idem zubaru pa da se malo psihicki pripremim i dobro najedem prije tog showa 😂😂

02. Ožujak 2021. 07:00

E da..jedno pitanje.. jel koja od vas ima neka probadanja oko pupka negdje u dubini unutra? Sad sam osjetila pa reko da odmah pitam 😎🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Ožujak 2021. 07:42

Jutro curke!
    Nadam se da ste mi dobro!
    Malala ne obaziri se na komentare. Zato ja ne govorim nikome da pokusavamo, stovise svima sam obznanila da nakon onog sto mi se dogodilo ne zelim vise djecu. Pa su me pustili na miru. Inace sam isto tako dobivala savjete od ovih sto kihnu pa su trudne "opusti se" previse razmisljas. Cak i "nemoj stalno te lh gledati samo se opterecujes" 🙄 I onda sam fino svima rekla da ne zelim djecu da ne radimo na tome i sad nitko nista ne pita a ja furam po svom...imam M koji mi je podrska i ovaj divni forum, meni dosta 😉😊
    Lucky zeno pazi nemoj tako divlje pa covjece potrgas si muza 😅🤣 haha salim se malo 😘
    A sto se dufica tice...razmisljala sam o njemu. I stvar je ovakva ako popijem duph. nisam nis napravila. Zato sto  ne mogu vaditi hormone nakon duphast. a ne mogu ni hsg jer nisam jos ponovila bris. Eto sranje...tako da moram cekati bar taj bris a to mogu ponoviti tek nakon sto prode mj dana tj 15.3. A bilo bi super da do tad dobijem M i obavim hormone.. ali aj ti znaj...kod mene ni M ni O a 42dc sam 🤣🤣🤣

Kaća
    02. Ožujak 2021. 07:45

Jutroooo 
    Malala tko ne prolazi ne može shvatiti. Nemoj joj zamjeriti ona možda misli da ti pomaže. Doći će i naše vrime. Pogotovo sada ideš na inseminaciju. Sa našom dijagnozom kaže meni gin "samo vas malo treba pogurati". Sad će vas malo pogurati pa ćeš i ti s trbušćićem 
    A mii akcijamo, nema labavo 😂
    Hope ne pamtim da me tu žigalo 🤔

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    02. Ožujak 2021. 07:48

Ne mogu vjerovat da ti nije došla sad u ned na putu kući anchy. Ja čim bi Velebit prešla nazad prema Zagrebu procurim. Čak i ako triba doć za par dana tek. Valjda promjena klime, bila sam uvjerena da ćeš tada dobit 😑

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Ožujak 2021. 07:58

Kaća i meni se znalo nekad dogoditi da dode kad krenem na put..Valjda od nervoze i stresa od puta haha. Ali ovaj put mi nije bio stresan nego bas odmor za dudu i tijelo! E a kad sam bris radila kaze gin da cekam svoju M pa da vadim hormone pa do tad ce kao nalazi doci pa u moci i na hsg, a kazem ja njoj ako cu cekati svoju M mozda dobijem tamo za 6 mj. A kaze ona meni nemojte tako pijte vrkutu ona podize progesteron doci ce M! hahaha  pa znam ja svoje tijelo.. ja sad ako ovako ostavim necu mozda do Bozca dobiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.