Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2021. 18:14

Joja meni glava isto stala totalno i osim ovog iscjetka i tog svraba uz danasnju visu bazalnu nema nosta drugo 🤷‍♀️😎🙈

Joja 🙏
    28. Veljača 2021. 18:26

Hopeforyou

Jojameni glava isto stala totalno i osim ovog iscjetka i tog svraba uz danasnju visu bazalnu nema nosta drugo 🤷‍♀️😎🙈

Ti sigurno jedva cekas sutra :) srecom vadis samo jedan hormon pa ti ne mogu zeznut s nalazima ahahaha (da nesto zaborave) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

maki994
    28. Veljača 2021. 18:40

Joja💙

Maki hvala puno. Vidjela sam da imaju i kapi vrkute. Jesi mozda to probala? Ako nam sad ne uspije, definitivno cu si narucit te vaginalete…. Nemam nikakvih problema dolje al nikad se ne zna….
    Hope ja imam ljepljivi bijeli iscjedak. Danas je obilan. Zadnjih par dana primijetila samo malo na gacicama… Nemam danas nikakvih grceva, cicke nista ne bole, glava ne boli. Dakle simptomi 0 🤣
    Pokloncic jesi ti piskila? Imas kakvih simptoma?
    Lucky znam da ti preskaces ovaj mjesec al ajde molim te napisi "simptome" koje imas…. Zanima me cisto radi usporedbe…. Iscjedak, cicke, grcevi ili probadanja u trbuhu? Kakva ti je dnevna tempica?

Kapi nazalost nisam probala, a mozda bih trebala 🤨 Ja sam uzimala vaginalete i gel za intimno pranje. Citam da su mnogima pomogli za osnivanje trudnoce. Meni nazalost nije bas u tome pomoglo ali kao sto rekoh vec dugo nemam nikakvih problema dole u vidu upala svraba mirisa. Razmislit cu kad odem u bosnu da probam sa kapima 😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Veljača 2021. 18:41

Cure ja dosla doma u beli Zagreb grad! I sto sam prvo napravila?? Pogadate....piskila lh trakicu 😍😍 
    Danas sam btw 40dc 🤣 Menge ni na vidiku. E sad...primjetila sam jucer da sam vlaznija dolje...nisam to mogla skuziti prije par dana zbog vaginaleta, i jako mi je sex na pameti haha 😅
    Dobro to je mozda jer znam da ne smijemo jos pa onda stalno mislim o tome...
    Trakica je dosta tamna ( s obzirom na moje snjeguljice od prije po kojima usporedujem)
    Piskim i sutra svakako...ili dolazi M ( sto ce potvrditi teoriju nase lucky da lh tamni pred M ili mi stize kasnaaa kasnaaa O 🤷🏼‍♀️)
    Vidjeti cemo  u sljedecim danima javljam svakako sto se dogada!

Joja 🙏
    28. Veljača 2021. 18:47

Anchy_23 🌈

Cure ja dosla doma u beli Zagreb grad! I sto sam prvo napravila?? Pogadate….piskila lh trakicu 😍😍
    Danas sam btw 40dc 🤣 Menge ni na vidiku. E sad…primjetila sam jucer da sam vlaznija dolje…nisam to mogla skuziti prije par dana zbog vaginaleta, i jako mi je sex na pameti haha 😅
    Dobro to je mozda jer znam da ne smijemo jos pa onda stalno mislim o tome…
    Trakica je dosta tamna ( s obzirom na moje snjeguljice od prije po kojima usporedujem)
    Piskim i sutra svakako…ili dolazi M ( sto ce potvrditi teoriju naselucky da lh tamni pred M ili mi stize kasnaaa kasnaaa O 🤷🏼‍♀️)
    Vidjeti cemo u sljedecim danima javljam svakako sto se dogada!

Daj nam slikaj :))))

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Veljača 2021. 18:59

Evo joja i curke. Gornja je 16.2 kad sam na pregledu bila i nije bilo folikulica velika 0. Ova donja je veceras.

28. Veljača 2021. 19:09

Anchy 🥳🥳🥳🥳🥳
    Ako bude O kroz koji dan hocete pokusat? Jesi popila antibiotik?😊

28. Veljača 2021. 19:17

Joja💙

Hopeforyou

Jojameni glava isto stala totalno i osim ovog iscjetka i tog svraba uz danasnju visu bazalnu nema nosta drugo 🤷‍♀️😎🙈

Ti sigurno jedva cekas sutra :) srecom vadis samo jedan hormon pa ti ne mogu zeznut s nalazima ahahaha (da nesto zaborave)

Ma valjda nisam te srece da i to sjebu 😂 s muzem sam se dogovorila da idem to privatno izvadit pa znam da ce i biti nalazi,pise na stranici do kraja dana,al jos cu sutra pitat pa da znam kad da ocekujem rezultat. Bit ce napetoooo 😂

28. Veljača 2021. 19:18

Anchy_23 🌈

Evo joja i curke. Gornja je 16.2 kad sam na pregledu bila i nije bilo folikulica velika 0. Ova donja je veceras.

Ovo lijepo izgleda,doduse meni potamne pred dolazak M,mozda ti nisi u tom postotku al vidjet cemo ajde,javljaj dalje razvoj situacije 🤞🏻🙈

Joja 🙏
    28. Veljača 2021. 19:33

Anchy_23 🌈

U svakom slucaju, zanimljivo !! Jesi slavila u premom aplikaciku? Koju vrijednost ucitava? U svakom slucaju, nastavi piskat :)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.