Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    23. Veljača 2021. 22:10

Lucky🍀

anaid

Hahahah, ma da, tesko je bit pametan 😂😂 idem sutra u 18, tak ak se sad napunimo nebu smetalo al opet 🤔🤔
    E to mi malo bed uvjek bilo, dal moze dr na uzv vidjet vojnike u sacekusi ? 😂

Meni i nije bed zbog uzv-a, ja sam milion put prije uzv-a odradila hopsic i nista mi nije gin nikad reko 😂 jedino nisam bila nikad sigurna zbog briseva, ako se to pomijesa sve jel moze dat kakve krive rezultate ili nesto, pa brije briseva ili pape nisam hopsala

O jebemu, nisam opce mislila na to sad.. vis dobro velis.... a nis, izgleda da cu na spavanje bez "injekcije" 😂😂😂 
    Ma mislom da idem na spavanje... previse se danas sekiram i nerviram oko sluzi, bolje da prespavam, mozda se ujutro iznenadim...
    Noc curke :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    23. Veljača 2021. 22:25

Imam pitanje kome vjerovati sluzi ili trakicama? Znaci jucer me malo strecao jajnik,a danas imam plodne sluzi i to dosta,rastezljiva pun kufer,a trakice su bezivotne,radila sam danas 3 trakice i jedan digitalni cb sve su zali Boze pisanja

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    23. Veljača 2021. 22:26

13dc sam

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

maki994
    23. Veljača 2021. 22:48

Bajo tek sad vidim koliko vrijeme leti, stoji u potpisu da se za manje od mjesec dana trebas poroditi, iskreno iznenadih se, pa kad proleti 9 mjeseci ljudi moji... kao da je jucer bilo bajo nam prica 13 dana za redom i uspjelo je 😁 
    Zelim ti miran i lijep porod da si rodis zdravu i preslatku bebicu ❤️ 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

23. Veljača 2021. 22:48

Tonka ja vise vjerujem trakicama nego sluzi, jer ona se moze pojavit par dana prije, a moze se pojavit dan prije O, bar je meni tako znalo biti. I sad ovaj mjesec nisam radila trakice, samo sam racunala po sluzi kad je mogla bit O. Ali na kraju nije tada bila jer jos cekam mengu🤦🏼‍♀️

23. Veljača 2021. 22:49

Bajo sretno na porodu, treca sreca, ovaj ce najlaksi bit, javi nam se kad rodis❣️😘

Antonela122🐘🌠
    23. Veljača 2021. 23:05

zoe🌸

Tonka ja vise vjerujem trakicama nego sluzi, jer ona se moze pojavit par dana prije, a moze se pojavit dan prije O, bar je meni tako znalo biti. I sad ovaj mjesec nisam radila trakice, samo sam racunala po sluzi kad je mogla bit O. Ali na kraju nije tada bila jer jos cekam mengu🤦🏼‍♀️

Mislim da cu se keksnut prije spavanja za svaki slucaj nije na odmet,tak nemam pametnijeg posla trenutno😅

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    23. Veljača 2021. 23:08

zoe🌸

Meni svaki ciklus neka nova situacija,nemam opce obrazac ponasanja s ciklusima i ovulacijama pa mi je sve tesko procijeniti i prepostavit,luda kuca

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Joja 🙏
    24. Veljača 2021. 06:50

Dobro jutro mackice.
    Kako ste mi jutros? 
    Mene zivcira moja tempica ☹️ trakice su mi skroooz pobijelile tak da je ovulacija def prosla....

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• anaid
    24. Veljača 2021. 06:51

Tonka nek si ti hopsnula... sluz mozes imas par dana prije Ovulacije, a u lijepoj i kvalitetnoj sluzi hahhaha, spermici mogu zivjet par dana u sacekusi. A ako si recimo ko ja, da trakice potamne i dode do ovulacije jakooooo brzo, moze se desit da prekasno hopsas. Dok je sluzi, samo rokaj 👍👍👍🤞🤞🤞🤞

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.