Hahahah, ma da, tesko je bit pametan 😂😂 idem sutra u 18, tak ak se sad napunimo nebu smetalo al opet 🤔🤔
E to mi malo bed uvjek bilo, dal moze dr na uzv vidjet vojnike u sacekusi ? 😂
Meni i nije bed zbog uzv-a, ja sam milion put prije uzv-a odradila hopsic i nista mi nije gin nikad reko 😂 jedino nisam bila nikad sigurna zbog briseva, ako se to pomijesa sve jel moze dat kakve krive rezultate ili nesto, pa brije briseva ili pape nisam hopsala
O jebemu, nisam opce mislila na to sad.. vis dobro velis.... a nis, izgleda da cu na spavanje bez "injekcije" 😂😂😂
Ma mislom da idem na spavanje... previse se danas sekiram i nerviram oko sluzi, bolje da prespavam, mozda se ujutro iznenadim...
Noc curke :)
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Imam pitanje kome vjerovati sluzi ili trakicama? Znaci jucer me malo strecao jajnik,a danas imam plodne sluzi i to dosta,rastezljiva pun kufer,a trakice su bezivotne,radila sam danas 3 trakice i jedan digitalni cb sve su zali Boze pisanja
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
13dc sam
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Bajo tek sad vidim koliko vrijeme leti, stoji u potpisu da se za manje od mjesec dana trebas poroditi, iskreno iznenadih se, pa kad proleti 9 mjeseci ljudi moji... kao da je jucer bilo bajo nam prica 13 dana za redom i uspjelo je 😁
Zelim ti miran i lijep porod da si rodis zdravu i preslatku bebicu ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Tonka ja vise vjerujem trakicama nego sluzi, jer ona se moze pojavit par dana prije, a moze se pojavit dan prije O, bar je meni tako znalo biti. I sad ovaj mjesec nisam radila trakice, samo sam racunala po sluzi kad je mogla bit O. Ali na kraju nije tada bila jer jos cekam mengu🤦🏼♀️
Bajo sretno na porodu, treca sreca, ovaj ce najlaksi bit, javi nam se kad rodis❣️😘
Tonka ja vise vjerujem trakicama nego sluzi, jer ona se moze pojavit par dana prije, a moze se pojavit dan prije O, bar je meni tako znalo biti. I sad ovaj mjesec nisam radila trakice, samo sam racunala po sluzi kad je mogla bit O. Ali na kraju nije tada bila jer jos cekam mengu🤦🏼♀️
Mislim da cu se keksnut prije spavanja za svaki slucaj nije na odmet,tak nemam pametnijeg posla trenutno😅
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Meni svaki ciklus neka nova situacija,nemam opce obrazac ponasanja s ciklusima i ovulacijama pa mi je sve tesko procijeniti i prepostavit,luda kuca
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dobro jutro mackice.
Kako ste mi jutros?
Mene zivcira moja tempica ☹️ trakice su mi skroooz pobijelile tak da je ovulacija def prosla....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tonka nek si ti hopsnula... sluz mozes imas par dana prije Ovulacije, a u lijepoj i kvalitetnoj sluzi hahhaha, spermici mogu zivjet par dana u sacekusi. A ako si recimo ko ja, da trakice potamne i dode do ovulacije jakooooo brzo, moze se desit da prekasno hopsas. Dok je sluzi, samo rokaj 👍👍👍🤞🤞🤞🤞
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji