joooj spol djeteta ❤️
jasno je da sve želimo uopće ostat trudne i s obzirom da nam ovako sporo ide, bit ćemo zahvalne na apsolutno svemu, tako dq ću taj dio preskočiti :D htjela bi curicu i nekako m i ja baš "znamo" da će bit curica i da će bit zajebana 🤭 na mater, rekao bi on. Zvat će se Ema 🥰
općenito bi htjeli troje djece, njemu je svejedno, a ja bi prvo curicu pa dva sina :D
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja nekak oduvijek mastam o curici... zvala bi se Elin 😍😍 vise sam sklona njeznijem spolu, zato i imam doma 3 zenska psa... ono moje curice, spavaju s nama, slazem im repice, pa se onda zamisljam i sa bebom da bude curica 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
t.loza i ja bi ako bude curica da bude Ema. A muž kaže da će bit Rita🤭😅 meni je samo bitno da je kratko, valjda zato sto ja imam dugacko ime i to mi je uzas🤣
Cure hvala vam puno na podršci, nakbolj ste ❤️
Moj muž se ne izjašnjava, al znam da više naginje da ima tajinu princezu prvo. Ja sam bila najstarija i uvik sam zavidila curicama šta imaju starijeg brata kao zaštitničku figuru. Ja sam se uvijek u ulici morala tuč za svog mlađeg bracu jer su mu krali sličice hahahha tako da bi ja volila dečkića prvo, a ime je već odavno odlučeno Matija. 🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
t.loza i ja bi ako bude curica da bude Ema. A muž kaže da će bit Rita🤭😅 meni je samo bitno da je kratko, valjda zato sto ja imam dugacko ime i to mi je uzas🤣
Ako bude curka biti ce Rita hehe
A ako bude decko...ne znam. Imali smo ime za naseg prvog sina i jedva smo se dog. oko njega...a sad mi je nekako cudno ponovo dati isto ime...vidjeti cemo. Neka ja prvo ostanem T a onda idu slatke muke i brige oko imena hehe
Koji je ono link za uploudat sliku?😁
ma upiši u ggogle samo imgbb
https://ibb.co/LYkQGFM
Jel ja tu vidim dobro?😱 znači, radila sam test uvjerena da je minus, stoposto. Danas mi je 18 dan od ja-mislim-ovulacije. U biti, ravnam se samo po plodnoj sluzi.
👩33g
👨42g
👦4g
Simba ja vidim crtuuu, ali ako si 18dpo mislim da bi trebala biti malo jaca, imas kakav drugaciji test?😄 mozda je ovulacija bila kasnije🤞🏻
Simba Pozitivan test .. cestitam :) Obzirom da se plodna sluz javlja par dana prije ovulacije, to je ok :) kad trebas dobit? Tj. Ne dobit hehehe... Nastavi pratit testice i drzim 🤞 da tamni
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Simba čestitaaaam 🥰🥰
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji