Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Veljača 2021. 13:54

danchy1990

Cure koje piju macu,imate već kakva iskustva? Na što paziti pri narucivanju?3000 ili 6000mg?

Danchy koristim od ovog mjeseca crvena maca kapsule 3000 mg sa stranice bionadina. Pije se 1 ili 2 kapsule na dan, ovisno o problemu, što znači da smiješ i 6000 mg dnevno.
    Za sad ne mogu reći dal pomažu ili ne jer sam počela nedugo, ali u svakom slučaju odmoći ne mogu. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Veljača 2021. 13:56

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Anchy_23 🌈

Sad kad je LhBaby spomenula vecu vjerojatnost da se baking soda metodom dobije deckic, bas me zanima sto bi vi htjele pisonju ili pisolinku? I imate li imena neka koja bi dali bebici. Znaaaam znam nije bitan spol bitno je da je zivo i zdravo da T prode u redu i da se rodi. Ali eto zanima me sto bi vi i imate li zelje uopce ili niste nikad ni pomislile o spolu…
    Evo ja cu prva napisati posto sam nosila deckica i izgubila ga htjela bi ponovo sina.💙
    Ja cu biti sretna i sa cuicom ali prekidac u mozgu mi je bio okrenut na plavo pa je jos uvijek ostao na toj strani.

iskreno ja bi voljela blizance, i jedno i drugo :D

Moja želja od nekad su isto blizanci   Ali za početak ću biti zadovoljna da se T uopće ostvari 

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

danchy1990
    18. Veljača 2021. 13:59

DorisS

danchy1990

Cure koje piju macu,imate već kakva iskustva? Na što paziti pri narucivanju?3000 ili 6000mg?
    Danchy koristim od ovog mjeseca crvena maca kapsule 3000 mg sa stranice bionadina. Pije se 1 ili 2 kapsule na dan, ovisno o problemu, što znači da smiješ i 6000 mg dnevno.
    Za sad ne mogu reći dal pomažu ili ne jer sam počela nedugo, ali u svakom slučaju odmoći ne mogu.

Citam da je super za energiju,stitnjacu,i uz to i za plodnost. Pa bi baš probala 1 mjesec.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 13:59

Ja bi curicu da joj mogu radit pletenice i lijepe frizure :) heehe al ubiti voljela bi imat i jedno i drugo jednog dana...  Tak da mi je svejedno sta ce prvo..... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 14:02

Danchy bitno ti je da je aktivirana Maca a na nasem ttzistu to ima jedino Bioandina.... Mozes im na fejsu postavit pitanje sta god te zanima i oni lijepo odgovore 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

18. Veljača 2021. 14:04

Mene  joja jaaako zaintrigirala s macom. Sad bas saljem muzu da bi narucila njemu crnu, sebi crvenu. Da probamo. Kaze muz da ako padne na testu za doping da ce izbacit kroz prozor i mene i sve dodatke prehrani koje mi guram🤣😂 (on je profesionalni sportas inace) 😂😂😂

simba
    18. Veljača 2021. 14:09

Koji je ono link za uploudat sliku?😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    18. Veljača 2021. 14:14

Joja💙

Danchy bitno ti je da je aktivirana Maca a na nasem ttzistu to ima jedino Bioandina…. Mozes im na fejsu postavit pitanje sta god te zanima i oni lijepo odgovore

Joja jesi ti i mužu uzla crnu macu? 
    Ja sam uzla u kompletu, tako da i on sad pije. Nemam s njim nikakvih problema, šta god mu dam, sve će popiti. 

Ciklusi 30-36 dana
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Veljača 2021. 14:29

simba https://imgbb.com/upload
    Nadam se da je neki plus u pitanju hehe

Joja 🙏
    18. Veljača 2021. 14:49

Zoe buahahahha koji kralj.... Al ne vrijedi mu izmotavanje, samo ti njemu naruci ahahha
    Doris nisam jer je prosli mjesec radio spermiogram.... Sad pije samo redovne vitamine i jede med i orahe.... Prije sam mu kupovala Sopharmin Tribestan (mora bit bas Sopharmin jer ostali tribulusi nisu ucinkoviti po tom pitanju) jer sam bila uvjerena da s njim nesto ne stima hahaha.... To sam mu kupovala u Polleo sportu.. (doduse tad nisam znala za Macu hehe.) Osim sto je skupo, MM nije uopce bio zadovoljan. Kaze da mu je bio manje vlazan nego inace haha prije odnosa jel ...... njega je to zabrinulo i prestao je pit.... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.