Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    18. Veljača 2021. 12:42

Kaca ne znam da li to ima kakve veze ali ja kad sam trazila neka iskustva po netu u vezi HSG, citala sam da su nekim curama radili pod anestezijom i da u tom slucaju se ostaje u bolnici nociti. Ma da je meni gin rekla ne radi se pod anestezijom i eto i vi svi kazete da ne. Ali tako sam procitala na par stranica. U svakom slucaju drzim ti fige da bude sve ok ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

tina25
    18. Veljača 2021. 12:42

anaid

Tinai meni jedni vrijemw bilo susno razdoblje… jel si probala kakve suplemente za postizanje sluzi ?

Nisam nikada nista, jednom sam kupila vrkutu i pila dan dva i odustala haha

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

LHBaby1
    18. Veljača 2021. 13:03

Bas citam.. hrpa pozitivnih testova na trudnocu, nakon sode 😍
    https://ibb.co/ypSGdXB

https://community.babycenter.com/post/a63916432/18-bfps-in-this-post-baking-soda-finger-previously-this-technique-resulted-in-38-bfps

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    18. Veljača 2021. 13:23

I veca vjerojatnost da bude dečkić 💙

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

18. Veljača 2021. 13:31

Lhbaby a mene lako na sve dogovorit🤣🤣 bolje da ni ne citam🤭

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Veljača 2021. 13:34

Sad kad je LhBaby spomenula vecu vjerojatnost da se baking soda metodom dobije deckic, bas me zanima sto bi vi htjele pisonju ili pisolinku? I imate li imena neka koja bi dali bebici. Znaaaam znam nije bitan spol bitno je da je zivo i zdravo da T prode u redu i da se rodi. Ali eto zanima me sto bi vi i imate li zelje uopce ili niste nikad ni pomislile o spolu...
    Evo ja cu prva napisati posto sam nosila deckica i izgubila ga htjela bi ponovo sina.💙 
    Ja cu biti sretna i sa cuicom ali prekidac u mozgu mi je bio okrenut na plavo pa je jos uvijek ostao na toj strani.

danchy1990
    18. Veljača 2021. 13:38

Cure koje piju macu,imate već kakva iskustva? Na što paziti pri narucivanju?3000 ili 6000mg?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

18. Veljača 2021. 13:38

Anchy_23 🌈

Sad kad je LhBaby spomenula vecu vjerojatnost da se baking soda metodom dobije deckic, bas me zanima sto bi vi htjele pisonju ili pisolinku? I imate li imena neka koja bi dali bebici. Znaaaam znam nije bitan spol bitno je da je zivo i zdravo da T prode u redu i da se rodi. Ali eto zanima me sto bi vi i imate li zelje uopce ili niste nikad ni pomislile o spolu…
    Evo ja cu prva napisati posto sam nosila deckica i izgubila ga htjela bi ponovo sina.💙
    Ja cu biti sretna i sa cuicom ali prekidac u mozgu mi je bio okrenut na plavo pa je jos uvijek ostao na toj strani.

Muz i ja smo rekli da nam je apsolutno svejedno spol, ako bude curka onda ce bit ime Mina po njegovoj pokojnoj mami,a decko ce biti Benjamin kojeg cemo svi zvati od milja Ben,jer eto,on je trebao biti Benjamin,a ime mi je bas onako lijepo,nije tako cesto i zvuci nekako jako..a ako budu mozda 2 curke,druga bi bila Lejla..etooo,toliko od mene o imenima,a ova nasa istrazivanja bi trebalo napraviti u jednom dokumentu i staviti kao uvodni post na novim temama😂😂 ajmo,koja prva isprobava sodu? 🤭🙈

18. Veljača 2021. 13:40

Anchy kod mene u obitelji same curice, sestre obje mi imaju po 2 curice, malog deckica ni na vidiku, pa bi mi mozda bila veca fora da je deckic😄
    Ali da mogu birati bi blizance odmah, to mi je san snova od kad sam bila mala🥰🥰 kad vidim dvije curice, isto obucene, ili dva deckica, meni je to predobro😄😄
    A genetske predispozicije za blizance nemam nikakve😡
    Ali naravno, sta god da je, zivo i zdravo, dovoljno💞

LHBaby1
    18. Veljača 2021. 13:48

Ma sve cemo probat 😅
    Sto se tice spola ja bi da je deckic prvo, a mislim i da svaki muskarac zeli da moze rec da je napravio sina 💙 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.