Joja ja za Valentinovo cuvam sestri djecu da moze otic s muzem negdje🤭 kad vec mog muza nema i ja ne mogu iskoristit bar da pomognem nekome😄
Jojaja za Valentinovo cuvam sestri djecu da moze otic s muzem negdje🤭 kad vec mog muza nema i ja ne mogu iskoristit bar da pomognem nekome😄
Ooo pusa teti cuvalici heheheh 💙💙💙💙🌹
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pozvane ste kod mene sutra na tortu, imendan mi je 😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Maša ubojstvo na Valentinovo 😂
Zoe baš lijepo od tebe 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sweetdream vec smo se puno puta uvjerili da je manje vise 😉🤞🏻🍀
Maso u top ga nabij slobodno 🙈😂 moj sva sreca mene zaskoci kad mu dode pa nemam s tim problema 😂😂
Zoe tebe ce zato netko nagraditi s najljepsom bebicom jer si na valentinovo bez muza i jos seki uskaces da bi ona imala lijepo valentinovo ❤️
Sta se valentinova tice, ja sam kupila veliku drvenu kutiju, muzu unutra nabacala sveee slatkise koje voli i napisala mu slatku porukicu i ostavila u kutiji, pa ce ga to sutra docekat ma stolu kad se probudi. Oduvijek vol ta slatka mala iznenadenja 🙊 nemamo nista u planu osim pocet jutro skupa s kavicom opusteno i dalje kako nam grah padne, bitno da smo skupa i da se volimo 🥰
Ja sam svome kupila lulu da doda u svoju bogatu kolekciju. Nije nikad zapalio, al je strasni lulaš.
Tina slatko se ne odbija 🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sa sirom i višnjama hehe...ja sam luda za višnjama, bio rođendan ili imendan kod mene skoro uvijek torta sa višnjama hahaahah 🙈
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sa sirom i višnjama hehe…ja sam luda za višnjama, bio rođendan ili imendan kod mene skoro uvijek torta sa višnjama hahaahah 🙈
Dolazim obozavam slatko 😉
Vracamo se sa plitvica pa skicam sto ima ovdje!
Ugl prekrasno je na plitvicama ali bome hladnooo. Ja sam se zabundala bilo je ok osim na brodicu gdje se ne kreces a puse..e to mi je komica bilo.
A vrh vrhova je bila zenska u minjaku i tankim stamplama...ja i frendica smo se krizale. Doslo mi je da joj posudim svoje tajce 🤣
----
E da a za valentinovo sam dragom iz zajebancije kupila JAJOPER od biobaze hahahah i dobiti ce slatku porukicu 😅😂
Cure treba mi jedna informacija vezana za Prima test ovulacijske testove, je li ih tko koristio i koja im je osjetljivost?
Ostala sam bez kineza, a ljekarna mi samo njih trenutno ima.
Zahvaljujem😃
05.12.2022 💗
Slobodno dođite meni u goste, meni je izrada torti relax zona čak sam jedno dvije godine to u fušu radila
tak da samo navatite da imam razloga za ispeći tortu hehehe
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla