Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Veljača 2021. 09:30

Jutroooo
    Kod nas leprša ❄️❄️❄️
    Sayuri ostavi se CB. S njima se nikako ne isplati rano testirat. Koristi kineze dok se nesto na njima ne ukaze 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 koji si danas dpo?
    Tina hoce 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

13. Veljača 2021. 09:56

Jutro svima vama 🍀 
    Nismo uspili pokrit sinoć kad je bio pik niti jutros na dan vjv O. Ali pokrili smo 13 DC kad se krećalo prema priku lagano pa se nadam da će biti dovoljno 🤞🤞🤞
    https://ibb.co/tLX5nf3

• tratincica2309
    13. Veljača 2021. 10:08

zoe🌸

Tratincica ja sam ti napisala to za CB ovulacijski test, ja imam policisticne jajnike i nemam ovulaciju svaki mjesec, kad sam ju imala CB mi je normalno pokazao smajlic🤗 on pokazuje inace 2 najplodnija dana, tako da s njim ovulaciju ne bi trebala fulat😊
    ___
    Pokloncic cestitke muzu za brutalan spermio? Jel ponosan?🤭 jedna briga manje i stize bebac uskoro❣️

E bravo zoe hvala sta si ti mene pohvatala kad ja tebe nisam 🤣🤣🤣 a sudeci prema svim mojim nalazima ja nemam policisticne pa onda ne znam di sam falila, al svakako iduci mj cu se pocet ranije testirat, ma da na ciklus od 28 dana ne virujem da je 11dc prekasno, al opet ko zna 🤷‍♀️

13. Veljača 2021. 10:31

Sweetdream nekad je bolje manje🥰🥰 odbrojavamo💪🏻
    _
    Tratincica ma nikad ne znas, zna O zeznuti, nabavi si jeftinije i kreni ranije testirat, cb se ne isplati, preskup je🙄

Maša🤰🏼
    13. Veljača 2021. 10:38

Jutro cure ❤️
    Evo ja kod svoje frizerke na pramenovima i ondaaa idemo na MASKEMBAL jedva cekam malo se opustit malo popit vinčeka i mozak na pašu bi mi istrijani rekli 😂😂😂😂 
    Danas je jako puno iscjedka tako da mozda zaskocim muza, nisam jos trakicu radila ali budem :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    13. Veljača 2021. 10:45

Ajme curee moram se malo ovdje pozalit ... 
    upravo sam imala zivcani slom 🤬 
    Saljem ja M poruku nek se spremi jer da ce bit kasnije akcija ( sve sam ja to isplanirala jer ce vj danas bit PIK... bla bla svaki 3,4 dana ovaj mjesec ) i on mi odgovori da je sad taman svršio 🙈🙈🙈🙈🙈 ZNACIII JA SAM POPIZDILA!!! ja kazem kojiii kuraccc? Pa kao nisam znao da su ti plodni dani 🤬 znaci pukla sam evo majkemi dobro da nisam doma jer bi ga prebila 😂😂😂😂😂😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Joja 🙏
    13. Veljača 2021. 10:49

Anchy nek ste se vi dobro obukli.... Vani je katastrofa... Lijepo se provedite. 
    Kaća vi isto volite planinarenje? :D predobro .... 
    ____
    Ne znam ko je pitao za macu al savjetujem da popratite Bioandinu na fejsu i slobodno im postavite pitanje u inbox.... Bas se potrude sve objasnit.
    ____
    Sta planirate sutra za Valentinovo?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kaća
    13. Veljača 2021. 10:55

Joja💙

Anchy nek ste se vi dobro obukli…. Vani je katastrofa… Lijepo se provedite.
    Kaća vi isto volite planinarenje? :D predobro ….
    ____
    Ne znam ko je pitao za macu al savjetujem da popratite Bioandinu na fejsu i slobodno im postavite pitanje u inbox…. Bas se potrude sve objasnit.
    ____
    Sta planirate sutra za Valentinovo?

O da čim imamo slobodne dane s ekipom se idemo u planine 🤗

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    13. Veljača 2021. 10:57

Maša🥰🤰🏼

Ajme curee moram se malo ovdje pozalit …
    upravo sam imala zivcani slom 🤬
    Saljem ja M poruku nek se spremi jer da ce bit kasnije akcija ( sve sam ja to isplanirala jer ce vj danas bit PIK… bla bla svaki 3,4 dana ovaj mjesec ) i on mi odgovori da je sad taman svršio 🙈🙈🙈🙈🙈 ZNACIII JA SAM POPIZDILA!!! ja kazem kojiii kuraccc? Pa kao nisam znao da su ti plodni dani 🤬 znaci pukla sam evo majkemi dobro da nisam doma jer bi ga prebila 😂😂😂😂😂😂😂

Ajme hahahha jadni i oni s nama hehejeh mi planiramo kao dane koliko cemo se cesto keksat da spermici budu tip top a ko zna jel ti muski "suradjuju" s nama hahhaa il pucaju vojnike ubudale

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

13. Veljača 2021. 11:00

Maša ajme ja bi ga ubila😅 moj zna koliko se trudim ulovit te dane i koliko su rijetko, pa mu ne bi palo na pamet ja mislim🤣 
    Ali ajme, popizdila bi i ja, kuzim te skroz🤯🤯🤯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.